oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro.... že od pol 6 L pokonci, ampak me itak ne moti, ker nisem spala skoraj nič zob me boli za pop****** predlani sem se odločila spraviti v red zobovje, ampak preden sem do zobozdravnice prišle sem zanosila, tak da mi nekak ni nič uspelo urediti (rabila bi slike zob, ampak v nosečnosti nisem smela slikat). in danes bi nekak mogla to rešiti, vsaj do slike priti. ob 7:30 začne RTG v ZD adolfa drolca delati, tak da bom takrat tja klicala kak pa kaj, ampak me vseeno zanima če kera ve: rabim napotnico za slikanje? zobozdravnica mi ni nič omenjala. in če bi tu predolgo trajalo, ve kera za kako (poceni) zasebno slikanje v mb? pa še za malega ne vem kam ga naj v tem času dam, doma ga ne bi puščala, če bi se zavleklo edino če si taščo poleg pelam. saj ne vem, tečna sem ker boliiiiiiiii pa lp vsem, me veseli da ste se fajn mele na kavici jaznoseca za dopust zasebno slikanje je na Koroški cesti, v tistem ta novem bloku na desni strani. Cena je 20 eur, ravno je moj bil tam, to je za celo zobovje, za en zob je pa 7 eur. Včeraj sma mojega peljala, ni naročanja, prideš tja, mičkeno počakaš, te slika, počakaš 5 minut in dobiš sliko. super tnx na svetozarevski so mi rekli da tudi ni nekega hudega čakanja, če zob boli. edino napotnico rabim. je pa problem ker zobozdravnice ne morem priklicati tak da mi v tem primeru nič ne hasni slika
|