arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Mi od zdravnika, vročine danes ni več, je pa malo prehlajen. Pa spet ne morem nikamor karmen7, če je samo malo prehlajen, bi jaz kr šla ven, sveži zrak ful koristi za dihala. Kako ste pa glede flekcev zrihtali? Se strinjam.Dokler ni vročine,greta komot ven. Ja,kak pa je s flekci? Aja? Glede flekov pa mi je rekla da je to pač bolj občutljiva koža...ne vem no. Da naj si najdema bolj mastno kremico za obraz. Ne vem no, mažem ga z Avene imam še pa Mustelo pa to nič ne pomaga. Zdaj bom počakala, konec meseca pa imam posvetovalnico pa če to ne bo izginlo bom spet gnjavila. Al pa ga bom sama peljala k dermatologu. Naj ti da recept za kremo,ker ti ga mora dat.Pa reči,da naj bo z ureo(sečnino),je ful mastna.Teo jo že ves čas ima,ker ima tudi težave z kožo.Tak,da ti kr zagnjavi. M je pred kratkim imela tud fleke na nogi(bedri), kot nekakšne krastice, pa je dobila tisto lekarniško..ampak s tisto smo jo mazali po vsem telesu, je pa bila fajn mastna, skratka za suho in problematično kožo. Zraven pa smo še dobili mazilo Elocom, ki se namaže direkt na flek( je izginilo kar po par dnevih) pa še sirup Zyrtec, kao za alergije(tega ji sicer nisem dajala, mislim, da le par dni, potem nič več)..