Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
težko je v takih trenutkih rečt nekaj kar bi te potolažlo....resnično upam da imaš kar se, da veliko podpore svojih dragih....
, število
doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, pričakujemo:
/30.3./?/okolica NG/?
/?/?/Koroška/?
ti želim!
upam, da kmalu zopet zagledaš
Sem brez besed
kaj narobe?
rodil se je zdrav fantek, nagajiv in razigran. Skratka želim ti povedati da so srečni zaključki, le nasvete zdravnika o počivanju je potrebno poslušati. Verjamem, da bo tudi s tvojo pikico vse vredu, ene le imajo/mo kakšno oviro več do cilja, a sem prepričana da bomo septembra vse držale svoje male pikice v rokah
Te zelo razumem kako se počutiš in vem kako je..sem to 2x doživela. Si imela kakšne krče? Jaz sem prvič imela krče kot pri menstuaciji in sem tudi imela rjav izcedek. Pa sem šla na pregled in je rekla da izcedek je od sp. odnosv..NS pa pa bi bila čez nekaj dni. Drugič pa brez kčev in samo rjav izcedek , tokrat pa ni videla da bi bilo od sp. odnosov..krvavet pa sem začela čez 2 dni.