Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

so še premladi za oddajo prijave za vpis do 31. marca letos?
? Ne vem kaj naj ti rečem. Mojo ni in ni šlo dat not na noben način. Le ko je bila že mrtvo adijo... Pa jo dam v posteljico ogreto s termaforjem, ovito že prej v odejico, v sobo smo dodali radiator, če bi to bilo... Božanje, držanje roke na glavi, duda- jo tako noče in se začne histerično dret, in vse ostalo ne deluje...Po dveh prebedelih nočeh je pač pri meni. Le 2x mi jo je uspelo v nočnem času tja odložit- ko sem jo mučila cel dan in je bila adijo, jaz pa tudi. Spala je tam 2-3 urce. Pri meni spi od 23 do 3.30, jo obrnem in se zbudi med 5 in 6,. Spet zamenjam dojko,i in spi naprej do 10 ihal 12 ih, če se jaz ne vstanem.
Meni zelo paše zrak, mala samo drema v vozičku, je pa zrak ne utrudi kaj dosti
stalno bivališče izven MOL, tako da ima v Lj še malce manj možnosti.
Sta prava požeruha..v 1 mesecu sta dobila 1,5kg..zdej v drugem pa ne bo nič kaj drugače. Ob kateri uri jih tiste, ki vam dolgo spijo dajete spati?
.