|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
22.1.2012 2:19:07   
frrrr
PapuaNG, naši so vsi stari 26 mesecev in več in ne ustrezajo tvojemu kriteriju user posted image

mM - si bla blizu :) Zillertal. je bila pa cesta skozi Nemčijo res obupna. huda poledica. ustavilo se je pa pri Kufsteinu in potem v koloni do odcepa za Zillertal. jao. smo isto časa porabili za teh 100km kot prej za 350.


(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
   RE: Oktobrčki 09
25.1.2012 22:04:09   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

PapuaNG, naši so vsi stari 26 mesecev in več in ne ustrezajo tvojemu kriteriju user posted image



user posted image user posted image user posted image Mogoče je pa kera tolko pohitela in ima zdej še 15-mesečnika? Teoretično bi blo mogoče, ne? Samo če se ne motim je bila prva rižkoo.... ki ima drugega fantka starega???


Sem mogla pokomentirat, da nas spet spravim malo gor... user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
   RE: Oktobrčki 09
27.1.2012 8:41:05   
tassika
MArk od Rižko je star 10muser posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
   RE: Oktobrčki 09
29.1.2012 23:33:25   
frrrr
priznam, da na to opcijo nisem pomislila :)

kje pa ste? sej ni snega, da bi vas zamedel :)  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
   RE: Oktobrčki 09
30.1.2012 18:06:05   
malaMravljica
ja pa nas je zamedlo in po snegu delat nove stopinje je tako lepo. Snezaka nisva naredila danes, ker je tok zeblo, sam naslednje dni bo pa se huje, cez dan -12 st, ponoci baje cca -20. Jaaaa, zimo imamo, koncno. Aha Frrr... vse jasno kje ste bili. Kufstein je meni pa tako lep, ne vem zakaj, ma mi je vsec. Bili ste pa vseeno tok dalec, da bi bilo za kavo skor predalec user posted image  

Punce, kaj vasi malcki ze naredijo sami preval cez glavo naprej? To sem hotla ze tolkokrat vprasat, pa vedno pozabim.

In postelja, so se v 70x140 ali ze v velikih? Moj pravi, da bi mu pocasi vecjo zmontirala, pa ne vem ce ze rabi. Po drugi strani pa mislim, da bo v ta veliki boljse spal. In previjalno mizo, jo imate se? Po eni strani bi jo tudi ven vrgla, ker mi sam gor pleza in mi je nevarno, sam imam pa veliko stvari notri, pa tudi ga dam kar gor in ga oblecem, da ga ne lovim po celem stanovanju, ko ga morem obleci.


(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   RE: Oktobrčki 09
30.1.2012 19:44:23   
googica
mM ne govor o prevalih.. običajno jih k sreči izvaja na postli, je pa tud že, seveda ker je bil v centru pozornosti, afne guncal kar na tleh.. jao :) ne vem kje je sploh dobil idejo da bi se prevalil :))
previjalno js tud zelo redko še uporabim, samo če je pokakan in da je tak kakec, da je premaesten za vržt v wc. drugač pa kr nesem v školjko, tamalga pa na bideju umijem. tud rad se umiva v bideju, se že sam po lulčku, no rite pa ne doseže :))



(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
   RE: Oktobrčki 09
30.1.2012 22:10:47   
rozilu
Hojla.

mM - uuuuu, prava zimaaaaa, to se pa lepo sliši, hehe. Tukaj je celo zapadlo 1 cm snega včeraj... je blo tako navdušenje zjutraj, da bo snežaka nardila user posted image user posted image user posted image

O kakšnih prevalih ve? Nene, nimamo takih "težav"

Posteljica: mi smo imeli 120x60, pa bi sicer še pasala notri, ampak... ni več hotla v njej spat, zdaj je v normalno veliki postelji: 90x 200, s krajšo ograjco. Tko da lahko gre ven in pride k nama ponoči/zjutraj user posted image

Previjalno v sobi sem ukinla že zdavnaj - sicer je bil pa to samo dodatek (par dilc) na eni komodi - ta pa seveda ostaja. Pleza pa ne po tem, itak je previsoko, pa nima takih tendenc user posted image . Pleza edino na mizo, ker ma črve v riti, pa ne more sedet pri miru user posted image Previjam jo pa v kopalnici na stroju, tam imam tako previjalno blazino s trdim dnom, da je daljše od stroja. Dokler bojo plenice, bo to.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
   RE: Oktobrčki 09
30.1.2012 22:12:54   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: googica

previjalno js tud zelo redko še uporabim, samo če je pokakan in da je tak kakec, da je premaesten za vržt v wc. drugač pa kr nesem v školjko, tamalga pa na bideju umijem. tud rad se umiva v bideju, se že sam po lulčku, no rite pa ne doseže :))



Pri nas je vedno tak kakec in ja, bide je zakon user posted image Najbolj me je groza ko je pokakana pa da nismo doma, jaooo, porabim 30505 robčkov za pobrisat. Ne bi ona klobasic delala user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
   RE: Oktobrčki 09
30.1.2012 22:47:04   
googica
hehe, aja pr nas pa so večinoma bobki... tko da večinoma ni težav, se skotalijo v wc :). sicer ne vem kako to, da so taki, ampak kar se čistoče tiče in mojga želodca, mnogo boljše.
prevali? taki, šolski :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
   RE: Oktobrčki 09
31.1.2012 6:59:43   
lenika83
Jutro!

Naša je še v postelji 120x60, ampak smo na eni strani dali stran ograjo in je stisnjena k moji postelji, tako da v bistvu zelo malo spi prav v svoji postelji, ker se vedno prevali k meni. Če bi pa morala spati samo v tej mali postelji, bi jo pa morali že pred dolgo časa menjati, ker tako telovadi v spanju, da bi ji bila preozka. Veliko posteljo pa imamo v planu kupiti zdaj enkrat, potem pa izvesti slavnostno selitev v svojo sobo in veliko posteljo. Sicer ne vem kako nam bo to uspelo, ker sem ji zadnjič nekaj o tem govorila, pa mi je pojasnila, da ona bo pri mamici spala.

Previjalno imamo tudi še, ampak je ne uporabljamo več. Imamo pa veliko leseno previjalno, ki ima spodaj predala, potem pa gor nastavek za previjanje. Tako da v bistvu bi morali dati stran samo tisti zgornji del, ampak ga nimam kam pospraviti, tako da pač ostaja sestavljeno skupaj. Ko bom enkrat ugotovila kam naj dam tisti del, bomo pa samo spodnji predalnik obdržali, ker je nabito poln.

Kaka pa ne v plenico že eno leto, tako da s tem sploh nimamo težav user posted image  Pa da se pohvalim... Malo več kot en teden je že čisto brez plenic (tudi za spanje). Sicer je to ratalo kot posledica vodenih koz (noric), ker jo je ful srbelo pod plenico in smo jo morali dati stran ponoči. Včasih se sicer zgodi, da se polula, ampak sem jo zdaj začela dajati še enkrat na kahlico, preden grem jaz spat in potem zdrži do jutra.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
   RE: Oktobrčki 09
31.1.2012 9:32:09   
malaMravljica
ja Lenika, bravo za plenico. Superca, vcasih se tudi iz slabih stvari kaj dobrega vn potegne kaj.

Ma mi bomo previjalno kar ven vrgli ko jo bomo, ker smo jo dobil od kolegov in spodnji del ne pase v sobico, zgornji pa, ker mi jo je mizar nadgradil v mojo velikost in mi je naredu tolk velikanske predale, gre tok robe notri. Sam mali mi spleza na previjalno, odpre predal in pol pobira ven kar "rabi" to pa meni ni prav varno pocetje.  Pa posteljo bo verjetno dobil 140 x 200 in ker je sobica precej ozka bi pol bilo malo prostora med previjalno in posteljo.

Ja prevali, tudi na previjalni jih je ze delal, na postelji so najboljsi pri nas, pa tudi s kauca na tla ga naredi. Pa plezalec je se vedno, ce nekam ne more pa stolico vlaci za sabo da doseze. Imamo pa v stanovanju take za otroke neprakticne okrogle lesene stopnice in zadnja atrakcija je, da pleza gor po sredinskem drogu. Ta teden pride moja mama k nam, ko bo videla kaj vse pocne mali user posted image user posted image  


(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
   RE: Oktobrčki 09
31.1.2012 10:31:22   
lenika83
Saj pravijo, da je vsao slabo za nekaj dobro user posted image

Prav smešno mi je, kako vaši mali povsod splezajo. Naša sploh ne pleza, nikamor. Edino na omarico pred tv je poskušala zlesti, ampak je visoka enih 30 cm, tako da niti ni pretirano nevarno. Se mi zdi, da imajo nekateri prav neverjetno potrebo po tem, da nekam zlezejo, naša je pa raje pri tleh. Še na tobogan ne upa, če je višji od 1 metra.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
   RE: Oktobrčki 09
31.1.2012 11:51:11   
malaMravljica
Lenika, ja otrocicki so razlicni. Moj recimo da zraven previjalne en zaboj z igracami in je pol dosti visoko, da se gor potegne, pol stopi na rob in pobira zadeve iz zgornjih polic regala, ki je zraven previjalne ( tam gor imam itak sam pomembne zadeve in sem "full vesela" da to dol vlece.) Na pult v kuhinji zleze po rocajckih na predalih ali pa vzame stolico in ko je na pultu odpre se omarico nad pultom in to tako, da stoji na zelo ozkem robu, ker je tam pomivalno korito oz masina za kavo, ko recimo hoce vzet kozarc dol. Vse nizje omare doseze s pomocjo stolice. Sedaj kurimo in imamo te brikete al kaj je to kar na hodniku kot steno zlozeno, leze tam gor in je pol ves od tega spresanega lesa, spet grrrrrrr. Na kavc je pa "in" da gres tako, da se gor spravis cez zadnjo stranico oz naslonjalom za hrbet, ker imamo dva kauca, sta ene 50 cm narazen pa se vrze se iz enega na drugega , ceprav bi se znalo zgodit da umes dol kam pade. Ja, v njegovo posteljo tudi zleze tako, da gre cez ograjo notri. Lenika, bi imela takega otrocka  doma user posted image user posted image  Pa mi je kolegica zadnjic nekaj razlagala, da njeni pa tega niso pocel. Ja, seveda ne, moj ni v vrtcu in jaz mu lahko tisockrat recem ne, ko grem na WC izkoristi priliko, ko grem kaj v klet iskat, pac nisem ves cas ob njem. Pa tudi res zacenjam verjet, da ima to plezanje v genih, sam ce bi pol hotel s kaksnim plezanjem se bavit in alpinist bit mu bom prepovedala. In prav zato ga misliva kmalu tudi k tenisu vpisat user posted image  

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
   RE: Oktobrčki 09
31.1.2012 15:28:17   
rozilu
Bravo za Doro, da se je poslovila od pleničke user posted image ... čeprav na nenavaden način in ob nenavadnem letnem času user posted image . Kako je pol zunaj, ko jih zebe? Al majo kr od mraza zaprte vse kanalčke pa nič ne lulajo? user posted image

mM, hjaaaa, vidim da je res velik plezalec tale tvoj fantek, mene bi kap (ampak sej te je najbrž počasi na to navajal, ne? ;). Moja tudi ko je sama v stanovanju (ko grem obešat perilo al pa sem v drugi sobi...) ne počne kaj takega. Je pa res, da so vsaj tako gibalno punčke bolj mirne... jezikovno pa tolko bolj divje user posted image (klepet se ustavi samo ko spi, še to mora 1h prej prepevat).

Pa kaj če mu boš prepovedala plezanje? Bo pol pri 20h,30h al pa 40h začel plezat, pa bo user posted image jih poznam kar nekaj takih, ki so v teh letih postali veliki navdušenci, hehe. Moja kolegica je rekla, da če bo mela punčko, bo srečna, ker si ne bo mogla npr. izbrat smučarskih skokov kot svoj šport user posted image ... pa se je motla (tudi skakalke so in kmalu bojo na letalnici)...  bo pa res dobila punčko, hehe.



(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
   RE: Oktobrčki 09
1.2.2012 7:06:11   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Je pa res, da so vsaj tako gibalno punčke bolj mirne... jezikovno pa tolko bolj divje user posted image (klepet se ustavi samo ko spi, še to mora 1h prej prepevat).



Poznam dve punčki, ki sta čisto nasprotni od tega kar si napisala. Zlezeta čisto povsod, prav neverjetno. Pa obe hodita v vrtec in imajo tudi tam težave, ker jim povsod splezata. Mislim, da ni neke logike, zakaj je temu tako, ampak eni so očitno rojeni plezalci, drugi pa sploh ne.

IZVIRNO SPOROČILO: rozilu
Bravo za Doro, da se je poslovila od pleničke user posted image ... čeprav na nenavaden način in ob nenavadnem letnem času user posted image . Kako je pol zunaj, ko jih zebe? Al majo kr od mraza zaprte vse kanalčke pa nič ne lulajo? user posted image



Meni se tudi zdi, da si je izbrala nenavaden letni čas, ampak nje očitno ne moti. V bistvu imamo ponoči v hiši tako in tako enako temperaturo kot bi bila maja ali pa aprila, tako da ni neke velike razlike. Čez dan pa je že od septembra brez pleničke, tako da se je že navadila. Ko je zunaj mrzlo, nimamo nekih težav, mogoče mora iti malo prej lulat kot če je na toplem, ampak ni nič posebej kritično. Edino v avtu včasih reče, da jo v ritko zebe, ampak ji dam odejico pod ritko in je potem ok.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
   RE: Oktobrčki 09
1.2.2012 22:37:58   
frrrr
rozilu, mi imamo malo opico :) tamau je pa ziheraš in po plezalnih stenah pleza bolj v zadnjem letu, prej je raje gledal :)

prevale delamo na telovadbi, doma ni blazin :) upam, da bo to čimdlje zdržalo :)

posteljo ima veliko 100x200... je pa na višini 120cm, zato ne spi vsake noči v tej postelji. včasih jo kr nazaj v njeno malo posteljo nesem, ko grem spat... v spalnici pa itaq imamo že od štarta prišraufano tamalo posteljico na zakonsko posteljo.

previjalno imamo v koplanici na pralnem stroju. je praktično. bo še nekaj časa, tudi po ukinitvi plenic... recimo za sušenje las in take finte :) ne zaseda kaj veliko prostora v kopalnici, le fajn odlagalna površina lahko postane :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
   RE: Oktobrčki 09
3.2.2012 10:27:58   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

rozilu, mi imamo malo opico :) tamau je pa ziheraš in po plezalnih stenah pleza bolj v zadnjem letu, prej je raje gledal :)



Aja, vidiš... je pa mala opica izjema, ki potrjuje pravilo user posted image user posted image user posted image

Ne sej je zihr ful punčk takih, samo se mi vseeno zdi, da je to bolj domena fantkov.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
   RE: Oktobrčki 09
3.2.2012 12:57:20   
malaMravljica
jeeje, Lukec ima nono na obisku user posted image  jaz sem pa prakticno brezposelna sedaj.

Rozilu ja tebe bi kap. Ko pride kdo na obisk in pol mali naredi kaksen podvig vsi kar skacejo in ga lovijo in panika, jaz pa mirno sedim, ves kako to izpade, sam sem se ze navadla in vem cesa je sposoben in cesa ne. Moja mama sedaj vedno klice za njim, naj pazi po okroglih stopnicah dol in pol gre z njim, jaz jo sam gledam kaj se gre. Za plezanje pa prav zato ker jih nekaj poznam si zelim, da moj tega ne bi pocel. Tenis pa itak igra tudi oci in meni je to nek tak lep sport. Pa ze itak hodiva poleti navijat za ocija in ze spoznava to. Sej vem, se sami odlocijo, sam upanje pa imam no.

Za posteljo pa je moj kar sam odlocil, da mu bo dal 100 x 200 notri, sem vesela, ker mi je cist ok velikost to. Pa spodnji del postelje ostane kar isti, ima predale spodaj in imam veliko stvari spodaj spravljenih. Sam ne vem pa ce se bo dalo ograjco montirat tam gor. Za brez ograjce je pa premali po moje. Je ze kater oktobrcek v postelji brez ograjce in kako se obnese?

Punce, pri nas pa tako zebeeeee, ko dihas zrak zunaj  kar reze.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
   RE: Oktobrčki 09
15.2.2012 10:31:58   
malaMravljica
Ku kuc, da nas vsaj na prvo stran spet vrzem.

Mi imamo se vedno zimo, danes zelo vetrovno in mrzlo s snezenjem.

Pa preziveli smo se eno nesreco, ki bo vidna kar nekaj let. Mali je nesrecno z glavo padel na kamnito mizo in si razbil prvo enkico zgoraj, ccca 1/4 se je odlomila. Jok, pa zgodilo se je zvecer, ko je bil pediater in zobozdravnik ze odsoten in mojega ni bilo doma. Groza. No, vceraj sva bila se drugic na pregledu, je rekel, da ce mislim, da ga ne moti da bi pustili tako,drugace bi mu zobek poflikal. To me res ne moti, ce bo sam to bom itak vesela, mozno je bilo, da bi mu moral zobek celo izpuliti ali da bi mu potemnel ali pa najslabse, da bi imel probleme celo s stalnim pol. Ja, tako hitro se zgodi. In to meni, ki ze itak ne prenesem pogleda na kri in podobnih zadev. ja, k zobozdravniku pa gre brez panike, ker dobi vedno darilo in sedaj je ze kasiral dva avtica.

Kaj pa drugi oktobrcki, rastejo in so pridni user posted image  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
   RE: Oktobrčki 09
16.2.2012 8:05:29   
september25
Čao bejbe!

Redko pridem na tole stran, ampak hitro preberem... NAs res naši malčki okupirajo, da ni časa za druge stvari.

Mala mravljica, groza, bogi fantič in ti, upam da bo res vse ok in da ne boste imeli kakšnih komplikacij. Moram priznat, da tudi naš ne kaže nekega zanimanja za plezanje, ke čist anti talent in bol tak ziheraš, raje skače in se kotali, na srečo.
Me pa zanima, če ma še kateri malček problem s slabokrvnostjo? Ne dvigne se mu hemoglobin pa pije sirup 2x na dan že 5 mesecev. Je zelo raznoliho hrano, obožuje suhe slive, rozine, tudi svinjsko meso, špinačo, ampak smo sedaj prispeli do vrednosti 105, minimum za otroke pa je 110(na začetku je mel 94).
Če ma katera kakšno izkušnjo s tem, bom zelo vesela za odgovor.
Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
   RE: Oktobrčki 09
16.2.2012 9:57:54   
rozilu
Ojoj, mM user posted image user posted image user posted image za LM! Upam, da ne bo kaka hujša posledica... sej najbrž je ta najhujše mimo - udarec, bolečina, šok... Kaj si pa pol nardia, a si ga nurgenco peljala?

September... mi nimamo takih problemov. Pa se mu to tudi pozna, al je pač izmerjena vrednost taka, njemu pa nič ni? Veš kaj je bistveno, ko zaužije železo mora zraven še vitamin C! Jst sm nekaj časa pila šumečke z železom in vit. C in sem imela HB tako visok kot še nikoli... Tko da kombinacija meso + sadje :) Al pa pač sirup in potem zraven kak limonin, pomarančni sok...

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
   RE: Oktobrčki 09
16.2.2012 16:13:55   
malaMravljica
Ja, rozilu ima prav, vitamin C zraven zeleza, ker drugace se zelezo ne absorvira v telo v taki meri. Pa se to, da ima spinaca zelezo ni res, to nas je vse Popaj narobe naucil user posted image

Rozilu, ma najprej sem brezveze okol skakala in malega imela v narocju, me je gledal mami pomagaj, jaz pa pojma imela kaj. Najbolj grozen obcutek kar ga lahko imas je to. Pa ker nisem vedla prav kaj in sem skozi okno videla, da v montazi dela en ki ima dva mala otroka sem malega zavila v deko in  sla tega vprasat kaj misli. In ker je zunaj zeblo in se je dogajalo je mali mal pozabil in nehal jokat. V tem je pa moj ze zrihtal, da me je otroski zobozdravnik klical in sem mu rekla, da se je umiril da celjust ni ranjena, sam zobek stran in je zobozdravnik rekel, da naj prideva se zjutraj pokazat. In mali je takrat ze veselo skakal okol in kazal kje se je udaru.
Ma ja, moj je plezalec in raziskovalec, samo finta je, da obe nesreci do sedaj sta se zgodili v mirnem stanju. Pol pa bodi pameten ce si lahko user posted image   Aja, danes je pa plezal na gore snega, ker je oci pluzu, imamo snega za izvoz.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
   RE: Oktobrčki 09
16.2.2012 18:14:55   
rozilu
Heh, mM, še dobro da se otročki umirijo... me mame bi pa še naprej paniko delale user posted image

Ej, sigurno katera kupuje od Next stvari. Nekaj sem jih imela za Marušo, ko je bila majhna, zdaj pa več ne vem kako je s številkami. Je kar velika in težka (teža tam med 14 in 15 kg, velika nekaj več kot 90 cm) - buši pa to!!!, in ne vem, če ji bojo stvari za 2-3 leta (92-98) glih za glih, se mi ne splača kupovat. Tko da razmišljam od 3-4 leta (98-104).... samo po drugi strani pa nočem, da ji je vse preveliko... Kakšen nasvet?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
   RE: Oktobrčki 09
17.2.2012 7:14:41   
lenika83
Rozilu jaz ji kupujem od Nexta, pa je velika tudi malo več kot 90 cm, tehta nekje 14 kg in nosi Next majice velikosti 18-24 mesecev (zdaj so ji točno prav, za naprej bom ji kar kupila 2-3 leta), hlače pa so ji tudi 18-24 mesecev točno prav, ampak za pomlad bom ji pa že kupila 2-3 leta. Nosi pa tudi vsa ostala oblačila, ki niso kupljena pri Nextu, večinoma enake velikosti. Načeloma so ji zdaj pri majicah 2-3 leta rokavi predolgi in za vrtec je to totalno "smotano", ker ima potem vedno težave, če kaj delajo. Doma sem sicer malo primerjala velikosti majic 18-24 in 2-3, pa se mi zdi, da v širini niti ni neke razlike, ampak so rokavi daljši. Moram pa vedno, ko ji kupujem majice, paziti, da ni preveč ozek model, ker potem ji je preko trebuščka čisto tesno, ampak Nextove stvari so bolj široke in nam zelo ustrezajo.

mM super, da je LM tako "junaško" prenesel nesrečo user posted image  Si pa lahko kar predstavljam, kako si se ti počutila. Mene vedno totalna panika prime, če si Dora kaj naredi (pa niti približno ni tako hudo kot zlomljeni zobek).

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
   RE: Oktobrčki 09
19.2.2012 22:27:45   
rozilu
Hvala lenika za info! Potem bi moralo Maruši bit tudi čisto OK 2-3 leta. Bom kak kos nabavla, pa vidla...

Sicer mam včasih kar probleme s temi številkami... ker ne kupujem sistematsko, ampak ko kje firbcam, kaj vzamem... je z vseh vetrov, pa seveda še "podedovane" stvari. In kaj je s temi številkami, je čisto noro... Sploh za bunde... zdej je svakinja našla od svoje 8-letnice stare cunjice in to kar je Maruši letos prav, so številke: 18m (ta plašček ji je še celo preširok in malo dolge rokave ima user posted image ), 3-4 leta je ena malenkost prevelika, ena ravno prav. Pa kaki puliji so tudi za 4 ali 5 let ji prav, pa žabice... OK, sej res so to stare stvari in se skrčijo, samo vseeno bi pričakovala neko približno usklajenost user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?