|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 11:05:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa še z mojim sma se shaklala spet. joj moški
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 11:06:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca arabela daj mi naslov da ti tablete pošljem KT... joj, točno...na fb dobiš
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 12:44:06
|
|
|
|
matcar
|
Arabela-vem,da se da,ker sestrična vse tja še vedno vozi,pa je njena najstarejša že v srednji šoli.So pa vsi trije šolarji.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 12:45:29
|
|
|
|
matcar
|
Zaj pa grem malo na uho,ker sem se celo noč spet šetala,ob pol 6-h pa sem dobila očala na glavo,me je Saš tak zbudil. Pol pa v vrtec po otroke.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 13:00:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arabela-vem,da se da,ker sestrična vse tja še vedno vozi,pa je njena najstarejša že v srednji šoli.So pa vsi trije šolarji. aha, se mom pozanimala
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 20:03:31
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 20:15:57
|
|
|
|
majakla
|
Čer ... letim si lase oprat pa pridem
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 20:37:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer ... letim si lase oprat pa pridem Priletiš da odletiš.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 20:43:57
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 20:46:11
|
|
|
|
arabela*
|
Smo šle danes po vrtcu malo še v mestni park se sprehajat, je tak pasalo po toplem, pa ribe in račke smo gledale Zdaj pa sem ravno repo skuhala za jutri, počasi rihtanje za spanje maličke pridne, A bere Mačka Murija, M pa pripoveduje Zeleno jopico
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 21:10:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer ... letim si lase oprat pa pridem Priletiš da odletiš. ajm že bek Iiiiiiiiiiiiiiin...?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 21:20:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Iiiiiiiiiiiiiiin...? Kaj in? Povej kaj. Včeraj sem te pogrešala tukaj.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 21:33:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Iiiiiiiiiiiiiiin...? Kaj in? Povej kaj. Včeraj sem te pogrešala tukaj. Sem bla včeraj tu, pa ni šlo pisat. Nohte sem si nalakirala - novega nič.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 21:46:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Iiiiiiiiiiiiiiin...? Kaj in? Povej kaj. Včeraj sem te pogrešala tukaj. Sem bla včeraj tu, pa ni šlo pisat. Nohte sem si nalakirala - novega nič. Hebe RR zadnje čase spet. Pri nas tudi nič novega, razen tega da sma z mojim danes prvič pekla pecivo - štrudl.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 21:51:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Iiiiiiiiiiiiiiin...? Kaj in? Povej kaj. Včeraj sem te pogrešala tukaj. Sem bla včeraj tu, pa ni šlo pisat. Nohte sem si nalakirala - novega nič. Hebe RR zadnje čase spet. Pri nas tudi nič novega, razen tega da sma z mojim danes prvič pekla pecivo - štrudl. Mmm... jabolčni?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 21:55:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Iiiiiiiiiiiiiiin...? Kaj in? Povej kaj. Včeraj sem te pogrešala tukaj. Sem bla včeraj tu, pa ni šlo pisat. Nohte sem si nalakirala - novega nič. Hebe RR zadnje čase spet. Pri nas tudi nič novega, razen tega da sma z mojim danes prvič pekla pecivo - štrudl. Mmm... jabolčni? Jap.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 21:57:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Iiiiiiiiiiiiiiin...? Kaj in? Povej kaj. Včeraj sem te pogrešala tukaj. Sem bla včeraj tu, pa ni šlo pisat. Nohte sem si nalakirala - novega nič. Hebe RR zadnje čase spet. Pri nas tudi nič novega, razen tega da sma z mojim danes prvič pekla pecivo - štrudl. Mmm... jabolčni? Jap. Še bolj mmm...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 22:01:49
|
|
|
|
ly117
|
Mi je še ostalo malo testa. Ti ga spečem?
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 22:07:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi je še ostalo malo testa. Ti ga spečem? ... in dostaviš? JA
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 22:19:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi je še ostalo malo testa. Ti ga spečem? ... in dostaviš? JA To pa tak ne gre. Bo že treba k meni prit.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 22:34:25
|
|
|
|
arabela*
|
evo, povečerjala, posrfala po netu, zdaj pa počasi via postla
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 22:50:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi je še ostalo malo testa. Ti ga spečem? ... in dostaviš? JA To pa tak ne gre. Bo že treba k meni prit. Veš kak pravijo, probat ni greh.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 22:51:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi je še ostalo malo testa. Ti ga spečem? ... in dostaviš? JA To pa tak ne gre. Bo že treba k meni prit. Veš kak pravijo, probat ni greh. To pa drži.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 2.3.2012 23:22:00
|
|
|
|
ly117
|
Nočko.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.3.2012 6:38:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arabela-vem,da se da,ker sestrična vse tja še vedno vozi,pa je njena najstarejša že v srednji šoli.So pa vsi trije šolarji. aha, se mom pozanimala Ja,daj se.Upam,da vam rata,no.
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.