Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
.

Skratka smo prav delavno uživali. Umazana sta bila čisto povsod, zemlja je bila za bodijem, v plenici, pa nekaj v želodcu,.... Delali smo pridno 2 uri...
(sem mislila, da jima ne bo všeč, potem bi morala mamica zabavat otroke, ata bi delal, pa še narejeno ne bi bilo; ampak sta me prijetno presenetila).
sem mu rekla "to pa je darilo za materinski dan!" za rd dobi večji bicikl. Vitana imam še doma. mora malo prit k sebi po ab. čeprav bi rad šel v vrtec, mi tudi pove, ko sprašuje kje je večji. Vitan je zadnje noči spet naporen. se doji, pa bi se še, pa se potem dere je je, didi je je in to zateguje v neprijeten jok. mislim kdo joče tako da križi jeje
mi gre na živce, pa se bojim kar odrezat, ker je fant ena velika trma in sploh ne bi šlo zlahka. in sploh nimam živcev, da bi se šla jok in puščanje. pustim ga, če se je 5 min pred ponovnimi zahtevami konkretno podojil, da bi ga pa prav odstavila, se res bojim, da bi se mučili... pa tako še, ga jemlje, skor že zaspi, pa se spet spomni kaka krivica se mu godi pa spet jeeeeee jeeeeeeeeee. ah!
. Verjetno je bilo kaj okoli izračunov za spol
. Finta tega izračuna je samo v tem, da se gleda, kateri od vaju je bližji z leti (če se z leti ne vidi se gledajo tudi meseci) večkratniku št. 7 in spol tistega partnerja naj bi imel pol tud
.... A se je že kaj videlo kaj bo na NS?
-sem tud jaz lepo videla
.
. Kaj so dobili prej vaši oktobrčki - trojke al štirke in ali je bilo kaj huje, kot pri enkicah in dvojkah?
napovedala? Veš, da se več ne spomnim... Mislim pa , da je ravno pri vama bila težava v tem, da sta isti letnik (kolk se spomnim ?) in pol se vse malo zakomplicira... V glavnem čestitke
...