*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bankc IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* jutro Tudi jaz sem iz pregleda, no včeraj sem ga imela .. vse je ok , na 3D se še ni fajn videlo, ker še baje ni dovolj plodovnice .. nosim sicer nizko je rekla , pa da naj ne dvigujem več sina in težkih stvari , drugač pa sem spet dobila svečke za vnetje naslednji pregled je morfologija 22.3. *Bobika* sej bo, vnetja so itak stalnica v nosečnosti! men je dal moj G kar rezervo za doma, ker je rekel, da se mi bo itak pojavljalo celo nosečnost! Koliko pa imaš starega sina? moj je ratal full samostojen od kar sem jaz noseča. sedaj je star 4,5 in se vsako jutro sam obleče in postelje posteljo (to ga moram sicer spomnit, ker sam se ne), po zajtrku si sam zobke umije (so jih v vrtcu naučili bolj kot pa če mu jih jaz- pohvala vrtcu) , sobico večinoma sam pospravi! Sem res prav ponosna nanjga! star bo koneca aprila 4 .. saj je ful samostojen, ampak ga je treba priganjat .. sam umije zobke, obleče se le, če se njemu ljubi in to traja (nam pa se vedno mudi, ker spimo do zadnje minuute) , sobico pospravlja sam, tudi za sabo z mize pospravi ...tud v banjo bi sam zlezu in se umil (površno) , ampak si ga ne upam samega pustit .. Zajtrkujeva ne doma med tednom, v vrtcu pa se še niso učili zobkov umivat .. sem malo razočarana nad vrtcem, lani je bil v višji skupini (2-5 let) kot pa letos (2-4leta) in se mi zdi da je lani veliko bolj napredoval ko je bil s starejšimi, smo se tudi z drugimi mamicami pogovarjali o tem ..
|