Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.2.2012 22:12:10
|
|
|
|
majakla
|
OK, rekle smo vse, grem malo peglat, da ne bo samo moj. Nič bat, pridem nah - pol.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.2.2012 22:13:18
|
|
|
|
majakla
|
Trenutno vodim na Starši čvekamo - Majakla čveka, hihihi. Dijooo
< Sporočilo je popravil majakla -- 1.2.2012 22:14:31 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.2.2012 22:29:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar najšla sem pa tudi komplet bundo in hlače št. 86. Ti prinesem za Tea.Si mi jo pa tak se mi zdi ti dala. Jaz sem ti dala,ja,vidiš,zaj pa nazaj fehtam...Kaka sem.Bi te prosla,ja,ker misli bit še ful mraz,polarni celo,pa boma rabla.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.2.2012 22:31:02
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.2.2012 22:32:04
|
|
|
|
matcar
|
Sem gledala film zaj na pop-u,pa se cmizdla zraven. Maks in Saš pa sta oba na meni zaspala,te pa se premakni kam,če se lahko.No,zaj pa sem tu,pa najbrž sem sama!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.2.2012 22:36:41
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa večerjam in malo bluzim po netu
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.2.2012 22:38:11
|
|
|
|
arabela*
|
klara1...kuku
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.2.2012 23:59:13
|
|
|
|
majakla
|
Lahko noč
< Sporočilo je popravil majakla -- 2.2.2012 0:00:13 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 1.2.2012 23:59:57
|
|
|
|
majakla
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 6:27:41
|
|
|
|
oktober11
|
jutro.... že od pol 6 L pokonci, ampak me itak ne moti, ker nisem spala skoraj nič zob me boli za pop****** predlani sem se odločila spraviti v red zobovje, ampak preden sem do zobozdravnice prišle sem zanosila, tak da mi nekak ni nič uspelo urediti (rabila bi slike zob, ampak v nosečnosti nisem smela slikat). in danes bi nekak mogla to rešiti, vsaj do slike priti. ob 7:30 začne RTG v ZD adolfa drolca delati, tak da bom takrat tja klicala kak pa kaj, ampak me vseeno zanima če kera ve: rabim napotnico za slikanje? zobozdravnica mi ni nič omenjala. in če bi tu predolgo trajalo, ve kera za kako (poceni) zasebno slikanje v mb? pa še za malega ne vem kam ga naj v tem času dam, doma ga ne bi puščala, če bi se zavleklo edino če si taščo poleg pelam. saj ne vem, tečna sem ker boliiiiiiiii pa lp vsem, me veseli da ste se fajn mele na kavici jaznoseca za dopust
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 8:13:02
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Zvečer bil L taka tečka, da smo šli kar spat. Ponoči je pa tudi imel ipične izpade. Ampak ok, smo poleg tega še kar dobro spali.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 8:15:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaznoseca: super, da ste se imeli fajn. Nič super pa za prehlad, si pozabila nase pazit? KAvica: je v petek spet. Priiidiiiiiteeeee!!! IZVIRNO SPOROČILO: majakla Podpis. Aha, ono prvo (kak smo jih šinfale) pa nisi upala potrdit. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uf, na kavici smo vas vse zašinfale, tak da vam res ne moremo zdaj napisat kaj. Podpis. Majakla srečna zdaj.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 2.2.2012 8:19:13 >
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 8:21:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar najšla sem pa tudi komplet bundo in hlače št. 86. Ti prinesem za Tea.Si mi jo pa tak se mi zdi ti dala. Jaz sem ti dala,ja,vidiš,zaj pa nazaj fehtam...Kaka sem.Bi te prosla,ja,ker misli bit še ful mraz,polarni celo,pa boma rabla. Kak si smešna, saj sem te pa jaz vprašala če boš mela. nena nič fehtaš nazaj. Pa tak boljše če tebi prav pride, kot pa stoji v omari od mojega fotra.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 8:45:08
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaznoseca: super, da ste se imeli fajn. Nič super pa za prehlad, si pozabila nase pazit? KAvica: je v petek spet. Priiidiiiiiteeeee!!! IZVIRNO SPOROČILO: majakla Podpis. Aha, ono prvo (kak smo jih šinfale) pa nisi upala potrdit. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uf, na kavici smo vas vse zašinfale, tak da vam res ne moremo zdaj napisat kaj. Podpis. Majakla srečna zdaj. Aha, pa veš kak.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 8:45:21
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Moj je včeraj v času ko naju ni bilo generalno spucal stanovanje Eno delo manj za mene. Drugače pa jutranji rituali za nami, študiram če čem it ven danes malo. Malega v kombinezon pa v vrečo zadekam pa malo rito preluftat. Njemu bo sicer fino toplo, jaz pa čem zmrznit. Nuuuuujno si moram it kupit naušnike, ko imam gor kapo sem potem kot tofsi. Samo kdo bo šel v mesto namesto mene - nimam še tega kandidata. Aja: kava jutri? Kje pa kdaj? Ob 10-ih? Plac?
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 2.2.2012 8:46:04 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 8:45:39
|
|
|
|
majakla
|
Morning
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 8:50:09
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro.... že od pol 6 L pokonci, ampak me itak ne moti, ker nisem spala skoraj nič zob me boli za pop****** predlani sem se odločila spraviti v red zobovje, ampak preden sem do zobozdravnice prišle sem zanosila, tak da mi nekak ni nič uspelo urediti (rabila bi slike zob, ampak v nosečnosti nisem smela slikat). in danes bi nekak mogla to rešiti, vsaj do slike priti. ob 7:30 začne RTG v ZD adolfa drolca delati, tak da bom takrat tja klicala kak pa kaj, ampak me vseeno zanima če kera ve: rabim napotnico za slikanje? zobozdravnica mi ni nič omenjala. in če bi tu predolgo trajalo, ve kera za kako (poceni) zasebno slikanje v mb? pa še za malega ne vem kam ga naj v tem času dam, doma ga ne bi puščala, če bi se zavleklo edino če si taščo poleg pelam. saj ne vem, tečna sem ker boliiiiiiiii pa lp vsem, me veseli da ste se fajn mele na kavici jaznoseca za dopust zasebno slikanje je na Koroški cesti, v tistem ta novem bloku na desni strani. Cena je 20 eur, ravno je moj bil tam, to je za celo zobovje, za en zob je pa 7 eur. Včeraj sma mojega peljala, ni naročanja, prideš tja, mičkeno počakaš, te slika, počakaš 5 minut in dobiš sliko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 8:50:59
|
|
|
|
Arwenko
|
Pa jutro drugače
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 8:51:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaznoseca: super, da ste se imeli fajn. Nič super pa za prehlad, si pozabila nase pazit? KAvica: je v petek spet. Priiidiiiiiteeeee!!! IZVIRNO SPOROČILO: majakla Podpis. Aha, ono prvo (kak smo jih šinfale) pa nisi upala potrdit. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uf, na kavici smo vas vse zašinfale, tak da vam res ne moremo zdaj napisat kaj. Podpis. Majakla srečna zdaj. Aha, pa veš kak. Opica.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 9:00:21
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro.... že od pol 6 L pokonci, ampak me itak ne moti, ker nisem spala skoraj nič zob me boli za pop****** predlani sem se odločila spraviti v red zobovje, ampak preden sem do zobozdravnice prišle sem zanosila, tak da mi nekak ni nič uspelo urediti (rabila bi slike zob, ampak v nosečnosti nisem smela slikat). in danes bi nekak mogla to rešiti, vsaj do slike priti. ob 7:30 začne RTG v ZD adolfa drolca delati, tak da bom takrat tja klicala kak pa kaj, ampak me vseeno zanima če kera ve: rabim napotnico za slikanje? zobozdravnica mi ni nič omenjala. in če bi tu predolgo trajalo, ve kera za kako (poceni) zasebno slikanje v mb? pa še za malega ne vem kam ga naj v tem času dam, doma ga ne bi puščala, če bi se zavleklo edino če si taščo poleg pelam. saj ne vem, tečna sem ker boliiiiiiiii pa lp vsem, me veseli da ste se fajn mele na kavici jaznoseca za dopust zasebno slikanje je na Koroški cesti, v tistem ta novem bloku na desni strani. Cena je 20 eur, ravno je moj bil tam, to je za celo zobovje, za en zob je pa 7 eur. Včeraj sma mojega peljala, ni naročanja, prideš tja, mičkeno počakaš, te slika, počakaš 5 minut in dobiš sliko. super tnx na svetozarevski so mi rekli da tudi ni nekega hudega čakanja, če zob boli. edino napotnico rabim. je pa problem ker zobozdravnice ne morem priklicati tak da mi v tem primeru nič ne hasni slika
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 9:07:03
|
|
|
|
sami0804
|
Morgen! Sem doma do nadaljnega-zaradi vremenskih razmer... pol pa še naj kdo reče da nimam vredi šihta Tak da je velka verjetnost,da se jutri prisvetim na kafe-da bote mele eno manj za šinfat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 9:32:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgen! Sem doma do nadaljnega-zaradi vremenskih razmer... pol pa še naj kdo reče da nimam vredi šihta Tak da je velka verjetnost,da se jutri prisvetim na kafe-da bote mele eno manj za šinfat super.Komaj čakam,da te vidim po dolgem času.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 9:33:14
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 9:35:10
|
|
|
|
matcar
|
Zjutraj vsi zaspali! Se vidi,da je moj doma.Te pa panika bla,itak.S Saš-em pa sma vseeno pravi cajt do logopeda prišla in je vedno večji napredek pri njem .Bo pa še potrebno ogromno truda in energije vložit v njega,da bo tak,kot mora bit skoraj 3 letnik.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.2.2012 9:38:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar super.Komaj čakam,da te vidim po dolgem času.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?