matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Midve sva lani z eni kolegico skoz hodile, pa je bila mala stara 2 meseca, vsaki dan, ne glede na vreme, ne glede na minus in je kolk sem jaz na tekočem, naj ne bi otrok do 6 mescev bil zunaj če je pod -6; zaradi dihal in raznih bolezni v razvoju. Ah, meni sta in patronažna in pediatrinja rekli, da takoj ven in v vsakem primeru, kljub zimi in nedonošenosti in to smo tudi upoštevali. Pa če s čem, potem pa z dihali res nima problemov tamala, zaenkrat pri vsej bolezni in vročinah nobenih bronhitisov ali pljučnic in podobnega. Saj pa fejst oblečeš otroka, pa šal čez usta, pa moja je bila v košari globoki, tam je bilo tak toplo, da sem si jaz roke grela noter, pod dežno prevleko pa je sploh toplo noter, da mi je enkrat v bundici zašvicala, pa je bilo fajn minus zunaj. Ne vem..glej, meni je bilo tako rečeno Ne dobesedno z dihali, razne pljučnice, bronhitisi in podobno, da kao še nimajo imunskega sistema še tako razvitega in naj ne bi izpostavljali. Kolk pa je res ali ne pa ne vem Jaz sem tudi hodla z Maksom v minusu zunaj,takoj,ko sma prišla iz P,mi je tudi naša P in patronažna svetovala,da naj kr.