|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
1.2.2012 13:07:13   
matcar
Dan!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
1.2.2012 13:10:38   
matcar
Karmen-o ti mater,to pa je višek,če mene vprašaš.Kako te ima vezo,kakega spola je otrok????Halo,pa ki te živi? Sory,samo taka ženska si ne zasluži sploh naziva MAMA!Jaz bi jo že davno skenclala,pa deda tudi,če bi kaj proti imel.Pa če še boš enega fanteka mela,te pa se ji bo tak odpelalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glej,sploh se ne oziraj na njo,če ji kaj ne paše,ne rabi hodot,pa tašča gor ali dol.Mojih na Lein krst tudi ni bilo,pa se nisem sekirala,tak pač je.Važno,da imata vi2 Jureta rada in to je najbolj pomembno!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
1.2.2012 13:12:59   
matcar
Zaj pa grem malo na uho,ker spet nisem spala prav ponoči,Teo imel ibunge!Se še tipkamo!

Aja,Arwenko-sem ti rekla,da je to samo faza,je pa res,da če so en čas doma(tisti,ki hodijo v vrtec),je pol že njim tečno in so posledično bolj sitni in razdražljivi.Upam,da fajn porihtaš na govorilnih urah!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
1.2.2012 13:42:29   
Arwenko
Resnično ja, vrtec ji je pa lepo ritem vzpostavil nazaj in je tudi popoldne manj sitna no. Pa spi lepo...ne moreš verjet, če ne doživiš...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
1.2.2012 13:51:15   
jaznoseca
hej hojuser posted image . Sem vas čisto mičkeno prebrala, ker ste preveč napisale, da bi vse za nazaj nadoknadila..... Mi smo nazaj s Kranjske gore - na kratko: bilo je super in zua še enkrat ponovit user posted image user posted image . Sem pa jaz staknila prehlad, ki me hoče uničit user posted image .

karmen glede tašče... vrzi čez ramo. Bodi vljudna in skrajšaj druženje na minimum. Spremeniti ne moreš ničesar, lahko pa olajšaš sebi in posledično bo vse skupaj boljše. Take tašče potem resnično grenijo življenje vsem skupaj. Ja, pa user posted image  za prespano noč.

kavica a ste jo prestavile na sredo? Oh, sem računala na jutri.... Pa drugi teden.

arwenko tudi jaz grem v vrtec na pogovorne ure.... Pa mi ni ravno za it. Nazadnje so ga ful hvalili in sem rekla, da zdaj pa ne grem več user posted image user posted image user posted image . Pa moram, ker je bil dosti bolan in še na dopust smo šli, pa me malo zanima kako bo spet z ritmom in pridnostjo.....

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
1.2.2012 15:16:36   
majakla
Uf, na kavici smo vas vse zašinfale,
tak da vam res ne moremo zdaj napisat
kaj. user posted image  user posted image  user posted image

Jaznoseca: user posted image  super, da ste se imeli fajn.
Nič super pa za prehlad, si pozabila nase
pazit?

KAvica: je v petek spet. Priiidiiiiiteeeee!!!

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
1.2.2012 15:31:24   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutri kava ob 10h v SO. 

žal ne moremuser posted image

jaz tudi ne user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
1.2.2012 15:33:47   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Atija pa boma doma pustila, ima kazensko, ker sva se včeraj zaradi njegove mame spičla. Je že začela jamrat ko sma ji povedala datum za krst. Kak ona nima dnarja in ne vem kaj še vse. Na koncu sem mojemu povedala vse kar mi leži na duši pa če mu je prav al pa ne. Me je pa kar malo šokirano gledal, ker se to vleče že od poroke dalje, predvsem pa odkar se je mali rodil. Tak da ko jo bom spet vidla in bo začela z njenimi fintami o narobnem spolu, bom malega pobasala, ji povedala svoje in takrat naju bo vidla zadnjič. Mater sem se razpisala, samo sem morala dati ven, ker tole njeno blebetanje o nepravem spolu boli, fuuuullll boli user posted image Včeraj sem se prav zjokala pred mojim user posted image user posted image user posted image

to pa je res žalostno...user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
1.2.2012 15:50:39   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

pazit?

Podpis. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
1.2.2012 17:26:00   
botrca
katy83 user posted image user posted image user posted image

jaznoseča...sam da ste se imeli fajn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
1.2.2012 19:00:37   
arabela*
čeruser posted image

maloprej prišla domov....s predavanj....

čakam da mi otroke dostavijo....

zunaj pa taki mraz...brrrrr

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
1.2.2012 19:02:47   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Atija pa boma doma pustila, ima kazensko, ker sva se včeraj zaradi njegove mame spičla. Je že začela jamrat ko sma ji povedala datum za krst. Kak ona nima dnarja in ne vem kaj še vse. Na koncu sem mojemu povedala vse kar mi leži na duši pa če mu je prav al pa ne. Me je pa kar malo šokirano gledal, ker se to vleče že od poroke dalje, predvsem pa odkar se je mali rodil. Tak da ko jo bom spet vidla in bo začela z njenimi fintami o narobnem spolu, bom malega pobasala, ji povedala svoje in takrat naju bo vidla zadnjič. Mater sem se razpisala, samo sem morala dati ven, ker tole njeno blebetanje o nepravem spolu boli, fuuuullll boli user posted image Včeraj sem se prav zjokala pred mojim user posted image user posted image user posted image

to pa je res žalostno...user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image

res žalostno ja..
jaz bi v takem primeru ignorirala taščo in tako kot je ena že prej napisala full omejila obiske, skratka da bi jo videli res tisto nujno, pa konec.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
1.2.2012 19:05:29   
arabela*
Danes sem celo zalogo nabavla kaplic i krem...imata obe še očke malo vnete, A je bolj krotična, sva še s fiziološko probale in kremico za preprečevanje izsušitve sluznice, pa ne vem, če ne bova začele inhalirat, da se nekak to v red spravi; ker zadnje mi je da jo dam na opreracijo mandljev...edino če bo res nujno.

Pa še na plavanje hodi zdaj vsak dan in je toliko bolj težko vse skup pozdravit. Včeraj je sicer malo lepše spala, ampak sem jo ponoči morala obračat na bokuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
1.2.2012 19:06:09   
arabela*

jaznoseča...sam da ste se imeli fajn user posted image user posted image user posted image

podpisuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
1.2.2012 19:08:05   
arabela*

Jure je fantek, to je žal "napaka", ker si je ona želela hčerk

moja mati si je tud baje vedno fantka želela...se spomnim, da je mene vedno na fantka strigla....user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
1.2.2012 19:08:51   
arabela*
nič grem postorit kaj, jima stvari za jutri sporihtat in pripravituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
1.2.2012 19:12:07   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

hej hojuser posted image . Sem vas čisto mičkeno prebrala, ker ste preveč napisale, da bi vse za nazaj nadoknadila..... Mi smo nazaj s Kranjske gore - na kratko: bilo je super in zua še enkrat ponovit user posted image user posted image . Sem pa jaz staknila prehlad, ki me hoče uničit user posted image .

karmen glede tašče... vrzi čez ramo. Bodi vljudna in skrajšaj druženje na minimum. Spremeniti ne moreš ničesar, lahko pa olajšaš sebi in posledično bo vse skupaj boljše. Take tašče potem resnično grenijo življenje vsem skupaj. Ja, pa user posted image  za prespano noč.

Super da ste se imeli fajn user posted image

Pa ja obiske sem itak omejila na minimum, ker je hvala bogu doma tam neki pri Ormožu, tak da jo vidim glih enkrat na mesec, pa še to mogoče. Samo hudič, ko dan danes že obstajajo mobiteli, pol ti pa po telefonu gnjavi.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
1.2.2012 20:07:31   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
1.2.2012 20:20:37   
ly117
Je bil L popoldan spet malo pri mojih dveh. Si je zaželel da bi danes babi prišla po njega.

Bambi pa pustni kostum sem uspela najt.

Matcar najšla sem pa tudi komplet bundo in hlače št. 86. Ti prinesem za Tea.Si mi jo pa tak se mi zdi ti dala.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
1.2.2012 20:31:02   
botrca
Čer user posted image

imela delo z avonom, kuham za jutri sladko zelje, sesala....in končno se spravla k likanju user posted image .

Moj je že doma...spravlja Jana spat...pol pa na relax...rabim eno masažo me križ ful boli user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 1.2.2012 20:32:13 >

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
1.2.2012 21:07:15   
Arwenko
Čer.

Bila na pogovornih urah, zvedela par zanimivih stvari in praktičnih nasvetov. Drugače pa je tamala pridna, sploh ni kaj za rečt bilo. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
1.2.2012 22:07:47   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Čer.

Bila na pogovornih urah, zvedela par zanimivih stvari in praktičnih nasvetov. Drugače pa je tamala pridna, sploh ni kaj za rečt bilo. user posted image

Ja logo, kaj pa si te ti mislila. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
1.2.2012 22:08:54   
majakla
Aaalooo bejbe, kje se skrivate,
meni je malo dooolgčas?

Če vam takoj ne odpre, meni
tud ne, pa sem vztrajna. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
1.2.2012 22:09:47   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Jutri kava ob 10h v SO. 

žal ne moremuser posted image

jaz tudi ne user posted image

Pa sploh nisi pozna, me že za petek planiramo. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
1.2.2012 22:10:55   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

pazit?

Podpis. user posted image

Aha, ono prvo (kak smo jih šinfale) pa nisi upala potrdit. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Šport & Nosečnost
Janjikaaaa

Zakaj bi se med nosečnostjo, vsaj v prvih mesecih odpovedale športnim aktivnostim (joga, pilates, fitnes, tek in drugi športi)?

Strah pred škodovanjem dojenčku (51%)

Premalo energije in volje (16%)

Premalo časa (5%)

S športom se tudi prej nisem ukvarjala (28%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!