Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ki pa sta bili zelo rahli, glede na to da mi M zamuja že en teden. Zanima me, če to lahko nakazuje na nizko raven hormona hcg in če to pomeni da je z nosečnostjo kaj narobe. Ginekologinji sem tudi omenila, da nimam znakov nosečnosti, pa je rekla naj bom pozorna na krvavitve, za ostalo je pa rekla da je ok. A je imela katera podobne izkušnje? Hvala in lep dan. 
mislim, da se ti ni treba sekirat in hodit plačevat za krvne teste, ker svoj odgovor že maš. Če ne zaupaš FS, kupi še digitalen CB in če je tm +, je pač + in to je to. Samo zato kr FS čudno reagira se mi ne zdi relno razmišljat o propadli nosečnosti. Svoj + že imaš in ne rabiš več v nedogled testirat. Umiri se in uživaj. Pa lepo nosečnost ti želim
.
Ker še vedno nisem bila 100 % da sem noseča sem šla še na krvni test v Adria lab
Kjer sem dobila rezultate v manj kot 2 urah
.
).