Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 13:03:00
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, Bambi, kak je blo? vredi. še čisto malo mu manjka, da se bo sam vstal ob opori .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 13:04:47
|
|
|
|
karmen7
|
Pri nas pa že eno uro tišina - spi tamali in tavelik, pa še maček drnjoha. Jaz pa nardila vabila za krst, zdaj jih moram dat še samo razvit in poslat. Pa pospravila sem, edino sesalec je še treba v roke prijet in ga sprehodit po stanovanju, ampak to bom prepustila mojemu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 13:07:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, Bambi, kak je blo? vredi. še čisto malo mu manjka, da se bo sam vstal ob opori . jutri popoldan spet nazaj, zato mi ni nič všeč, da tak sneži Super , bravo T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 13:09:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pri nas pa že eno uro tišina - spi tamali in tavelik, pa še maček drnjoha. Jaz pa nardila vabila za krst, zdaj jih moram dat še samo razvit in poslat. Pa pospravila sem, edino sesalec je še treba v roke prijet in ga sprehodit po stanovanju, ampak to bom prepustila mojemu. Pri nas tudi že eno uro, atija pa ni, drugače bi pa tudi spal. U, pridna. Mu boš prepustila to čast? Hihihi. Kakj pa parket, fertig?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 13:15:26
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pri nas pa že eno uro tišina - spi tamali in tavelik, pa še maček drnjoha. Jaz pa nardila vabila za krst, zdaj jih moram dat še samo razvit in poslat. Pa pospravila sem, edino sesalec je še treba v roke prijet in ga sprehodit po stanovanju, ampak to bom prepustila mojemu. Pri nas tudi že eno uro, atija pa ni, drugače bi pa tudi spal. U, pridna. Mu boš prepustila to čast? Hihihi. Kakj pa parket, fertig? Ja je blo že včeraj fertik ko sma se domov priguncala. Madonca je lepa kuhna sedaj ko je drugi laminat, sploh ker ni več tisti gor dvignjeni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 13:51:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pri nas pa že eno uro tišina - spi tamali in tavelik, pa še maček drnjoha. Jaz pa nardila vabila za krst, zdaj jih moram dat še samo razvit in poslat. Pa pospravila sem, edino sesalec je še treba v roke prijet in ga sprehodit po stanovanju, ampak to bom prepustila mojemu. Pri nas tudi že eno uro, atija pa ni, drugače bi pa tudi spal. U, pridna. Mu boš prepustila to čast? Hihihi. Kakj pa parket, fertig? Ja je blo že včeraj fertik ko sma se domov priguncala. Madonca je lepa kuhna sedaj ko je drugi laminat, sploh ker ni več tisti gor dvignjeni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 14:22:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, Bambi, kak je blo? vredi. še čisto malo mu manjka, da se bo sam vstal ob opori . jutri popoldan spet nazaj, zato mi ni nič všeč, da tak sneži Super,bravo T.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 15:19:45
|
|
|
|
matcar
|
Jeeeeeeej,dobili smo 1.zobek!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 15:29:49
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeeeej,dobili smo 1.zobek!!!!!! Juhuuuuuuu zdaj si se pa pridružil klubu zobatkotov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 15:35:58
|
|
|
|
arabela*
|
...evo bili zunaj, smo se šli pod Pohorje sankat...bilo super, pa še full je snežilo.... Zdaj pa pogrejem repo..pa vse ostalo in amiami
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 15:37:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeeeej,dobili smo 1.zobek!!!!!! vau...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 17:09:08
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo pa odspali 3 urni spanec. Kak je pasalo. Je pa rabil L uro da se je umiril, vlegel in zaspal.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 17:10:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, Bambi, kak je blo? vredi. še čisto malo mu manjka, da se bo sam vstal ob opori . Super T. Le tako naprej.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 17:11:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeeeej,dobili smo 1.zobek!!!!!! Čestitke.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 18:16:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* aja? ziher to? Ker prej je bilo do neke točno določene vredosti avta, katera se ni upoštevala je še vedno tako, ker sem vprašala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 18:39:24
|
|
|
|
botrca
|
Matcar bravo za prvi zobek...Teo mislim ne ti Bambixxx super za T. napredek ...pa previdno na cesti . Katy83 o tvoji težavi pa drugo nimam za rečt kot pa...pri nas se itak vse najprej začne uveljavljat, nato šele vidijo kje so napake in da so ljudje neusposobljeni...**** država po vseh vprašanjih...glavno, da kasirajo...ti jim kar svoje povej... ..držim pesti. Na kavo nimam pojma kdaj pridem...v tem vremenu mi se ni za vozit v mesto. Komaj čakam poletje. Drugače pri nas vse po starem...ati je tudi že doma iz službe...in sem ga pregovorila, da speče pizzo . Jan je bil v varstvu, ker sem se peljala do Laškega (zastonj ), ker bi mogel moj Lj nevrokirurg biti tam, pa ga ni bilo...eh brezveze..in moram v četrtek zopet v Lj... Sem pa pri avonu napredovala, da se malo pohvalim . Grem zdaj ene stvari porihtat in 2 perila obesit eno pa pospravit...če se noče samo .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 20:43:01
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 20:49:28
|
|
|
|
majakla
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 20:50:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem pa pri avonu napredovala, da se malo pohvalim . Opaaa .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 20:59:27
|
|
|
|
ly117
|
Majakla kaj boš rekla? Meni ni za nič. Me je vreme čisto potolklo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 21:06:06
|
|
|
|
majakla
|
Eh, nimam kaj, pa še tisti dnevi, eh. Grem perilo v stroj potisnit, danes peremo rdečo perilo. To je to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 21:29:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem pa pri avonu napredovala, da se malo pohvalim . Opaaa .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 21:50:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca in 2 perila obesit eno pa pospravit...če se noče samo . zakaj pa obešaš, če imaš sušilca
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 22:17:16
|
|
|
|
ly117
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 11.2.2012 22:39:04
|
|
|
|
arabela*
|
malo visim tu..nimam kaj za počet... ste vse šle ajčibajči...?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
oblačilaLelly28 RRKaj naredite z oblačili, ki so jih vaši otroci prerastli?shranim za naslednjega oz. nekoga v družini (
40%)

podarim prijateljem (
5%)

podarim ljudem v stiski (
5%)

prodam na internetu (
50%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!