|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne pride mi/nikoli mi se ni z zensko
5.2.2012 16:40:12   
andy87
na vas se obracam ker ne vidim druge resitve. V zivljenju sem imel ze kar nekaj zvez in skupno jim je bilo to da mi se niti enkrat ni prislo s punco med seksom. Ce si ga sam obdelam pri njeni prisotnosti je ista storija. Noce in noce mi priti! Ko sem sam problemov z orgazmom nimam. Predno zacneva so fejst ogrejem ko ji pa pride in je zadovoljena se se potrudi za mene ampak nic ne pomaga. Vzburjen sm zelo in mi pase seksat. Vsakic mi pride tudi predsemenska tekocina. Po spolnem odnosu me vedno zacnejo zelo bolet moda. Tudi se ceu naslednji dan. To se mi dogaja od vsega zacetka ze par let. Dve sta me celo pustili ker sta mislili da me ne privlacita ampak je bilo dalec od tega. S trenutno punco se super ujameva ampak se izogibam seksu ker vem da me bodo naslednji dan bolela moda in jo rajsi zadovoljim oralno. Punca misli da jo varam ker zavracam seks. Ta stvar me tako najeda da sm razmisljal o tistem postopku ki ti vzame spolno pozelenje ampak se ga ne da izvesti ker nisem dovolj star. Popizdo bom! Ma kdo kak nasvet? Nisem gej privlacijo me punce tako v realnosti kot v pornicih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne pride mi/nikoli mi se ni z zensko
6.2.2012 16:23:39   
nana13
nisem moški in ne poznam takih problemov, d bi ti znala pomagat kr se tega tiče. bi ti pa svetovala, da greš do zdravnika in njemu to poveš (zato tudi so). mislim, da ti bo znal bolje svetovat kot katerikoli tu gor.

upam, da boš rešil svoj problem.
srečno!
lp

(odgovor članu andy87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ne pride mi/nikoli mi se ni z zensko
6.2.2012 17:58:30   
Andromeda
Hmmm, a če se samozadovoljuješ, te pa ne bolijo moda?

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ne pride mi/nikoli mi se ni z zensko
6.2.2012 18:30:26   
mateyka
kaj pa če imaš kak psihološki problem, nezavedno? mogoče "trust issues with women" predlaga v premislek moj mož? nama obema se zdi to psihološkega in ne mehanskega izvora..
mogoče ne bi bila odveč kaka terapija. vsekakor bi šla do zravnika, ker imho če bi lahko to sam rešil, bi do sedaj že. meni se zdi vredno poskusit; preživet življenje takole - ni in ne bo niti najmanj zabavno.. jaz bi probala vse kar se da, da rešim tak problem. premisli.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ne pride mi/nikoli mi se ni z zensko
6.2.2012 20:34:26   
andy87
Sem ze razmisljal o zdravniku sam me je malo sram pa mam obcutek da bi mi blo nelagodno pri celi proceduri kajti orgazem je pomoje cisto naravni refleks in bi ga nej vsak biu zmozn dozivet. V teoriji. Glede bolecine v modih je pa pomoje tak da so me bolela zato ker ta ustvarjena spolna napetost ni bla sproscena. Pomoje. Ne ko se samozadovoljujem me pa ne bolijo ker mi pride bp. A je mozno da je moja tehnika napacna ko se spravim skor do konca pol pa malo popustim in spet skor do konca dvakrat trikrat pol mi pa pride? Kot najstnik sm biu zlo distanciran od punc. Nism biu zainteresiran. Biu sm sramezljiv. To sm nekak reso da nism vec tolk in mi ni problema pristopit do punce ampak to sele pri zadnji punci pri prejsnjih zvezah sm biu js plen punce pa lovci. Sej me ful zre ker mam obcutek da sm prikrajsan za veliko.nism omeno da mogoce od tu izvira moja obcasna nekontrolirana agresija. Mogoce zarad tega tut dobim vcasih tak nek val nelagodja skoz prsni kos in srce (dve tri sekunde) pol pa mine. Mislite da je to vse povezano? Mogoce je to malo izven teme...kako bi primerjali orgazem dosezen s samozadovoljevanjem in orgazem dosezen s seksom? Mogoce se bom zarad tega pocuto slabs ampak hocem vedet. Res nocem prezivet zivljenja na tak nacin...torej je psihoterapija najboljsa resitev?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ne pride mi/nikoli mi se ni z zensko
7.2.2012 12:40:59   
nana13
Požri strah, zberi mal poguma in se odpravi do zdravnika. Nima te biti česa sram. Vse je človeško. Je skoraj brezveze tu nekaj ugibat, raje pojdi k nekomu ki se s takimi problemi ukvarja. Saj pa to ni nič takega.
user posted image

(odgovor članu andy87)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ne pride mi/nikoli mi se ni z zensko
9.2.2012 10:54:03   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: andy87
privlacijo me punce tako v realnosti kot v pornicih.


V kolikor si faca, poskusi zahaklati kakšno razuzdanko, v kolikor nisi spičkaj kaki keš za "žensko sumljive morale", samo s takšnimi ženskami si boš zagotovil potrebo virtualno distanco (neobremenjenost s prisotnostjo STVARNE ženske), kot si je sposoben s tistimi iz porničev. V kolikor ti vrhunec v tem primeru uspe, svetujem distanciranje od porničev... Ali pač prisego zvestobe istim. 

(odgovor članu andy87)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ne pride mi/nikoli mi se ni z zensko
9.2.2012 11:30:02   
mateyka
ja, glede tvoje situacije in problema, mislim, da bi bila terapija najboljša stvar; da se trajno rešiš tega problema seveda. in seveda ti bi bilo neugodno na začetku, to so globoke, intimne stvari, ki jih ne govorimo z vsakim. samo pomisli - neugodno ti bo v vsakem primeru s komerkoli in kakorkoli se boš lotil te teme. vsakemu bi bilo. samo enkrat se boš moral tega lotit, če nočeš življenja v takem stanju preživet - a ima potem res kako prednost odlašanje, če te to čaka slej ko prej, s tem, da prej kot to rešiš, prej boš osvobojen te moteče traume? ker zdaj te res sam simptom travmira - je pa to nekaj kar te sili da se lotiš teme, katere je ta simptom rezultat. in mislim, da boš sam to težko našel. zato imho rabiš pomoč profesionalca, da čimprej prideš čimdlje user posted image

in vedi, vsi imamo eno tako temo imho (ki nam je neugodna); če se tega zavedaš, potem ti nima bit kaj nerodno - to je človeško. nisi nič drugačen od drugih. razlika je samo v "unikatnosti" problema, samo - tud moj je po svoje "unikaten". user posted image nismo tako drugačni. tvoj se samo zelo specifično izraža (zato ti je toliko bolj nerodno). poleg tega mislim, da to ni rešljivo s čudežno "tabletko" ali kakim zdravilom. zato tudi moj predlog za zdravnika in tudi terapijo. ta bolečina v prsih - zelo verjetno je povezano. tud jaz jo kdaj fašem - kadar je povezano z mojo "temo". torej, za druge stvari. stvari na katerih moram delat na sebi, da jih razčistim. bolj ko se ukvarjaš s sabo in skušaš konfrontirat in razrešit kar te moti, bolj gladko boš "tekel" (če nas primerjam z mašino user posted image ) kot optimalen človek. moje skromno mnenje. user posted image

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ne pride mi/nikoli mi se ni z zensko
9.2.2012 16:51:37   
Anonimen
Jaz bi šla na tvojem mestu zdravniku. Sej je nam ženskam tud bed it ginikologu-pa kaj češ.
Škoda, da ti tak problem uničuje življenje.
Je prekratko user posted image .

(odgovor članu andy87)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?