Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
bije, pikica oz. pikec je vlik že skoraj 2 in pol cm skratka vse B P bi reku moj G....brez posebnosti....pa tako sem bila v strahu in takoooooo...sem se sekirala.... 
To bo najlepše darilo do zdaj :) Za NS pa še ne vem datuma, se mi še ne mudi baje poklicat, bom čez kak teden, dva, grem pa v Velenje, tako da javim :)
zdrav! Sploh ne vem kako zgleda ta pregled in kako ti namerijo vse te možnosti za nepravilnosti.
...
in vidim da se skoraj vse ukvarjamo z tistimi manj prijetnimi posledicami nosečnosti. pri men slabost traja šele dober teden, ampak je utrujajoče, kr se ne morem skoz smejat pred ostalimi in skakat, pol me pa vsi sprašujejo ka je narobe (z mojim nisma še nobenmu povedala)...sem pa kr naprej lačna, če ne dam kake dve ure nč v uste mi je od tega slabo, no pol ko se najem pa očitno zarad hrane. zadnje štiri dni imam tudi roza rdeč izcedek, in kolker berem ni nč nevarnega, kr res ni velik, ampak je pa vseen neprijeten občutek, kr takoj pomislim da je kej narobe.
in čestitke vsem, ki so bile na pregledu
.
in me je potolažila da je vse ok s pikico, ker srček bije, ter da se lahko ta izcedek pojavlja še naprej..da v kolikor ne pride do sveže krvavitve ni problema.. Mi je pa vseeno predpisala Dabroston in počitek.. Upam na srečni konec.. Ponovni pregled imam šele 29.2.
jaz pa sem se že tako veselila tega četrtka...upam,d a bom lahko šla vseeno pogledat h komu drugemu...en plačljivi UZ je že za mano tako, da ne bi še enkrat plačevala...sem bila tudi jaz že v Dravljah.
18. 12. 2011, in potem rabi 9 dni da se ugnezdi, sem potem lahko noseča 6 tednov....se to tako računa? Pa če se vidi rumenjakov mehurček je to dobro? Oz. bi me moralo skrbeti če se ploda še ni videlo?
in mirno nosečnost!