sunny21
|
Punca bo Ojla, sem bila zjutraj na pregledu,morfologiji in dr.Strahova se ni zmotila ,bo . So me pa ze vsi prepricali, da se ona vedno zmoti in sem se kar z obema spoloma pogovarjala, zdaj se bom pa spet s puncko. Vse je bilo v redu, ni pa vidla obrazka in srcek v celoti in me je cez en teden raje narocila se enkrat, kot da na blef govori. Tako fajn G. je ta moja. Pa vodo in kri je vzela. Njena sestra me pa ze od zacetka zmerom opomni na rh injekcijo, pa opomni cez kolko tednov bo to, zgleda da so to ze kdaj pozabili. Me bo cist prestrasila. Kako vam kaj zgaga nagaja, jaz sem po vseh teh krofih mogla kar donat kupit, valda pomaga. Jaz vcasih se kar na trebuhu zaspim, me nic ne moti vec, sploh ker prsa ne bolijo vec. Sem se pa ze skoraj navadla na hrbtu, pa sem nekje prebrala, da samo to ne. Sanje so zelo zive, se dobro da same bedarije Trebuh je vsak dan vecji,opazno vecji, danes sem zdravnico zaskrbljeno vprasala, pa se je samo zasmejala, saj prej ga ni blo. Kil sem pa tudi ze 5 pridelala. Pazim pac, da imam vsaj en topel obrok, pa sadje, mleko, jogurti...pa kile skacejo, drzim pesti za vse, samo da sladkor ne bi skakal gor. Lepo bodte
|