Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Jaz tudi vse sorte sanjam...kokr je, včasih lepše včasih malo manj, sreči pa v zadnjem času nimam tistih hudih nočnih mor, kot sem jih imela včasih. Sem pa zadnjič spet mislila, da je nekaj zraven moje postelje, take so kr grozne.
mi hodi po glavi....
. So me pa ze vsi prepricali, da se ona vedno zmoti in sem se kar z obema spoloma pogovarjala, zdaj se bom pa spet s puncko. Vse je bilo v redu, ni pa vidla obrazka in srcek v celoti in me je cez en teden raje narocila se enkrat, kot da na blef govori. Tako fajn G. je ta moja. Pa vodo in kri je vzela. Njena sestra me pa ze od zacetka zmerom opomni na rh injekcijo, pa opomni cez kolko tednov bo to, zgleda da so to ze kdaj pozabili. Me bo cist prestrasila.
/ št.
/ kaj bo?
bankc / 28 let / Primorska / 2
, ker smo zihr vidl pimpeka
je bila lepa in čisto brez težav, zdaj v drugo sem pa skoz doma! Šefica mi je včeraj rekla, da naj ne bom ne umna in naj ne hodim več v službo in naj se raje merkam, da ne bo šlo kaj narobe! Sem ji bila res hvaležna za te besede, ker prej me je skoz slaba vest grizla, ker jim ne morem nič pomagat! Še posebej ker se delajo zaključki poslovnega leta!
). Mi bo kar prav prišlo malo okolje zamenjat, pa čeprav samo za en dan. še lepo vreme naročim pa bo popolno