Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

)
Tudi meni je pediatrinja rekla bolje to kot adaptirano mleko.Meni je recept za oboje napisala pediatrinja.
Mi ni želela predpisati recept za Syntocinon!!!! Kao, da to pomaga samo, če zastaja mleko in me vprašala, če se to pri meni dogaja pa sem rekla, da ne vem, ker tamala spije vedno od cca. 50-70ml kar je zanjo premalo (danes je začuda celo 100ml, ma najbrž ker sem pred spanjem spila čaj za dojenje in 2dcl kompota) in se mi zdi, da bi moglo bit še kaj mleka v zizkih, ma se tamala prehitro utrudi in obupa.. Pa mi je rekla, da ne bo nič predpisala, če se meni samo zdi.. Grrrr.. Kot, da ji je težko napisat en klinčev recept