Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

oglasila na CSD,dobila papirje,jaz sem že poslala list delodajalcu,ki ga mora izpolnit,tako,da v petek oddam. Sva se odločila za enkratni denarni znesek namesto paketa,ker je v paketih zame preveč nepotrebnih stvari,pa itak že imam skoraj vse.
...Vlogo za očetovski dopust mora moj prinest, ko bom rodila, za otroški dodatek pa tudi lahko šele po rojstvu otroka.
je non stop na službenih potovanjih, tako da upam, da nama en dan v naslednjem tednu rata to porihtat.
konkretno ščistit (zdaj, ko mi jo je končno ratalo popleskat), saj je moj precej malo doma, z našo leto in pol staro navihanko pa je to zelo težko. Rada bi že končno začela pohištvo sestavljat,saj potrebuje še nekaj časa, da se prezrači, preden bom lahko noter začela oblekce spravljat... Ne vem, zakaj me tako žene...mogoče, ker imam občutek, da bo
.
HB.
potem pa sem prišla do zadnjega posta in padla na realna tla
, kaj bo potem pri porodu. Bi rada po naravni poti rodila, brez carskega...
Danes sem se pa pošteno naspala
. Je pa res, da me to otrdevanje trebuha in nenehno sunkovito miganje