ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Danes sem dobla novo odločbo od CSD (za OD, vrtec in socialno) in šok... Upoštevali so mi dohodke iz leta 2009 (študenstko delo) tako da sem pri vrtcu padla v 5.dohodkovni razred, a po drugi strani sem upravičena do socialne podpore??? Dajte me prosim potolažit, da je to pomota. Oni so namreč prav izračunali, da sem imela v letih 2009, 2010 in 2011 vse skupaj 11000€ prihodkov, vendar so potem vse to delili na 12 mesecev ni mi jasno, no. Katy to je pomota. Ker če prejemaš socialno podporo imaš vrtec zastonj. Vsaj tak je bilo do sedaj. Zdaj če se je to spremenilo, ne vem. Jap,na žalost ni več tak,zato so dodali en razerd zraven.Tudi če si prejemnik DP-ja,ni rečeno,da imaš vrtec brezplačen,enako kot če si zaposlen,je čisto možno,da po noven ne boš plačeval.Zdaj bodo gledali čisto vse premoženje,premičnine,nepremičnine,itd. ja, ampak iz nič v 5-dohodkovni razred...??? in prihodki iz leta 2009??? premoženja, nimam, nepremičnine, nimam... Zakaj pa si dala za OD noter? kaj ti ne poteče februarja komaj?No,ta mesec.Glej,Katy,ne vem,kak to zdaj gledajo,vglavnem,vse se preverja,kaj pa se upošteva al pa ne,pa ne vem.Vem samo,da se avto upošteva do starosti 10 let,kaj je pa starejše,pa ne. vse sem mogla dat na novo...tak so mi rekli avto je star 12 let in pri vrtcu so mi upoštevali študentsko delo + pa starševskega, pa socialno pri socialni pa ne...eh ni mi jasno grem malega oblečt pridem nazaj Kolko jaz vem,so zdaj dali tisti,ki jim je poteklo do decembra.Najboljše je,da greš tja,pa ti naj povejo,kak pa kaj,ker še jaz ne plačujem tolko,pa sem kao zaposlena in moj,pa se oba upošteva. Novo pa še tak čakam. Problem je v tem da same na socialni niso vedle kaj pa kak. Vsaka ti je drugače rekla.