Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.2.2012 14:11:52
|
|
|
|
ly117
|
Punce jaz bom danes tole mojo kišto ( PC ), nesla na popravilo, tak da me nekaj dni ne bo. Bodite pridne do takrat in se lepo imejte. Pa ena naj bo tolko dobra pa mi naj SMS pošlje kdaj bo kafetkane. Pa,pa.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 6:47:47
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 6:49:43
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj blo super,naplesali,napeli,najedli ful.Otroci tudi bili znosni,sploh Teo je bil ful priden.Zvečer pa mi ni blo za nič,pogledala malo tv,pa spat.Pol pa ko sem zaspala,pa se je začelo,Maks ful bruhal in to sami žlajm in seveda moj ded pametni,sma se pune spičla spet.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 7:52:01
|
|
|
|
bambixxx
|
Jutro, mi tudi nismo pravi. T. začel včeraj ful grdo mokro kašljat, da se mu kar dviguje. Rahla vročina, sicer dobrovoljen. Bom videla kaj se bo razvilo čez dan .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 8:02:48
|
|
|
|
arabela*
|
Morning mi tud bolančki, M dobila kar visoko vročino..kašljata itak obe že lep čas. Popoldne gresta obe k P.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 8:19:07
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Mi pa končno boljše kar se zdravja tiče Bomo pa danes lepo še doma, itak je zanič vreme, jutri pa v maškare.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 8:33:54
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Jaz čisto zasmrkana, včeraj cel dan ležala, danes se komaj privlekla v službo. Alex je vredu, razen da bolj mehko kaka, ampak ni driska, tako da je v vrtcu, upam da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 17:41:14
|
|
|
|
ly117
|
Dan/čer! Sem že nazaj. Kišta na novo in ekspresno naložena.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 17:59:53
|
|
|
|
arabela*
|
čer Jaz tud doma, sva bile 3,5 ure pri P..mislim nečloveško, bogi otroci. Diagnoza...bronhitis, dobile pršilo, morava inhalirat. Zdaj pa čakam na fast food, potem pa vsega po malem
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 19:39:18
|
|
|
|
karmen7
|
Čer! Pri nas pa bla ravno soseda iz drugega nadstropja, se je prišla opravičevat. So jim okna menjavali, pri tem pa so jim cev od radiatorja poškodovali in imajo celo poplavo v spalnici. Teklo pa je pri oknih ven oz. so kar cev napeljali, da sem jaz najprej mislila, da zunaj pač full lije, ker je prav tolklo po zunanjih policah in oknih. Pa voda je zaprta. Zdaj pa grem se k malemu stisnit raje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 19:43:03
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. No, ko smo prišli po tamalo v vrtec, so mi povedali, da je 2x driskala, ampak da me niso klicali, ker je bila ful dobre volje, ni imela vročine in je ful normalno jedla. Zdaj pa ne vem, odkar smo jo pobrali do zdaj ni kakala nič, jedla normalno, vročine nimam. Sem malo v dilemi ali naj jo jutri peljem ali ne, ampak se bojim da jo bom mogla, ker ta teden tast in v.d. tašča ne moreta, imata njenega vnuka tam, dva mala otroka pa sta preveč za takšno starost. v glavnem, bomo počakali kaj bo do jutra no. A je katera jutri pol za kakšno kavo v mestu, pustovanje je ob 16h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 20:12:34
|
|
|
|
ly117
|
Zaspana in tečna sama sebi zato sem z eno nogo že v spalnici. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 20:48:13
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, mi2 bova pustovanje odpovedala, ker bova verjetno šla jutri popoldne do P. mislim, da ima spet bronhitis . bom videla kako se bo počutil jutri, za kavo še javim. nujno rabim trip trap leseni stolček za izvajanje tega funkcionalnega učenja in na splošno mora imeti oporo pod nogami. ima katera za prodat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.2.2012 20:50:16
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, mi2 bova pustovanje odpovedala, ker bova verjetno šla jutri popoldne do P. mislim, da ima spet bronhitis . bom videla kako se bo počutil jutri, za kavo še javim. nujno rabim trip trap leseni stolček za izvajanje tega funkcionalnega učenja in na splošno mora imeti oporo pod nogami. ima katera za prodat? Nimam ga za prodat stolčka, sem ga pa vzela preko recinko.si spletne, je najbolj ugodno in kvaliteten. Če ti kaj pomaga, dobila sem ga v roku 2 dni menda, ful hitro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.2.2012 8:14:24
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, kavo spila pa pičim... bambixxx poglej na bolho... za vse bolančke
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.2.2012 8:34:30
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Madonca je lepo vreme zunaj Grema z malim potem do moje mame, mama brez maske, mali pa bo mali piščanec Pa do službe se še mimogrede pokazat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.2.2012 8:34:57
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca za vse bolančke Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.2.2012 8:36:08
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx nujno rabim trip trap leseni stolček za izvajanje tega funkcionalnega učenja in na splošno mora imeti oporo pod nogami. ima katera za prodat? Uf mi ga sicer nimamo, ima pa ena prijateljica teto, ki nabavlja te stolčke, pa jo lahko vprašam kakšna je cena novega in pa seveda dobavni rok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.2.2012 8:43:57
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.2.2012 8:44:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca za vse bolančke Podpis Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.2.2012 9:04:19
|
|
|
|
Arwenko
|
jutro. Mala pikapolonica v vrtcu, jaz v službi. A pride katera popoldne v mesto, ful lep sonček je?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.2.2012 9:06:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko jutro. Mala pikapolonica v vrtcu, jaz v službi. A pride katera popoldne v mesto, ful lep sonček je? Mi bomo verjetno šli. Vsaj tak je moj reko, če si bo pa do popoldneva premislil pa ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.2.2012 9:11:24
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko jutro. Mala pikapolonica v vrtcu, jaz v službi. A pride katera popoldne v mesto, ful lep sonček je? Mi bomo verjetno šli. Vsaj tak je moj reko, če si bo pa do popoldneva premislil pa ne vem. super. A boste šli direktno iz vrtca?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.2.2012 9:28:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko jutro. Mala pikapolonica v vrtcu, jaz v službi. A pride katera popoldne v mesto, ful lep sonček je? Mi bomo verjetno šli. Vsaj tak je moj reko, če si bo pa do popoldneva premislil pa ne vem. super. A boste šli direktno iz vrtca? Ne, ker I pride okoli pol4 domov jaz pa Lukca dvignem uro prej.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.2.2012 9:58:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx nujno rabim trip trap leseni stolček za izvajanje tega funkcionalnega učenja in na splošno mora imeti oporo pod nogami. ima katera za prodat? Uf mi ga sicer nimamo, ima pa ena prijateljica teto, ki nabavlja te stolčke, pa jo lahko vprašam kakšna je cena novega in pa seveda dobavni rok. no daj prosim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiGanljiv poklon mamicam nedonošenčkovOb materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?