Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 hej hej mi smo mel pa dons kontrolo v pediatrični kliniki, so naju zavrnili, ker nisem imela še Mašine zdravstvene izkaznice. Mal mi je čudn, da mi je niso še poslal, tko da se bova mogle ponovno naročiti, ko prejmem na dom kartico Drugače sem pa dons dobila menstruacijo .. sem 100% da je prišla, ker kr ornk krvavim, pa še spodej me vse boli, .. da ne govorim, da mi je blo čudn, ker sem zjutraj malo Mašo nosila pa me je vse takoj bolel ... tko, da .. prišla je prva A nimaš potrdila dokler ne dobiš kartice? Nam so najprej poslali papir, kjer je pisalo,d a velja dokler ne dobimo kartice oz. do določenega datuma. Smo pa kartico potem dobili v parih dneh. Glede sm tla pa že jaz vprašat tiste, ki imajo več otrok kako izgleda ta prva. Ker jaz že od petka obrišem krvavo, ko grem na wc, ampak za vložek pa ni. Pa ne vem a je to menstra, al mogoče krvavim zaradi CR al kaj je to zaen hudič. nisem niti potrdila dobila in mi je vse skupaj čudn kaj muštrajo Jaz sem po prvem porodu dobila isto kot zdej ... pač tako kot si jo prej dobila, krvavitve in ne samo izcedki .. jaz sem imela izcedek že ene 3 tedne nazaj in sem imela isto kot ti, samo ko sem se obrisala, čeprav je trajalo samo ene 3 al pa 4 dni .. zdej je prav krvavitev, zato vem, da je prišla ker me tud zvija spodej
|