Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.... mala pikica je velika za mojih 7. tednov-okrog 4,2mm ..... je pa lep občutek,ko vidiš,kak v tebi nekaj raste
Aja,muči pa me tudi napihnjenost-naenkrat mi trebuh zraste...potem pa popusti...jah,bo treba dat vse skozi,da bomo dobili
, ko sem šla po napotnico za diabetološko ambulanto, ja še to...malo sem imela povečan cuker, ampak samo za 2, od meje 5,1. Letos očitno bolj komplicirajo glede tega.
uživajte in srečno!
/19.1./okolica NG
/17.1./Koroška
!!
! In čestitke vsem, ki ste videle svoje srčke. Ni lepšega.
Včeraj mi je zelo pomagala domača goveja juha, joj je bila dobra. Sicer pa zelo nerada jem, tako da gredo pri meni zaenkrat kile dol. Vse mi smrdi. Bljek. Pa ko si umivam zobe mi gre vsakič na bruhanje, komaj zadržim. Ne vem a je kriva pasta al kaj. Še najbolj mi paše sadje. Ponoči pa slabo spim zaradi bolečih prsi, tako da sem si že morala omislit nedrček za dojenje in kar pomaga. Pa blazina za dojenje tudi pomaga, da si z njo podprem prsi. Skratka, nosečniške težave.
, 5 minut
Samo, če poveva njemu potem bodo znali vsi!
Bruhala sem sicer samo enkrat,..