|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
26.3.2012 8:08:40   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: Bloocek

GreTEJ
ne vem a si že kje napisala-a Levakova je tvoja ginekologinja al greš sam na nuhalno k njej? Jaz mam 4.4. pri njej nuhalno pol pa javim kak je blo.

Ne, sicer ni moja ginekologinja, jo bom pa na nuhalni vprašala, če bi bila. Imam ginekologa 100 km proč in proti koncu nosečnosti se ne bi rada vsak teden in potem še pogosteje vozila tja. Čeprav ginekolog je zelo fajni.
No, javi po nuhalni kako je bilo. Meni je sestra ko sem se naročila rekla, da slikice dobim, filmčka pa ne posname.

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
26.3.2012 8:36:32   
cebelica81
Dobro jutro user posted image .

Po odličnem vikendu se spet malo javljam. Še dva dni in NS - juhu. Srčekgirl, so mi jo prestavili za en dan (torej NS imam 28.3.).

Spraševale ste glede Nexta. darchy82 jaz sem hlače dobila v treh dneh. V enakem času, kot je pisalo na njihovem spletnem mestu pri dobavnem roku izdelka. Pripeljal pa jih je DHL - lahko na njihovi spletni strani spremljaš, kaj se dogaja s pošiljko. Pa še mere, ki naj bi jih sporočila že pred časom. Sem imela malo težav, ker je malčica nekam zavlekla meter in ga nisem našla. No včeraj sem ga našla pri tašči (v spodnjem štuku) user posted image . Širina bokov 125, stegna 72. Kot rečeno sem vzela številko 46. Upam, da bom s tem kaj pomagala in da nisem prepozna.

Muri82, dobrodošla. Lepo in mirno nosečnost ti želim.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
26.3.2012 8:51:01   
princess13
Dobro jutro nosečke!

Pa je spet ponedeljek, ampak sem vesela, ker vsaki ponedeljek pomeni, da sem bližje pregledu NS user posted image Jutri 14 dni user posted image user posted image
Danes me je še pa rezveselil mail: "Z veseljem vam sporočamo, da je najbolj kritično obdobje v razvoju ploda končano, zdaj je na vrsti še hitrejša rast, kot v preteklih tednih." user posted image

Danes grem še v bolnico na pregled za sladkor oziroma jim pokazat to knjižico, ko sem si vsaki dan merila in pisala. Tak da res upam, da s tem zaključim in bo ene breme manj.
Čez vikend me je spet nekaj prebava hecala user posted image Bom se mogla strogo držat tega, da vsaki dan spijem eno magnezijevo šumečo tabletko in pojem nekaj suhih sliv.
Razen prebave, pa sem drugače vredu, ni posebnih slabosti, prsi so me spet začele bolj bolet, pa lulat obvezno hodim ponoči...vsaki dan ista pesem user posted image

Jaz še vedno iščem ene fajne nosečniške kavbojke. Sem bila v petek šokirana, ker mi je v ZARI rekla, da nosečniških oblačil ne držijo user posted image V H&M pa mi niso nobene bile všeč. Je katera že kaj kupovala v trgovini POPEK v LJ? Sem videla na spletu, da imajo lepe kavbojke, samo cene so tak nabite, da joj user posted image

Vse, ki imate danes preglede želim, da bi potekal čim bolj lepo, potem pa le poročajte kako je bilo (še posebej na NS).

Pozdravček user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
26.3.2012 9:03:14   
cebelica81
princess13, jaz sem v Popku kupila hlače (zelo na hitro, ker nisem imela nič več za obleči) in nisem mi niso všeč zaradi kroja. Imam zelo rada oprijeta oblačila, te pa niso. Verjetno bi našla kaj pametnega, če bi razširila izbor (potrebovala sem namreč hlače za službo). V prejšnji nosečnsoti sem si kupila hlače in sem bila zelo zadovoljna. Sedaj jih nosim za doma kot trenirko, ker so precej zdelane, so mi pa še vedno kot ulite.

Cene so pa res obupne, zato bi jaz na tvojem mestu naročila on-line. Next je preverjeno zakon. Imajo super stvari, hitro je in poceni. Če bi prej vedla, nikakor ne bi kupila hlač v popku.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
26.3.2012 9:24:41   
princess13
Sem gledala na NEXT strani in mi je ful oblačil všeč, ampak ne vem kakšno številko rabim...itd. user posted image Ne bi pa rada vse zafrknila in dobila domov prevelika ali premajhna oblačila. user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
26.3.2012 9:33:07   
Aninchy
Oooj!

Samo eno ekspres javljanje, ravno se odpravljam na nuhalno, držite pesti, da bo dete zdravo in da mogoče pokaže spoluser posted image Me ful bolj firbec matra kot prvičuser posted image

Lep dan!!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 1656
26.3.2012 9:57:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

IZVIRNO SPOROČILO: Bloocek

GreTEJ
ne vem a si že kje napisala-a Levakova je tvoja ginekologinja al greš sam na nuhalno k njej? Jaz mam 4.4. pri njej nuhalno pol pa javim kak je blo.

Ne, sicer ni moja ginekologinja, jo bom pa na nuhalni vprašala, če bi bila. Imam ginekologa 100 km proč in proti koncu nosečnosti se ne bi rada vsak teden in potem še pogosteje vozila tja. Čeprav ginekolog je zelo fajni.
No, javi po nuhalni kako je bilo. Meni je sestra ko sem se naročila rekla, da slikice dobim, filmčka pa ne posname.

Jaz ga imam tudi 70 km strah, ampak ga ne menjam. Prvič me je imel do 36t, potem me je pa napotil v P (zaradi bližine in tudi zaradi dogovora o CR). Saj ti se lahko zmeniš isto, da te prej pošlje v P in te imajo tam potem na CTGjih.

A. user posted image

(odgovor članu GreTEJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
26.3.2012 10:02:00   
Anonimen
Sedaj sem pa prebrala vse za nazaj user posted image

doborodošle vse nove nosečke!!! user posted image vse lepo do oktobra!!

Jaz sem kar ok, slabosti so na žalost še prisotne, prav tako bruhanje tu in tam (ampak bruham samo slino user posted image ), resnično upam, da se to kmalu konča. Aja, po novem je se pridružila še utrujenost sredi dneva user posted image vedno bolj mi gre na živce to obdobje, ker nimam volje za nič, nimam energije, slabo mi je.......

V sredo imam ponovni pregled, da vidimo, ali pikica raste ali ne. Glede na vse simptome, bi rekla, da je vse ok, ampak resnično se nikoli ne ve....

Lep dan vsem skupaj.

A. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
26.3.2012 10:04:27   
Spela23
pozdravljene, tako še jaz se pridružujem forumu! =)
rok imam 22.10. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
26.3.2012 10:07:20   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Dobro jutro nosečke!

Pa je spet ponedeljek, ampak sem vesela, ker vsaki ponedeljek pomeni, da sem bližje pregledu NS user posted image Jutri 14 dni user posted image user posted image
Danes me je še pa rezveselil mail: "Z veseljem vam sporočamo, da je najbolj kritično obdobje v razvoju ploda končano, zdaj je na vrsti še hitrejša rast, kot v preteklih tednih." user posted image

Danes grem še v bolnico na pregled za sladkor oziroma jim pokazat to knjižico, ko sem si vsaki dan merila in pisala. Tak da res upam, da s tem zaključim in bo ene breme manj.
Čez vikend me je spet nekaj prebava hecala user posted image Bom se mogla strogo držat tega, da vsaki dan spijem eno magnezijevo šumečo tabletko in pojem nekaj suhih sliv.
Razen prebave, pa sem drugače vredu, ni posebnih slabosti, prsi so me spet začele bolj bolet, pa lulat obvezno hodim ponoči...vsaki dan ista pesem user posted image

Jaz še vedno iščem ene fajne nosečniške kavbojke. Sem bila v petek šokirana, ker mi je v ZARI rekla, da nosečniških oblačil ne držijo user posted image V H&M pa mi niso nobene bile všeč. Je katera že kaj kupovala v trgovini POPEK v LJ? Sem videla na spletu, da imajo lepe kavbojke, samo cene so tak nabite, da joj user posted image

Vse, ki imate danes preglede želim, da bi potekal čim bolj lepo, potem pa le poročajte kako je bilo (še posebej na NS).

Pozdravček user posted image

Jst sm v prvi user posted image si v Popku kupila žametne hlače in eno majco (dala sm okroh 80€ za dve stvari). Nase sm spravla št.38 (kot sm jo mela), saj ostale hlače iz drugih trgovin pa včeje, edin v H&M sm v drugi user posted image kupila št. 40, kavbojke. Drgač sm pa jst večinoma nosila trenerke in mam od nosečniških oblek sam 2je hlače in eno majco (ki pa je bl šroka), drugo mam pa kako tuniko, ki jo tud zdej nosim.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1660
26.3.2012 10:07:22   
Srčekgirll

user posted image
user posted image

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol 

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ,,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ,,??
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ,,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image , ,,??
4.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,
??
5.10.
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,
??
6.10.
cebelica
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,
??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,
??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,26 let, 1user posted image 0user posted image ,SG,
??
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS,??
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,,??
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,??
Medved Pu, 31 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??
balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
?,? 0user posted image ,1user posted image ,?,??
mamica^2,24 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,
??
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
18.10.
tehtanka,20 let,?user posted image , ?, ?,
??
19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image ?,??
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,
??
25.10.
curkica,? let,?user posted image , ?, ?,
??
26.10.
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,
??

29.10.
30.10.
31.10

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

SKUPAJ NAS JE user posted image :
55

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

26.3.
pikica010

čiba
aninne
27.3.
sonček33
nelinka
surdi

28.3.
tehtanka
2.4.
johanna
5.4.
Aninchy
racka8
5.4.
mamica^2
10.4.
kris555
12.4.
sonček85
13.4.
Srčekgirll
GreTEJ
16.4.
cebelica81
surdi
17.4.
darchy82
balonchek
GregUr
18.4.
lulu_la
23.4.
odavoda

Muri82
24.4.
mmojka
25.4.
princess13

17.5.
suzy85

NS:

26.3
GregUr

Aninchy
27.3
surdi

28.3
Srčekgirll

nelinka
amaddeja
cebelica81
29.3
anckica

Nezy1
pikica 28
30.3
mamica^2

2.4.
dr.Knowitall

lunika
4.4.
Bloocek

5.4.
lelyka

darckr
6.4.
KM

7.4.
mmojka

10.4.
odavoda

nelikaa
princess13
balonchek
racka8
GreTEJ
12.4.
sonček85

19.4.
suzy85

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1661
26.3.2012 12:07:47   
pikica010
Pozdravljene! 

Sem Prišla iz današnjega prvega pregleda sporočam da je vse uredo user posted image  veselo bije, sem pa v 9. tednu. PDP 23.10.2012 , nuhalna 13.4., starost 28 let iz Celja
Lepo se imejte in veliko sprehodov danes ko je lep sončen dan. 

Lp

Lep pozdrav! Pikica

Neposredna povezava do sporočila: 1662
26.3.2012 12:13:04   
darchy82
cebelica81 hvala user posted image . Sem mal po netu brskala in našla da imajo kar velike številke in da ni fino "za vsak slučaj mal večje vzet", tako da upam da bodo ok.

Sem pa tud jst drugače kar nekaj nosečniških cunj kupila v Popku in moram rečt da sem z vsem kupljenim zelo zadovoljna, je pa res da imajo vse te štacune hudo navite cene. Sem pa zadovoljna, ker zdej sem pa res preskrbljena z user posted image cunjami user posted image
Aja, pa dobrodošle nove user posted image in čestitke vsem za preglede user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu pikica010)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
26.3.2012 12:48:26   
curkica
Jaz sem stara 35 let, to je moja prva user posted image , PDP 25.10.

NS imam 17.04. Jupiii, komaj že čakam. Še prej pa 3.4. drugi pregled pri svojem gin. Počasi pa prihajam v 10 teden. Včeraj je dragi ugotovil, da trebušček že malo raste user posted image .

Jaz drugače nekih hudih slabosti nimam, razen mogoče, če imam res prazen želodec. Bruhala pa sploh še nisem. Zizike me bolijo nenormalno, ponoči pa tudi hodim lulat na vsake 2 ure skoraj. Prav neugodno. Komaj čakam ponoven UZ, da vidim, če se vse normalno razvija "tam notri" user posted image .

Imam pa še eno vprašanje za tiste, ki ste zanosile v IVF postopku. Ste doma na bolniški ali hodite v službo? Meni je pri prvem posvetu moj ginekolog rekel, da sem lahko doma, ker mi pripada bolniška. In takrat se mi je zdelo, da ni potrebe za to. Zdaj pa kar nekako razmišljam, da bi vseeno izkoristila. Delam sicer v pisarni, ampak s strankami in to me ubija psihično. Poleg tega sem izvedela še neke spletke proti meni od sodelavke, tako da mi je prav "vse dol padlo", kar se tiče službe. Rajši bi doma "v miru" uživala v nosečnosti in pričakovanju mojega user posted image .
In če ste na bolniški, ali je gibanje omejeno, ali lahko kam greš (na sprehod, v trgovino, ...)?!

Lep sončen dan vsem skupaj!!!

PS: Aja, z zaprtostjo zaenkrat nimam problemov. Še vedno zjutraj popijem kavico, ki mi običajno "pomaga" pri prebavi. Le da mogoče deluje malo dlje, ker zdaj ni zraven še cigaretka...

< Sporočilo je popravil curkica -- 26.3.2012 12:50:45 >

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
26.3.2012 13:22:01   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Počasi pa prihajam v 10 teden. Včeraj je dragi ugotovil, da trebušček že malo raste user posted image .

Jaz imam PDP 24.10., noseča sem 9 tednov 5 dni. Midve sva 10. teden začeli že pri 9 tednih in enem dnevu. Zdaj počasi prihajava v 11. teden. Se že dobro sliši, ne? user posted image

Spodnji del mojega trebuščka je tudi po večerih že napet.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
26.3.2012 13:29:25   
curkica
IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Počasi pa prihajam v 10 teden. Včeraj je dragi ugotovil, da trebušček že malo raste user posted image .

Jaz imam PDP 24.10., noseča sem 9 tednov 5 dni. Midve sva 10. teden začeli že pri 9 tednih in enem dnevu. Zdaj počasi prihajava v 11. teden. Se že dobro sliši, ne? user posted image

Spodnji del mojega trebuščka je tudi po večerih že napet.

Aja, tako se to računa? Jaz sem pol 1 teden mal zadej. Hahaha... No, saj ni važno. Lepše se sliši, res user posted image .

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
26.3.2012 13:37:45   
Anonimen
Delam sicer v pisarni, ampak s strankami in to me ubija psihično. Poleg tega sem izvedela še neke spletke proti meni od sodelavke, tako da mi je prav "vse dol padlo", kar se tiče službe. Rajši bi doma "v miru" uživala v nosečnosti in pričakovanju mojega user posted image .
In če ste na bolniški, ali je gibanje omejeno, ali lahko kam greš (na sprehod, v trgovino, ...)?!

Saj veš, da dlje kot si na bolniški, manjšo porodniško imaš? Če bodo res uveljavili predloge prejšnjega tedna, bo pa še nižja.

A. user posted image

(odgovor članu curkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
26.3.2012 14:00:06   
Spela23
23 let, 1user posted image , Celje, PDP 22.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
26.3.2012 14:01:21   
curkica
Anonimna, ja, tega se zavedam. Sam ne vem, kaj je bolje, al doma mirno uživat v nosečnosti, al v službi delat s hinavkami in zahrbtneži?!?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
26.3.2012 14:33:38   
princess13
Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image

No da vam povem, jaz se teh pregledov za sladkor še zlepa ne bom rešila user posted image Čeprav ga mam zdaj normalno, me morajo vseeno spremljat. In naslednji teden grem spet kri dat, čez 14 dni spet na posvet, pol pa bomo vidli dalje. Pa sem se tak veselila, ker sem bla ziher, da se bom rešla tega bremena. Res pretiravajo. Če vidijo, da sem mela zdaj 14 dni vredu sladkor, bi me lahko zdaj pustili pri miru. Ampak nič ne morem, to bom mogla dat čez user posted image In to je vse zaradi tega, ker sem pač slučajno ravno takrat, ko sem šla dat kri, mela sladkor 5,5. Pač smola user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
26.3.2012 14:44:30   
racka8
Čestitke novim user posted image

balonchek kdo me bo imel ne vem, ker nisem izrazila želje po ginekologu. Jst mam ob 12h Mogoče se pa vidmo v čakalnici. user posted image

Drgač smo doma vsi zbolel. ampak je že bolje, samo še nos nagaja. grrrr. kar jem, ne vem kakšen je okus, vse je isto.

Prejšnj teden sem imela en zdravniški pregled in so ugotovili, da sem mal slabokrvna. Joj pa se je spet začelo. Zdej sem menjala tifol za elevit, pa se jih nikakor ne moram navadit. a so še kakšne tablete, ki imajo folno kislino in železo? Al pa, kaj je dober jemat, da se ti kri poprav? Vem za slive inć meso. Da moraš po mesu spit nekaj kar ima c-vitamin, da bolj prime. Da rdeča pesa pa tok ne prime, kuker sem mislila. Prov mislit moram zravn kaj moram jest, da bo vse štimal. Važn, da slabosti ni več.

kar se pa nosečniških oblek tiče, pa jih nekaj mam, sm upam da se ne bom preveč zredila. Vsako nosečnost sem dala +15kg, kar je za mojo postavo normalno.

Nekje je ena napisala, da oktoberski škorpijončki niso glih najbolj prida. Mam novembrsko škorpijonko in aprilskega ovna doma. in res ne bi rada še enga škorpijona. Upam, da bo tehnica. Drgač mi pa ovnica dela zadnje čase problem, čist po ovniško. Jo krotim, ker se ne dam. Pr škorpijonki sem pa pogruntala, da se rada sama zaigra in ne bi rada vidla, da imam tri otroke in se vsak sam igra.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
26.3.2012 14:50:27   
tehtanka
hey! jaz sem pa kr usak dan slabše slabost, utrujena sm skos zj me pa še glava boli nenormalno user posted image na wc pa itk skos hodm sam to mi je šenajmanjši problem. Ampak se tolažm da bo kmalu minilo čez dva dni imam pa itak pregled.

kavo pa cigarete sem pa čist ukinla tut zeleni čaj ( vsebuje kofein). prebava pa čist zmešana en dan skor nč drug dan pa na pouno user posted image

curkica: mislim da te poleg strank tut kuraste sodelavke psihično podrejo, glede na to da moraš biti čimbolj optimistična in dobre volje nič stresa saj je obdobje še rizično bi ti kar predlagala da si vzameš kak teden zase in uživaš, pozabiš na službo, si privoščiš sprehod po sončku ( jaz zravn še kak sladoled pojem user posted image )preprosto se pusti razvajat. Če se boš ti počutila zadovolno se bo tudiuser posted image . No to je moje mnenje odločiš se pa seveda sama.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
26.3.2012 15:00:59   
tehtanka
aja pa čestitke user posted image in dobrodošle nove user posted image

princess13 škoda res si se mi kr mal zasmilila upam da pri meni ne bo tako ker velik sladkega pojem. no saj lahko pogledaš tut s pozitivne strani, pa enuser posted image da ti bo lažjeuser posted image

(odgovor članu tehtanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
26.3.2012 15:04:54   
tehtanka
racka8 jaz jemljem fidiVit mami, kupm u DM mal velike sam imajo folno im minerale vitamine pa tut železo pa use potrebno. poznam 2 ki sta to jemali in sta bili zadovolni sta mi tut predlagali. mal so velke sam se jih da na pou pa je. men te še najbolj odgovarjajo

(odgovor članu tehtanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
26.3.2012 15:08:25   
nelikaa
Pozdravljene dekleta user posted image !

Ufff ste se naklepetale user posted image ! Sem bila na dopustu prejšnji teden in posledično skoraj nič na netu. 23.3. je imela Enja rojstni dan, pa sem si vzela čas zanjo in seveda tudi za priprave na rojstni dan. Komaj sem prebrala vse, kar ste napisale user posted image user posted image user posted image !

Prejšnji teden sem imela pregled. Sem v 12 tednu, PDP mi je spremenila na 9.10. Je pa še vedno napisano s svinčnikom, tako da bom točni datum izvedela na nuhalni. Moj user posted image  je velik 43 mm! Dobila sem slikico, ki sem jo seveda plačala 3 EUR, materinska pa je bila zastonj.

FOLNA: jemljem Tifol. V prvi nosečnosti sem jemala le 3 mesece. Razmišljam da bi tako tudi sedaj, čeprav mi je ginekologinja omenila, da novejše raziskave svetujejo, da jemljemo do konca nosečnosti.

POROD: mene malce stiska, ker sem rodila nedolgo nazaj in še nisem čisto pozabila. Ni bilo fuuuul hudo, luštno pa tudi ne (če povem po pravici). V porodni sobi sem bila 6 ur, čeprav štejejo da sem imela porod dolg 8 ur (namreč v porodnišnico sem prišla že 4 - 5 cm odprta) - sem čakala skoraj do konca. No drugič ne bom user posted image , da ne bo kaj presenetilo. user posted image  je bila velika 51 cm in težka 3050g.

DOPUST: jaz sem ljubitelj morja, čeprav zadnjih 10 let nisem bila počitniško na morju, recimo v Sloveniji ali na Hrvaškem. Mi2 z user posted image  običajno potujeva z ruzakom po 3 svetu (Vietnam, Sirija, Egipt itd....), ali pa z avtom po Evropi. Lansko leto sem bila prvič spet na Hrvaškem na morju zaradi nosečnosti, letos pa bo isto. Na morju bomo kar 14 dni, 1 teden pa v hribih, na vikendu v Gozdu Martuljku. Moj lubi je bil letos sam v Maroku, saj žal nisem mogla z njim. user posted image

NOSEČNIŠKE HLAČE: sem si kupila v H & M. 45 EUR za kavbojkei zdi kar drago, sploh ker jih ne bom nosila več kot to sezono. Ampak, kaj čem....nabite so te cene za nosečnice!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?