Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 15:27:05
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, SO mi paše, ker lahko pridem peš, bova namreč skoraj sigurno brez avta. Upam samo, da ne bo kakšno slabo vreme. Uro pa mi je vseeno...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 15:58:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bambi, pustni kostum- hudiček je od vratu do stopal velik 65cm... premalo, hvala vseeno Jaz bi ga pa imela za Tea,če lahko ! eh, škoda nisem prej videla je znanka tu prebrala, da imam in sem ji že obljubila...sorry
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 19:05:07
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Mi2 z mojim pa sma popoldne malo na kavču uživala. Je L bil malo pri babici in dedku. Zdaj pa že na veliko vozi vlakce. Zdaj pa razmišljam če bi si šla pomfri spečt.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 19:15:31
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa razmišljam če bi si šla pomfri spečt. brezveze... bodi karakter in raje jogurt pojej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 19:30:40
|
|
|
|
majakla
|
Moja2 v postelji, mati pa gre stroj malo pogledat . . . Je danes kaki pametni film ali oddaja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 19:31:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa razmišljam če bi si šla pomfri spečt. brezveze... bodi karakter in raje jogurt pojej Ni slabi predlog.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 19:48:42
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa razmišljam če bi si šla pomfri spečt. brezveze... bodi karakter in raje jogurt pojej Ni slabi predlog. Jaz sem pa pomfri že zmlatla, zdaj me pa še čakajo linške oči Pol se bom pa čudla zakaj so mi hlače preozke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 19:51:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa razmišljam če bi si šla pomfri spečt. brezveze... bodi karakter in raje jogurt pojej Ni slabi predlog. Jaz sem pa pomfri že zmlatla, zdaj me pa še čakajo linške oči Pol se bom pa čudla zakaj so mi hlače preozke Jogurt zmazan, zdaj so se mi pa kokice zaluštale.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 19:52:31
|
|
|
|
arabela*
|
čer še vedno bolana, napol gluha, vročine nikakor no dobim... Malo za šolo delam, sem pridna...ampk mi se prav da danes, samo da imam mir Moj spet računalnik šraufa, maličke se igrata
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 19:53:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa razmišljam če bi si šla pomfri spečt. brezveze... bodi karakter in raje jogurt pojej težko je bit v taki situaciji karakter
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 19:53:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi2 z mojim pa sma popoldne malo na kavču uživala. lepo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 19:54:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je danes kaki pametni film ali oddaja? itak da je 22.45 pop tv
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 19:55:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 zdaj me pa še čakajo linške oči Pol se bom pa čudla zakaj so mi hlače preozke meni se vse živo lušta, pa nič pametnega ni doma malo milke še.....
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:03:17
|
|
|
|
Arwenko
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:04:22
|
|
|
|
Arwenko
|
meni je v dveh dneh 2 kili pobralo zdaj...upam da ne bodo v 1 dnevu nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:16:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko meni je v dveh dneh 2 kili pobralo zdaj...upam da ne bodo v 1 dnevu nazaj lahko v pol dneva tudi, če hočeš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:17:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa razmišljam če bi si šla pomfri spečt. brezveze... bodi karakter in raje jogurt pojej težko je bit v taki situaciji karakter sploh ni težko, reči očem, da niso lačne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:18:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jogurt zmazan, zdaj so se mi pa kokice zaluštale. no, zdaj pa še eno naribano jabolko s cimetom, pa malo skute lahko daš zraven, če imaš doma - namesto kokic, da ne bo pomote
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 27.1.2012 20:19:10 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:19:32
|
|
|
|
oktober11
|
večer mam že 2 dni neke brezvezne težave z internetom ko mam čas, mi ne dela, tak da juhej dan kot vsaki drugi - budnica ob 5 zjutraj ... dopoldan sva se malo prestavljala sem pa tja po bajti, potem pa naju je kolegica na kavo povabila, pa sva se kar v mesto spakirala. pozneje pa je še ati kosilo častil, tak da smo se ok meli. zaj pa spet standard večer - jaz zeham pred rač, moj zakopan v službene zadeve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:20:10
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa razmišljam če bi si šla pomfri spečt. brezveze... bodi karakter in raje jogurt pojej nekak me ne bi s tem premamila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:21:38
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Moja2 v postelji, mati pa gre stroj malo pogledat . . . Je danes kaki pametni film ali oddaja? mam filing da ni več nikoli nič pametnega po tv razen ko ob pol 7 zjutraj komaj čakam da se dobro jutro začne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:22:22
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jogurt zmazan, zdaj so se mi pa kokice zaluštale. no, zdaj pa še eno naribano jabolko s cimetom, pa malo skute lahko daš zraven, če imaš doma - namesto kokic, da ne bo pomote bljak...skuta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:22:44
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa razmišljam če bi si šla pomfri spečt. brezveze... bodi karakter in raje jogurt pojej Ni slabi predlog. Jaz sem pa pomfri že zmlatla, zdaj me pa še čakajo linške oči Pol se bom pa čudla zakaj so mi hlače preozke mmmmmmmm, mi je všeč tvoj jedilnik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:23:26
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa razmišljam če bi si šla pomfri spečt. brezveze... bodi karakter in raje jogurt pojej Ni slabi predlog. Jaz sem pa pomfri že zmlatla, zdaj me pa še čakajo linške oči Pol se bom pa čudla zakaj so mi hlače preozke Jogurt zmazan, zdaj so se mi pa kokice zaluštale. pridna ly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 20:24:57
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 zdaj me pa še čakajo linške oči Pol se bom pa čudla zakaj so mi hlače preozke meni se vse živo lušta, pa nič pametnega ni doma malo milke še..... vidiš, tak je prav.... mi2 z mojim mava večne težave s prevelikimi zalogami sladkih in slanih zadev saj veš, kaj če kdo na obisk pride
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPartnerstvo: Ko ni več želje po seksu …Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?