|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
10.2.2012 23:49:17   
majakla
Te pa LaHkO nOč, nooo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.2.2012 6:51:04   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.2.2012 6:52:48   
matcar
Sem včeraj prej jaz omagala kot Saš,pa sma se v spalnico prestavla,pa je mrkno v 2 min.user posted image Ste pa se razpisale,saj prav tak,upam,da ne bo zaj spet pol leta tema tu gor ob večerih,je fajn se nasmejat malo,pa kaj podebatirat.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.2.2012 7:38:21   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

jaznoseca...pol pa kr na zrak, čez voziček dežno preobleko, sebe oblečt in gremo. Midve sva lani z eni kolegico skoz hodile, pa je bila mala stara 2 meseca, vsaki dan, ne glede na vreme, ne glede na minus in je bilo super. In če bomo kdaj imeli še enega bomo sigurno tudi tako.

arwenko saj greva ven vsak dan, razen ko močno piha ali pa sneži. Dežne prevleke nimam, pa saj po dežju ne grem, za po snegu je pa tud malo težko it, ker smo bolj v okolici, ko ni toliko asfalta user posted image . Problem je, ker mali spi, dokler je zunaj. Če ga lahko pustim na terasi, potem spi 3 ure ali pa še malo, kuj ko ga dam v hišo, pa smo večinoma kar budni. Zdaj ko je tako čudno vreme, ga nabašem in odšetam malo po mestu, je pa to kar projekt. Komaj čakam na umirjanje vremenskega stanja user posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.2.2012 7:42:08   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Tak, mene tud ni na kavi user posted image . Pa ne zaradi vremena, ampak je mali tako zahteven, da se mi bo zmešalo..... Zdaj spi, že 3-jič danes. Pa upam, da tokrat več kot za 5 minutuser posted image . Mi je zadnjič ena znanka rekla, da nikak ne more od doma, ker ji tamala ( 7 mesecev!) skoz spi čez dan. Da se zbudi za urco in pol, pa spet spi..... Baje, da so punčke bolj tako "pridne"? Jaz ma ne morem niti cajtng prebrat cel danuser posted image . Noče v igralni center, niti v stolček, niti ležat, niti sedet... Še z naročjem ni zadovoljen! Nosit se hočeuser posted image . Če greva pa na zrak, pa zspi kot bombauser posted image . To pomeni, da se mi bo v takem vremenu direkt zmešalouser posted image .

Lepo kofetkajte!

Vidiš,enake težave imam jaz z Teom,kot tvoja kolegica ali znanka.Teo mi tudi spi 16-17 ur dnevno.

no, zame to niso bile mišljene težave - meni je to pač nekaj čisto neverjetnega. Pa, da ne bo pomote; ta drugi spi veliko veliko več kot prvi. Pri ta prvem je bilo prebujanje na vsako uro, uro in pol - podnevi in ponoči do 2,5 let. Mene samo moti, ker res nič ampak čisto nič ne morem nardit user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.2.2012 7:45:49   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Pozabla povedat, mi je zjutraj v vrtcu rekla,
da že gre včasih na kahlico lulat in da pove,
ko kaka, ampak to pa hoče v pleničko - jeee,
začetek je, ne.

user posted image user posted image user posted image Bravo Nik.

Podpis. user posted image

Še en ...

pa še moj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.2.2012 7:48:38   
ly117
Jutro! user posted image

Luka ponoči priplazo spet k nama, in celo noč rital. Pokrivala na vsake 5 min. Jaz pa spet stisnjena v sendvič.
Pol pa ob 7h zjutraj, mami jutro je, vstanima. user posted image Pa za povrhu me spet zob boli.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.2.2012 7:50:57   
ly117

jaznoseca...pol pa kr na zrak, čez voziček dežno preobleko, sebe oblečt in gremo. Midve sva lani z eni kolegico skoz hodile, pa je bila mala stara 2 meseca, vsaki dan, ne glede na vreme, ne glede na minus in je bilo super. In če bomo kdaj imeli še enega bomo sigurno tudi tako.

arwenko saj greva ven vsak dan, razen ko močno piha ali pa sneži. Dežne prevleke nimam, pa saj po dežju ne grem, za po snegu je pa tud malo težko it, ker smo bolj v okolici, ko ni toliko asfalta user posted image . Problem je, ker mali spi, dokler je zunaj. Če ga lahko pustim na terasi, potem spi 3 ure ali pa še malo, kuj ko ga dam v hišo, pa smo večinoma kar budni. Zdaj ko je tako čudno vreme, ga nabašem in odšetam malo po mestu, je pa to kar projekt. Komaj čakam na umirjanje vremenskega stanja user posted image .

Pa ga lepo zadekaj in postavi na teraso. Se spomnim ene mamice tu na RR da je svojega user posted image dajala vedno ven spat.

Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.2.2012 7:53:07   
ly117

Tak, mene tud ni na kavi user posted image . Pa ne zaradi vremena, ampak je mali tako zahteven, da se mi bo zmešalo..... Zdaj spi, že 3-jič danes. Pa upam, da tokrat več kot za 5 minutuser posted image . Mi je zadnjič ena znanka rekla, da nikak ne more od doma, ker ji tamala ( 7 mesecev!) skoz spi čez dan. Da se zbudi za urco in pol, pa spet spi..... Baje, da so punčke bolj tako "pridne"? Jaz ma ne morem niti cajtng prebrat cel danuser posted image . Noče v igralni center, niti v stolček, niti ležat, niti sedet... Še z naročjem ni zadovoljen! Nosit se hočeuser posted image . Če greva pa na zrak, pa zspi kot bombauser posted image . To pomeni, da se mi bo v takem vremenu direkt zmešalouser posted image .

Lepo kofetkajte!

Vidiš,enake težave imam jaz z Teom,kot tvoja kolegica ali znanka.Teo mi tudi spi 16-17 ur dnevno.

no, zame to niso bile mišljene težave - meni je to pač nekaj čisto neverjetnega. Pa, da ne bo pomote; ta drugi spi veliko veliko več kot prvi. Pri ta prvem je bilo prebujanje na vsako uro, uro in pol - podnevi in ponoči do 2,5 let. Mene samo moti, ker res nič ampak čisto nič ne morem nardit user posted image .

Poznam to. Meni je L kot dojenček spal na vsake 3ure, točno 30 minut.

Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.2.2012 7:57:07   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Ne, ne Katy, zmotli so se.

podpis!!!

hvala za to...bom malo bolj mirno spalauser posted image

Jaz tud mislim, da nekaj ne štima.... Zakaj so jemali prihodki 3 let?? In če so jih že, zakaj potem delit z 12 mesecev?? Ne, ziher je bila ena super sposobna bejba na delu user posted image . Upam s teboj, da v ponedeljek porihtaš.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.2.2012 7:59:47   
jaznoseca

Pa ga lepo zadekaj in postavi na teraso. Se spomnim ene mamice tu na RR da je svojega user posted image dajala vedno ven spat.

saj to nardim, samo če je več kot -8 pa ne upam (mislim tud ne bom)user posted image . Evo, danes je bil tud ponoč katastrofuser posted image . Nisva spala od ene 3 se mi zdi... Sem čisto fertik, ata pa tako smrčal zraven user posted image .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.2.2012 8:11:52   
majakla
Dobro jutro
Glej zlomka, sneži.
Sem vedla, da sem nekaj pozabla, HVALA, da se veselite z mano, ko Nik tu pa tam lula v kahlico.
Jaznoseca: jaz imam nekje prevleko za dež, komot posodim, samo reči.

Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.2.2012 8:16:22   
ly117

Dobro jutro
Glej zlomka, sneži.
Sem vedla, da sem nekaj pozabla, HVALA, da se veselite z mano, ko Nik tu pa tam lula v kahlico.
Jaznoseca: jaz imam nekje prevleko za dež, komot posodim, samo reči.

Nazaj.
user posted image
Saj zato smo pa tu.
Jaz tudi.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.2.2012 8:17:09   
ly117

saj to nardim, samo če je več kot -8 pa ne upam (mislim tud ne bom)user posted image . Evo, danes je bil tud ponoč katastrofuser posted image . Nisva spala od ene 3 se mi zdi... Sem čisto fertik, ata pa tako smrčal zraven user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.2.2012 8:20:14   
majakla
Ta minus se meni zdi tudi malo prehud za male pikece.
Veš kak pa je ena 'moja' oktobrka delala, ko ji je mali tudi le zunaj dolgo spal: šla z njim malo ven, da je zaspal, medtem malo ohladila hodnik in ga potem kar z vozičkom tam parkirala in je palilo. Ampak kot že vse vemo, poskusimo lahko, končni rezultat pa ni od nas odvisen. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.2.2012 9:50:13   
arabela*
morninguser posted image

Super da med vikendom snežiuser posted image

Koffe, zajtrk....delo...po kosilo pa vennnnnnnnnnnn se sprehajat po sneguuser posted image ....maličke se bosta metale in zakopavale v sneguser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.2.2012 9:52:18   
bambixxx
dan,

spali smo fajn. zunaj sneži user posted image .
z malim greva v EP v nabavo. če je katera za kavo, naj pokliče user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.2.2012 10:51:15   
ly117
Snaha reče tašči: Vi pa tako dobro izgledate ...

Idealna bi bila za kakega kitajskega slikarja.

Tašča pa vzvišena vpraša: Zakaj ravno kitajskega?

In snaha jo dotolče: Oni radi slikajo zmaje...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

-Kaj boš pa ti letos kupil ženi?
-Komplet AMC.
-In kaj bo v kompletu?
-Ajmar, metla in cunja!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mlad hudič se odloči, da se bo oženil, ampak bo vzel samo tako, ki ni ****.Vpraša starega hudiča, kako bo vedel, katera je **** in katera ne.
Star hudič mu pove, da naj se postavi na cesto in če mu je katera všeč, naj za njo zažvižga. Če se ženska obrne, je ****, če ne, pa ni. Mlad hudič gre na cesto in za vsako, ki mu je všeč, zažvižga. Vse se obračajo!!!
Potem pa pride po cesti ena, ki mu je zelo všeč. Mlad hudič zažvižga enkrat ... NIČ! Zažvižga drugič ... NIČ! Zažvižga tretjič ... NIČ! In si mane roke. TA JE PA MOJA!

Kaj je nauk te zgodbe?
ČE NISI ****, TE PA HUDIČ VZAME.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stari Korel pride k zdravniku na redni pregled.

Doktor ga ob koncu pohvali: Vsa čast, v odlični formi ste, tudi pritisk in sladkor sta v mejah normale; le kako vam to uspeva pri osemdesetih?

Starec: živim zdravo, zjutraj zgodaj vstajam, ves dan sem na lovu in to me drži v formi.

Zdravnik: že, že, ampak največ bodo za to zaslužni geni. Koliko jih je štel vaš oče, ko je umrl?

Korel kar užaljeno: Kdo pravi, da je umrl? šteje jih 99 in ravno danes je bil z menoj na lovu.

Doktor: No, potem mi pa povejte, koliko jih je dočakal vaš ded.

Stari: Kaj pa vem, koliko jih bo. Zdaj jih ima 118.

Zdravnik že rahlo zafrustrirano: In boste rekli, da je tudi on danes z vami jagal po gozdu?

Korel: ťNe, ne, ni mogel, pripravlja se na poroko.

Možakar v beli halji jecljaje: Pa ja ne boste rekli, da se bo pri 118 letih oženil?!

Starec: Ma saj se ne bi, ni navdušen, ampak njegovi starši tako pritiskajo nanj.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Policajac se iz noćne smjene vraća u 2 ujutru umjesto u 6 u jutru ???

Polako se skida i uvlači u krevet. Žena nije spavala.

- Dragi, užasno me boli glava. Nisam spavala cijele noći. Da li bi
bio tako dobar da skokneš do dežurne apoteke i doneseš mi aspirin?

- Naravno, draga! - napipa policajac odjeću, obuče se i ode.

U apoteci, apotekar ga u čudu pogleda i upita: - Jeste li to Vi,
Marko? Policajac iz komšiluka?

- Ja sam.

- Pa, što ste u uniformi vatrogasca?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako se odzivajo ženske različnih narodnosti,
če jih mož zasači v postelji z ljubimcem:

- Angležinja reče: "Dragi bodi džentlemen in se umakni, dokler se ne oblečeva."
- Francozinja je bolj prepričljiva: "Dragi, pridruži se nama. Bo bolj veselo v troje."
- Slovenka nevedno: "Janez,a si ti?"
"Seveda sem jaz, kdo pa drug?"
"Ampak Janez si res zagotovo ti?"
"Jaz sem Marta, jaz. Sedaj boš videla hudiča..."
"Ampak Janez, če si to ti, kdo pa je tu zraven mene v postelji?"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Starejša ženička gre k župniku, da se izpove; reče mu:
>>Joj, gospod župnik, kako pogrešam seks!<<
Župnik ji odgovori:
>>Na onem svetu boš imela toliko seksa, kolikor boš hotela.<<
Ženska gre malo razočarana iz cerkve. Ko pride do mostu se ji porodi zamisel,
da bi se vrgla z mosta na avtocesto in tako prišla do željenega seksa.
Spleza prek ograje in skoči.
Ravno v tistem trenutku se pripelje tovornjak z bananami in ženska zleti na banane.
Ko pride k sebi, je vse temno okrog nje. Začne otipavati okoli sebe in vzhičeno reče:
>>Počasi fantje, počasi ... vsi pridete na vrsto.<<

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nekaj mesecev po moževi smrti umre še žena in pride v nebesa.
Ko zagleda moža, vesela steče k njemu: »Ljubi,kako sem vesla, da sva spet skupaj!«
Mož pa: »****! Pri poroki je bilo jasno povedano: dokler vaju smrt ne loči.«
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cimri pražita hrenovke. Prva to že obvlada in pove, da jih je potrebno
pred praženjem obrezati na obeh koncih. Ne ve pa, zakaj.
Ko pride za vikend domov, vpraša svojo mamo:

''Zakaj je treba hrenovke obrezati na obeh koncih pred praženjem?''
Mama odgovori:

''Moja mama jih je tako pekla, vendar tudi jaz ne vem zakaj.''
Dekle gre k babici:

''Ali ste res hrenovke vedno pred praženjem obrezali?''
Babica odvrne: ''Da, seveda.''
''Zakaj pa?''
''Ah, moja mama jih je tako pekla, ne vem pa, zakaj.''
Dekle se torej odpravi v dom za ostarele kjer obišče prababico in jo vpraša:

''Zakaj je potrebno hrenovke pred praženjem obrezati?''
Prababica presenečeno pogleda in reče:

''Kaj? A še vedno niste kupili večje ponve?''

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.2.2012 10:57:47   
katy83
Skratka punce, našla sem napakouser posted image ...napisano imajo v odločbi študentsko delo kao iz leta 2010, je pa vsota iz leta 2009. Grem v ponedeljek tja, pa spet čakat na novo odločbo.user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.2.2012 11:00:31   
oktober11
hejla

mali že od včeraj tečen ko driska, ne moreš verjet user posted image
jaz pa posledično tudi, še dobro da je sobota in da je moj doma, da ga sem pa tja prenaša. jaz sem včeraj skoraj že obupala, niti zaspati ni hotel do 22:00 (pa ponavadi ob 20:00 zaspi). pa še brezvezni sneg je spet user posted image

user posted image

vidim da ste dosti vsega napisale, hehe...

majakla super za kahlico user posted image

jaznoseca očitno to vreme ne vpliva najbolj na naše drobižeke user posted image se tolažim da bo počasi pomlad, in da bo mali tudi bolj veseli

katy83 držim pesti da se uredi

sem kaj pozabila? saj ne vem, možgani fuč od neprestanega jokcanja in sitkanja user posted image

lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.2.2012 12:20:38   
matcar

Lepo kofetkajte!

Meni pa to predstavlja težavo,ker tudi nič ne morem naredit,ko spi.Ker ne morem ružit ravno,pa od bajte ne pridem,dokler spi.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.2.2012 12:29:31   
matcar

Skratka punce, našla sem napakouser posted image ...napisano imajo v odločbi študentsko delo kao iz leta 2010, je pa vsota iz leta 2009. Grem v ponedeljek tja, pa spet čakat na novo odločbo.user posted image

user posted image user posted image user posted image pa po zdravju jih še vprašaj ob priliki.

< Sporočilo je popravil matcar -- 11.2.2012 12:36:31 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.2.2012 12:38:37   
majakla
Oj, Bambi, kak je blo?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.2.2012 12:39:32   
majakla

user posted image user posted image user posted image pa po zdravju jih še vprašaj ob priliki.

user posted image   in podpis.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.2.2012 12:55:37   
bambixxx

Oj, Bambi, kak je blo?

vredi. še čisto malo mu manjka, da se bo sam vstal ob opori user posted image .
jutri popoldan spet nazaj, zato mi ni nič všeč, da tak sneži user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Bi bile vesele Disneyeve trgovine pri nas?
ksenija12

Kaj pravite, ali nam manjka trgovina z oblačili, dodatki, najbolj priljubljenih risanih junakov?

da (52%)

ne (15%)

ne,dovolj je tega v drugih trgovinah (32%)

ne, kupujem raje prek e-bay (1%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!