|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Primorke!!
14.9.2010 8:40:18   
Morje06
Cao, Primorke!

Sem se odločila, da bi pa tudi me lahko imele svoj čvek. Jaz imam en par vprašanj, pa da vidim, če bomo razvile debato.
Zanima me, če mi lahko katera pove, kako je bila zadovoljna z materinsko v ZD Izola in ZD Piran v Luciji. V prvi user posted image  sem bila v Kopru in mi je bilo zelo všeč. Zdaj bi šla v Izolo ali v Lucijo, ker mi je bližje. Kakšne izkušnje imate oz. kam hodite?

Drugače berem forum januarke 2011, ker imam PDP 13.1.2011. Kdaj pa ve pričakujete?

Še eno vprašanje: ali katera ve, če se dobijo nosečniške najlonke še kje drugje kot v trgovinici pod stadionom v Kopru?

Toliko, pa upam, da se tipkamo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Primorke!!
14.9.2010 20:56:53   
ciccina
Ciao primorka!
Jaz imam rok 1.2.2011 in ti ne morem povedat nic o materinski soli ker sem prvic noseca in se sama ne vem kdaj bom sla, ker nimam dosti starega dopusta in grem na porodnisko lih okoli konca leta.

(odgovor članu Morje06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Primorke!!
25.9.2010 20:18:40   
amoruccio
Ciao primorkiuser posted image .
PDP imam 2.5. tako,da sem na lepem začetku.To je moja 1. nosečnost tako da sem glede materinskih šol totalen laik.
Kar se pa tiče najlonk pa sem v H&M zasledila,da imajo žabe za nosečnice,tako da zna bit da se dajo dobit tudi najlonke.
Je za pogledat.
Zanima me kako sta bile s slabostjo na začetku?Ker jst je zdej sploh nimam in ne vem al si jo pričakujem al sem res taka srečnicauser posted image

(odgovor članu ciccina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Primorke!!
26.9.2010 12:56:21   
mami 27
pozdravljene primorke!

Jaz sem 1. hodila na materinsko v ZD Lucija, sedaj v drugo pa ne bom... Nič kar so povedali tam, mi ni bilo "novo",
tako da še 1x sigurno ne grem tega poslušat...

(odgovor članu amoruccio)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Primorke!!
16.10.2010 10:22:22   
netgirl
končno en forum za naš primorski konec user posted image :)
amoruccio, glede na to da imaš PDP maja kot jaz, me zanima če boš obiskala PREDAVANJE ZA ZGODNJO NOSEČNOST .. ta je namreč v ponedeljek 18.10. v ZD Bonifika on 17h ... oziroma je katera druga ki je že bila na takem predavanju, je koristno?

lp iz Izole

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Primorke!!
16.10.2010 15:06:29   
lily32
Pozdravljene!

Sem Primorka, a ne z Obale, tako da ne vem, koliko sem bom vključevala v vaše debate, a bi vam vseeno svetovala, da greste v šolo za straše in si tam tudi kaj zapišete. Meni so zapiski zelo koristili v prvih mesecih in sem jih pogosto vzela v roke, ko sem bila malo negotova ob ubogem nebogljenem detecu.

(odgovor članu netgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Primorke!!
17.10.2010 8:47:54   
netgirl
Ja vsekakor v šolo za starše, ampak jaz sprašujem za to predavanje na začetku nosečnosti, če se ga je katera udeležila user posted image .

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Primorke!!
21.10.2010 13:20:29   
amoruccio
ojla...joj žal me že lep čas ni blo tu gor.
Rde volje ni šla na tole predavabje a vidim da sem žal za par dni prepozna...škodauser posted image
Netgirl a si šla? A veš če bo mogoče še kakšno?


(odgovor članu netgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Primorke!!
22.10.2010 13:34:15   
kengurujček
Pa sem le našla skupinico primork s trebuščki!

Nekaj vas že poznam iz majčic 2011,.
Se vam pa še tu hitro pridružim, ker sem prvič user posted image  in precej zmedena z iskanjem informacij po tei naši obali.

Glede materinske šole sem našla predavanja le v Luciji in Kopru,. vedno v dopoldanskem času, kar pomeni, da moram it med službo,. Ker pa je moja pikica še skrivnost v službi itak ne morem kar tako izginiti,. Bo treba še malo počakati,. pa sej za to se še ne mudi,. Aha, vidim, da je predavanje za zgodnjo nosečnost popoldan,. samo ne vem kaj mislijo s tem ''enkrat mesečno'',. kje pa zveš kdaj je to? A ve katera do katerega meseca spadaš v to skupino?

Uživajte na sončku!

(odgovor članu amoruccio)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Primorke!!
24.10.2010 10:08:32   
rolkica
Ciao vsem primorkam,
ne živim več na obali, se pa z veseljem med vikendi vračam dol.
Amoruccio: mislim da si med srečkami, jaz sem v 16 tednu nosečnosti in tudi nisem imela nič slabosti, sem bla pa prehlajena, pa herpes sem dobila prvič v življenju, zdaj mam vnetje mehurja in jemljem antibiotikeuser posted image
No upam da vam ne bo treba čez to, pazite se, ne sedet zunaj v lokalčkih in ful se oblečte, ker to res boli, sploh ko ti še otroček pritiska na mehur.

Lepo nedeljo vsem!!!user posted image


(odgovor članu kengurujček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Primorke!!
25.10.2010 9:33:11   
Nincii
Pozdravljene primorke!

Danes je ravno en mesec, kar sem tudi uradno dobila primorsko "državljanstvo", sicer prihajam iz dolenjskega konca... Lepo, da tudi primorke lahko po primorsko klepetamo...

Glede materinske šole sem ravno danes klicala v ZD koper, kjer je bila sestra iz patronažne zelo prijazna. V novembru se začne šola v sredo, 3.11. ob 8h zjutraj in traja cca. 2 ure. Po tem je še telovadba za bodoče mamice s fizioterapevtko. Potem ta šola poteka vsako sredo in petek ob 8h zjutraj, vsega skupaj 8 srečanj. Ker sem že na dopustu, bom z veseljem hodila.. Je pa malo problem za tiste, ki ste še v službi...

Je še kakšna med vami, ki ma rok decembra? moj PDP je 8.12.2010, tako da že nestrpno pričakujemo novega člana/članico naše družinice!

Imaste kaj nosečniških težav?

Pozdravček vsem rastočim trebuščkom!user posted image

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Primorke!!
25.10.2010 9:45:30   
Frutiq
O super, sem prav pogrešala čvek  z user posted image , ki so mi vsaj po kraju bivanja malo bližje. Tudi jaz sem med decembrkami 2010 in tam je bolj malo Primork, zato se počutim kar malo "ogrožena"user posted image . Moj PDP 20.12.2010user posted image . Razen tega, da se mi zdi, da mi bo zdaj zdaj razneslo trebuh, so nosečniške težave bv mejah normale. Nč pretresljivega (trkam!!!)user posted image Sicer pa nisem iz Obala ampak iz okolice NG. 

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Primorke!!
25.10.2010 10:33:13   
Nincii
Frutiq, lepo da se je našla še kakšna primorska user posted image ! ;)

Moj trebuh se je pa končno pokazal, da me ne gledajo več čudno, ko se sprehajam po trgovinah z otroško opremo in ogledujem vozičke... :)
Zaenkrat ni še pretirano velik in napet, tudi zredila se nisem še nič (sem pa štartala z malo preveč kilami, pa so se zdej preusmerile v trebuh...), tako da mi to ne dela prevelikih težav. Zadnje dni me muči edino želodec, ki me je bolel po vsaki hrani.. Zdej sem že dva dni na juhicah in prepečencih in se stvari umirjajo, tako da upam, da bom kmalu lahko kaj normalnega pojedla brez hudo bolečega želodca. Bo že minilo...

Si že bila v materinski šoli?

LP

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Primorke!!
25.10.2010 10:41:05   
Frutiq
Mah, v MŠ tokrat ne bom šla. Sem prvič rodila pred 2,5 leti in se mi zdi, da imam še kar sveže znanje od prvičuser posted image , če pa čakaš 1.user posted image je pa fajn da greš v MŠ tam okoli 7-8 meseca, da te ne kaj prehiti...

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Primorke!!
25.10.2010 10:50:25   
Nincii
Hehe, ja to bo moje prve dete... sem pa že 7 in pol mesecev daleč in bom šla v MŠ 3. novembra na prvo srečanje... če me kaj prehiti me pač bo, prej itak nisem mogla it, kar sem bila še v službi... se bom pa še kaj kar iz izkušenj naučila in bo... :D Verjetno ne bom ne prva ne zadnja, ki bi šla rodit brez MŠ oz. brez dokončane MŠ... user posted image

Glede na to, da si 1x že rodila, si mela partnerja zraven ob porodu? Moj mož še razmišlja ali bi bil ali ne, jaz sem vsekakor za, da mi je ob strani, samo hočem, da se sam odloči...

LP

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Primorke!!
25.10.2010 11:06:02   
Frutiq
Ja moj je bil zraven in ti ne morem povedat koliko to pomaga. Ne predstavljam si, da bi šla rodit sama. Saj ne da je tako hudo, ampak je fajn da imaš nekoga zraven, ki skrbi za tvoje potrebe (je namreč še ena pred mano rojevala in mene so pustili kar prepuščeno samo sebi) - ti masira hrbet, ti vlaži ustnice,... to ful pomaga. Tudi moj je imel 1. pomisleke, zdaj pa sploh ne razmišlja, da ne bi šel z mano.user posted image

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Primorke!!
25.10.2010 19:03:57   
aischa1
Pozdravljene primorke tudi jaz sem iz Kopra.Nincii iz kje točno si ti?Jaz tudi razmišljam da bi šla malo v MŠ čeprav imam doma 3 pupe in nisem za nobeno hodla pa me je primlo da bi sedaj hodla če ne drugeo tudi zaradi družbe.Rok pa imam 7.1.2011.

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Primorke!!
25.10.2010 19:39:04   
Nincii
Pozdravljena Aischa...
Midva (kmalu 3) živiva na Markovcu... pa ti? V MŠ pa le pridi, bomo za družbo, če ne drugega... :D

Frutiq - potem pa moram še malo govorit z mojim možem, da dobro premisli, če me misli res samo pustit na dan poroda ;)... Sej ga vleče, da bo zraven, sam še odločit se mora za prav. user posted image

lepo crkljajte svoje zaklade!

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Primorke!!
26.10.2010 8:12:58   
Frutiq
Jutro user posted image ! Ma kje so vse primorke? Ne morem verjet, da nas je tako malouser posted image
Nincii, ti ga kar pocasi zacni pripravljat, vendar ne izsiljevat, mora mislit, da se je sam odločil, da bo šel zravenuser posted image Če ni prav posebno mehkužen mu ne bo hudega....

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Primorke!!
26.10.2010 15:15:20   
aischa1
Nincii kje pa je MŠ kaj je v ta novem zdravstvenemu.Mi smo pa iz Olma.Mogoče se pa res vidimo če ne drugo pa res vsaj za družbo pa da spoznam kako novo nosečko.

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Primorke!!
26.10.2010 15:20:52   
Nincii
Hej hej primorke...

Mogoče pa ostale noseče primorke ne sodelujejo na tej strani, k drugače jih je kar precej videt po mestu... user posted image

Frutiq - ja sej bom morala malo bolj psihološko pristopit, pa se bo potem hvalu, kako se je sam ponudu, da hoče bit zraven... user posted image

Aischa1 - MŠ je v ZD v centru Kopra, ne v novem na Bonifiki. V 3. nadstropju v sejni sobi vsako sredo in petek ob 8h zjutraj. Novembrski tečaj začne 3.11.

Se vidmo al ne? user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Primorke!!
26.10.2010 15:36:28   
aischa1
Nincii imaš prav ja nas je kar precej nosečk tle v Kopruuser posted image .Ja verjetno se bomo vidle kaj si upprašala če lahko pridejo tudi partnerji zraven.Jaz imam rok šele  7.1 a bi vseeno šla raje malo prej ker potem ne vem če me lahkop kaj preseneti ker je to naša 4 pupa.Pa že sedaj težko sedim kaj pa po šele drugi mesec.

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Primorke!!
26.10.2010 15:37:42   
mami 27
primorke, al nej raje rečem koprčanke user posted image

jst sem pa s portoroža... nobene v moji bližini?

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Primorke!!
26.10.2010 15:59:17   
Nincii
Ja, sem vprašala za partnerje, pa je rekla sestra, da so lahko zraven... Moj bo verjetno bolj malo, ker dela, če pa bo šlo, bo prišel.
Ti kar pridi pa bo... Raje prej, kot da te kaj ne prehiti... Jz mam rok že 8.12., pa upam, da mi znese nardit materinsko šolo do konca... user posted image Če ne bom pa še v praksi kej sprobala in ne sam v teoriji... ;)))

Mami27 zaenkrat smo se javile Koprčanke, kar pa ne pomeni, da ni nobene Portorožanke več... ;))


(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Primorke!!
10.11.2010 12:30:57   
škrpijonka
še ena primorka user posted image

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?