|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
9.2.2012 22:30:27   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

saj bom še za vas manjkajoče kaki šluk spila nooo. user posted image [/color]

važiuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
9.2.2012 23:09:32   
majakla
Žena, si že slišala, da je naš poštar seksal že z vsemi ženskami našega bloka, razen z eno!

Žena:

To mora biti tista, domišljava iz tretjega nadstropja!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
10.2.2012 7:21:29   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
10.2.2012 7:22:15   
matcar
Majakla-ureo pomeni,da je sečnina noter,pomaga pa pri dermatitisu,suhi koži,itd...

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
10.2.2012 7:24:11   
matcar
Zaspala kr na kauči v dnevni,polek Maksa in Saš-a,pol sem se pa ob 2-h prestavla v spalnico,me je vse bolelo.Zaenkrat dobro kaže in ne sneži in upam,da bo tak ostalo,ker na Merivi nimamo zimskih gum,moram pa v mesto nujno danes.Tak da upam,da se vidimo.

Karmen-ni problema,sem mislila,da bi mi te kr hrano zraven prinesla,če prideš.Lahko pa jaz do tebe priletim?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
10.2.2012 8:18:05   
ly117
Jutro! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
10.2.2012 8:31:53   
matcar
Tak,mene ne bo,sneži zunaj in sem pečena,ne morem nikamor!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
10.2.2012 8:40:02   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Tak,mene ne bo,sneži zunaj in sem pečena,ne morem nikamor!user posted image user posted image user posted image

Lahko jaz pridem po tebe sam ne vem če bi Teo-tu stolček pasal. Je od 9-36kg.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
10.2.2012 8:45:52   
oktober11
jaz še razmišljam če pridem. sneg user posted image
kako je stanje v mb? no ja, saj v mestu mi je vseeno, bolj me naši konci skrbijo..

majakla misliš ginger? user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
10.2.2012 9:22:27   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

jaz še razmišljam če pridem. sneg user posted image
kako je stanje v mb? no ja, saj v mestu mi je vseeno, bolj me naši konci skrbijo..

majakla misliš ginger? user posted image

ja, ginger ja.
Jutro. Pa spet sneži.

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
10.2.2012 9:31:48   
karmen7
Jutro!

Naspana nič, celo noč se je na vsako uro zbujal, jamral, jokal. Zdaj pa poln energije, jaz pa kot povožen traktor. user posted image Danes me ne bo, čeprav je mali malo boljše, Matcar po hrano če boš hodla pa kar pridi.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
10.2.2012 9:32:36   
karmen7

Sma že dve user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
10.2.2012 9:36:46   
arabela*
Morninguser posted image

Evo, me bile danes tud peški...se sprehodle fajn čez celo mesto do vrtca in šole....zeblo nas ni, se pozna da je sneži malouser posted image

potem sem še v trgovino šla na brzake, zdaj pa doma, na toplem, bom naloge delala, čeprav mi ni..pa moramuser posted image , pa kuhala bom kislo repo, s fižolo, ocvirki, krajnsko in pirejemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
10.2.2012 9:37:05   
oktober11
naju tudi ne bo, premrzlo user posted image
evo, že 2 tedna mi ni uspelo priti.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
10.2.2012 9:54:40   
majakla

evo, že 2 tedna mi ni uspelo priti.

Pa danes ni tak mrzlo, bo jutri baje bolj.
V MB sicer sneži, samo se na ceste ne prijema,
tak da če si premisliš, veš da 2 uri bomo ziher tam.
Dijooo

Neposredna povezava do sporočila: 2090
10.2.2012 10:15:57   
arabela*

danes ni mrzlo, za peški je prav prijetnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2091
10.2.2012 10:51:44   
jaznoseca
Tak, mene tud ni na kavi user posted image . Pa ne zaradi vremena, ampak je mali tako zahteven, da se mi bo zmešalo..... Zdaj spi, že 3-jič danes. Pa upam, da tokrat več kot za 5 minutuser posted image . Mi je zadnjič ena znanka rekla, da nikak ne more od doma, ker ji tamala ( 7 mesecev!) skoz spi čez dan. Da se zbudi za urco in pol, pa spet spi..... Baje, da so punčke bolj tako "pridne"? Jaz ma ne morem niti cajtng prebrat cel danuser posted image . Noče v igralni center, niti v stolček, niti ležat, niti sedet... Še z naročjem ni zadovoljen! Nosit se hočeuser posted image . Če greva pa na zrak, pa zspi kot bombauser posted image . To pomeni, da se mi bo v takem vremenu direkt zmešalouser posted image .

Lepo kofetkajte!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
10.2.2012 12:04:56   
Arwenko
jaznoseca...pol pa kr na zrak, čez voziček dežno preobleko, sebe oblečt in gremo. Midve sva lani z eni kolegico skoz hodile, pa je bila mala stara 2 meseca, vsaki dan, ne glede na vreme, ne glede na minus in je bilo super. In če bomo kdaj imeli še enega bomo sigurno tudi tako.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
10.2.2012 12:17:06   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Midve sva lani z eni kolegico skoz hodile, pa je bila mala stara 2 meseca, vsaki dan, ne glede na vreme, ne glede na minus in je

kolk sem jaz na tekočem, naj ne bi otrok do 6 mescev bil zunaj če je pod -6; zaradi dihal in raznih bolezni v razvoju.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
10.2.2012 12:43:29   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Midve sva lani z eni kolegico skoz hodile, pa je bila mala stara 2 meseca, vsaki dan, ne glede na vreme, ne glede na minus in je

kolk sem jaz na tekočem, naj ne bi otrok do 6 mescev bil zunaj če je pod -6; zaradi dihal in raznih bolezni v razvoju.

Ah, meni sta in patronažna in pediatrinja rekli, da takoj ven in v vsakem primeru, kljub zimi in nedonošenosti in to smo tudi upoštevali. Pa če s čem, potem pa z dihali res nima problemov tamala, zaenkrat pri vsej bolezni in vročinah nobenih bronhitisov ali pljučnic in podobnega. Saj pa fejst oblečeš otroka, pa šal čez usta, pa moja je bila v košari globoki, tam je bilo tak toplo, da sem si jaz roke grela noter, pod dežno prevleko pa je sploh toplo noter, da mi je enkrat v bundici zašvicala, pa je bilo fajn minus zunaj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
10.2.2012 12:47:43   
arabela*

Ah, meni sta in patronažna in pediatrinja rekli, da takoj ven in v vsakem primeru, kljub zimi in nedonošenosti in to smo tudi upoštevali. Pa če s čem, potem pa z dihali res nima problemov tamala, zaenkrat pri vsej bolezni in vročinah nobenih bronhitisov ali pljučnic in podobnega. Saj pa fejst oblečeš otroka, pa šal čez usta, pa moja je bila v košari globoki, tam je bilo tak toplo, da sem si jaz roke grela noter, pod dežno prevleko pa je sploh toplo noter, da mi je enkrat v bundici zašvicala, pa je bilo fajn minus zunaj.

Ne vem..glej, meni je bilo tako rečenouser posted image Ne dobesedno z dihali, razne pljučnice, bronhitisi in podobno, da kao še nimajo imunskega sistema še tako razvitega in naj ne bi izpostavljali. Kolk pa je res ali ne pa ne vemuser posted image

< Sporočilo je popravil arabela* -- 10.2.2012 12:50:04 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
10.2.2012 12:48:40   
arabela*
naredila sem nalogo..kuha se že...šibam pod tuš, pospravit, potem pa bo tak hitro čas, da se gre po otroke...

popoldne pa mogoče malo relaxa, če bo zneslouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
10.2.2012 13:40:59   
matcar

Ne vem..glej, meni je bilo tako rečenouser posted image Ne dobesedno z dihali, razne pljučnice, bronhitisi in podobno, da kao še nimajo imunskega sistema še tako razvitega in naj ne bi izpostavljali. Kolk pa je res ali ne pa ne vemuser posted image

Jaz sem tudi hodla z Maksom v minusu zunaj,takoj,ko sma prišla iz P,mi je tudi naša P in patronažna svetovala,da naj kr.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
10.2.2012 13:42:30   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Tak, mene tud ni na kavi user posted image . Pa ne zaradi vremena, ampak je mali tako zahteven, da se mi bo zmešalo..... Zdaj spi, že 3-jič danes. Pa upam, da tokrat več kot za 5 minutuser posted image . Mi je zadnjič ena znanka rekla, da nikak ne more od doma, ker ji tamala ( 7 mesecev!) skoz spi čez dan. Da se zbudi za urco in pol, pa spet spi..... Baje, da so punčke bolj tako "pridne"? Jaz ma ne morem niti cajtng prebrat cel danuser posted image . Noče v igralni center, niti v stolček, niti ležat, niti sedet... Še z naročjem ni zadovoljen! Nosit se hočeuser posted image . Če greva pa na zrak, pa zspi kot bombauser posted image . To pomeni, da se mi bo v takem vremenu direkt zmešalouser posted image .

Lepo kofetkajte!

Vidiš,enake težave imam jaz z Teom,kot tvoja kolegica ali znanka.Teo mi tudi spi 16-17 ur dnevno.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
10.2.2012 13:43:11   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Sma že dve user posted image

Vidiš,kak se je obrnilo? Sma bile obe na koncu na kavi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

noč čarovnic
Lelly28 RR

Ali s svojimi otroki za noč čarovnic izrezljate buče?

da (33%)

ne (67%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!