|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
20.3.2012 10:17:08   
sončnica24
Hojla no da se še jaz malo javim za mano je peklenski teden upam da bo ta zdaj boljši. Nik je ceno noč iz nedelje na ponedeljek bruhal, v torek sma bila pri zdravnici ker ga je bolelo grlo je zraven dobil še angino potem ni hoto čez dan nič pit in sma v torek zvečer pristala v bolnici na infuziji bila celo noč v bolnici v sredo so naju potem po kosilu spustili domov, in no zdaj se stanje izboljšuje - samo jaz sem še vedno čisto adiji bila je edino ena velika sreča in to da sem mela svojega doma ker če bi bila sama bi verjetno tak tja padla.

No zdaj se staje izboljšuje se še pri babici ta teden carta ker jaz se bom počasi odvadla v službo hodituser posted image .

Vidim da vsi uživate na sončku mi bomo ta teden verjetno tudi vsak dan malce več.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
   RE: Novemberski malčki 2008
20.3.2012 10:25:06   
poli*
Pozdravljene mamice, kako ste?

Mi smo ok, vsake toliko jo zgrabi kakšna trma-recimo, ko jo pridem iskat v vrtec on noče domov user posted image . Pa bi si lahko kdo mislil, da ji je hudo doma?! Se mi zdi, da preizkuša meje... se noče preobut, oblečt,... jo bo že minilo.
Vsem bolančkom želim hitro okrevanje- tole bruhanje in dehidracija pa res ni prijetno.
Lepo se imejte.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
   RE: Novemberski malčki 2008
20.3.2012 11:23:58   
Andromeda
Hello!

sončnica - ojoj, ubožec Nik, naj se čim prej pozdravi! Drugače je pa Dario tudi nazadnje, ko je imel angino tako grdo bruhal zraven, da sem najprej mislila, da gre za rota virus. Pa en nasvet za naslednjič (seveda upam, da ne bo potrebno in da naslednjič ne bo), če bo bruhal - nam je ful pomagala od Hippa rehidracijska raztopina PER OS 200, ne gremo več nikamor brez nje, dobiš jo v lekarni, sem jo pa videla tudi v DM-u.

šema - če ne boste zdej preboleli noric, pa morda drugo leto. V našem vrtcu so že lani na veliko razsajale in Daria nekako obšle, je pa zato prišel letos na vrsto. Jaz sem jih prebolela, ko sem bila že v mali šoli, pa so prej tudi vsi drugi otroci zboleli...

Trma se pri nas ciklično ponavlja, ima obdobje (2-3 dni), ko je res zlati cuker, potem pa pride nekaj dni, ko je le dretje, če ni vse po njegovo.
Danes je šel v vrtec prvič v gatkah, ker se je zadnjič zjutraj drl, da hoče plenico, pa nisem hotela preveč silit. Čez vikend smo bili bolj malo doma, tako da nismo nič kaj prida odvajali, ampak mu doma ni problem v gatkah bit in zna zadržat in povedat, da ga lulat mudi, le še za kakanje ga moramo navdušit. Midva z možem sva mu tudi obljubila nagrado, ko ne bo več maral plenic in bo lepo na wc hodil, pa je neke vlake omenjal, sedaj bo treba pa počasi obljubo izpolnit.user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
   RE: Novemberski malčki 2008
21.3.2012 9:54:36   
zara13
Helou!

Vsem bolančkom user posted image hitro se pozdravite!

Andromeda - maybe en son-rise trik glede kakanja na wc-ju. No mi smo itak še daleč, da bi bili brez pleničk, a vendarle so nam predlagali glede odvajanja na WC-ju takole. Če se pokaka v pleničko, neseta skupaj pleničko do wc-ja in pač iztreseta v WC školjko in mu razložiš, da je lepo, ker se je pokakal in mu pustiš, da on "potegne" vodo. Ko on to naredi, se veseliš 100 na uro.

Še boljše je, če rad sedi na nastavku. Torej, ko bo tako daleč, gresta na WC, se lepo namesti in mu poveš, da če se bo lepo pokakal, da bo lahko sam pustil vodo, nekaj v tem smislu, če bo preveč vlakcev obljubljenih, boš bankrotirala :)) in, ko mu uspe, si zopet zelo vesela, da je kakal in seveda pusti vodo.

Tudi, če si ti na stranišču in, če kdaj pride do tebe, naj tebe opazuje. Tianu je uspelo 2x kakat prav na wc-ju in seveda smo noreli od veselja, kar je videl in je bil tudi sam vesel, ker je lahko pritisnil na tipko in opazoval vodo. Mislim, da bi on to večkrat, vendar ga je strah potiskat, ker je imel že od malega težave s prebavo.

V NYC so imeli velike težave s čiščenjem pisoarjev, ker so seveda moški ciljali vsepovprek, samo v pisoar ne. Francozi so si izmislili posebne nalepke..ala tarča, ali pa kaj smešnega in so nalepili v pisoarje in glej glej...moški so začeli ciljati v sredino, še prej tekmovati kdo bo zadel tarčo. Te nalepkice se baje tudi dobijo in so otroci tudi navdušeni pri lulanju, ker morajo pač nekaj zadeti. Sliši se smešno, a deluje :)

Jst pa danes v LJ, se dobimo son-rise starši + še starši, ki programa ne poznajo, da se jim predstavi. In se bomo dobivali redno in izmenjavali izkušnje.

S Tianom delamo kar na hard, vsak dan 3-4 ure, kakor nam uspe, čez vikend še več; rezltati: boljši očesni kontakt, čisto novi glasovi iz njegovih ustec kot JA, NA...sicer to ni nič tako s pomenom povedano, ampak že novi zlogi so velik napredek, skratka več se oglaša in bolj razume stvari. Evo še slikica njegovega playrooma, kjer je zelo rad notri. Je čisto simpl, kot igralnica v kakšnem vrtcu. Idealno bi bilo še posteljo in omare umakniti, a žal nimamo kam dati stvari. Prepovedane so vse elektronske stvari in tudi, ko pride ven iz sobice, čez dan sta rač in TV na off.

user posted image

onur - mamica Mateja se mi je javila tako, da sem ji malo bolj razložila o avtizmu in ji vlila malo pozitivizma, ni vse tako strašno in črno, jo pa popolnoma razumem

Lep sončen dan vsem ;)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
   RE: Novemberski malčki 2008
22.3.2012 12:26:44   
Bethany
Da se spet malo javim. Rabim vaše mnenje glede ene stvari: Elina mi je začela zadnje tedne (se ornk ne spomnem, kdaj se je vse skupaj začelo, definitivno pa po rojstvu Lie) lulat v hlačke. Najprej je bilo to po par kapljic, nisem delala panike, ker sem pač sklepala, da se je toliko zamotila in pozabila lulat, pa niti hlačke niso bile moteče mokre. Zadnje dni pa se vedno več polula kar v hlačke, tako da gre tudi skozi žabice in trenirko oz legice. Poleg tega jo skoz opozarjamo, če jo kaj tišči lulat, pa da naj gre lulat, ona pa vztrajno odgovarja, da je ne tišči in da ne gre, potem pa da hlačke dol, pa je polulana user posted image user posted image Ali pa: se oglasi "lulat!" pa ji rečemo: "pojdi, hitro!" ona pa kr neki menca, se zamoti s čim, počasi odraca do kopalnice, kot da ni nič, tam pa seveda spet vse mokro... Ni mi jasno, kaj je problem.

Sklepam, da verjetno posledica prihoda dojenčka, ker se v nobeni drugi stvari ne kažejo problemi, pa tudi zelo rada ima tamalo, bi jo kar cartala in lubčkala, tudi ko se Lia dere, je ne moti in hiti po dudo ali flaško. Zahvaljujoč babicam se tudi mera pozornosti ni neki zmanjšala, je še vedno v centru dogajanja, edino js pa res nimam več toliko časa za njo, pa tudi nič kaj me ne porajta, ker včasih (pred rojstvom Lie), je kr naprej na men čepela in po meni plazila. Ko sem prišla iz P, pa se je to končalo, kot bi odrezal.

Pa še to: bolj ko jo opozarjamo, več hlačk na dan polula, kot nalašč... Ta teden jo imam doma, pa zamenja dnevno od 3 do 5 spodnjih hlačk. Ne vem kako bo ko bo spet v vrtcu... Help!


(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
   RE: Novemberski malčki 2008
22.3.2012 12:29:26   
Bethany
Ne folgam spremljat vaših debat... Na hitro sem preletela. Komaj čakam, da s tamalo ujamemo nek stabilen ritem glede večernega spanja, da bom imela vsaj večere za sebe. user posted image

Drugače pa: Zara, en velik Respect!!! Kapo dol za ves vajin trud! Res! Malo je takih. Kar pozitivno in z zanosom tako naprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
   RE: Novemberski malčki 2008
22.3.2012 21:39:28   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Drugače pa: Zara, en velik Respect!!! Kapo dol za ves vajin trud! Res! Malo je takih. Kar pozitivno in z zanosom tako naprej. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image - tudi jaz tako mislim!

DOBILI SMO JIH - norice namreč user posted image

Kar se lulanja fantkov tiče - jaz v službi prakticiram kos wc papirja v stranišču in ga z veseljem ciljajo. Pri domačem pa vztrajam v lulanju v sede. Bethany - mogoče bi pa tudi pri Elini "palilo", če ji naštimaš v školjko nek papir, ki ga mora zmočit?


(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
   RE: Novemberski malčki 2008
22.3.2012 21:46:37   
Bethany
Norice: zakaj se jih trudite dobit? V čem je point? To enkrat preboliš, pa si imun al kako? ... ne da se mi guglat user posted image user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
   RE: Novemberski malčki 2008
22.3.2012 21:51:25   
Bethany
Kolikor berem, so najpogostejše med 5 in 10 letom starosti... No, mi jih (še) nismo imeli...

Opažam pa, da bo zdaj, ko sta dva otroka pri hiši in eden vrtčevski, dosti več bolezni, kot v prvo user posted image user posted image Revica mala je že pri dveh mesecih fasala bolnišnični polni penzion... user posted image Nekak nisem navajena, da smo kej ornk bolani (že trkam), nahod, malo vročine, pa je to to... Gruntam, koliko se mi splača imet Elino doma, da ne nosi bolezni iz vrtca. Vsaj do prvega rojstnega dne Lie, pol je že lažje, ko lahko kaj dobi za odpornost. Pa bohnedi, da kak AB fašemo, brrrr!!

< Sporočilo je popravil Bethany -- 22.3.2012 21:56:05 >

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
   RE: Novemberski malčki 2008
23.3.2012 1:21:59   
Polynesia
Hojla.

Evo mene spet. Na bolniški, pa se kar ne spravim tule pisat.
Vidim in suuuuuper, da vsaj tu ni politike vmešane, haha user posted image .

Andromeda tudi mene zanima, če bi se na FB kej več pisal, tam se mi zdi da smo bolj aktivne user posted image .

Šema tudi pri nas v vrtcu kakor mi tamali razlaga prakticirajo papirček v školjko in na koncu si lulčka obriše. Doma pa tudi mi v sede, obvezno. Nekateri se zgražajo, kako lahko moški v sede lulajo, ne vem, meni je to popolnoma normalno, to počne mož in sedaj sin. Vsak po svoje, a ne user posted image .

norice mi jih še nismo imeli, sicer ni bil v vrtcu več kot eno leto, pa vseeno, ga trenutno ne izpostavljam, ker sem srečna da je prvič 5tednov v kosu v vrtcu, jeeeeeee user posted image . šema ja, z boleznimi smo veliko boljše oz. sploh ne morem primerjat. Se je poznalo da smo ga izpisali in seveda zdaj je starejši.

Zara kaj čem pisat, najboljša mamica in očka sta Tiančku, definitivno!!!!!!!!!!!!!! B R A V O user posted image le tako naprej

bethany lulanje v hlače je po moje samo sprememba zaradi novega člana, ostani mirna in sigurno bo šlo mimo.
Pa tudi res je menda, da je drugi otrok hitreje bolan in več pokasira v prvem letu kot drugi user posted image
Jaz ne bi dajala Eline iz vrtca, sicer nisem v tvoji koži pa vendar. Tudi ko bo tamala stara eno leto in bo lahko kaj dobila za odpornost ni nobenega zagotovila, da bo pa potem v redu. Malo še počakaj, da boš videla kako bo.

lulanje mi smo super z lulanjem čez dan, tudi pri popoldanskem spancu. Ponoči ga pa dam lulat predno grem spat, se pravi okol polnoči ali malo čez, pa se še vseeno včasih manj včasih večlrat včasih pa nič polula ponoči, seveda ga nimam v plenicah, pa vendar so mi rekli, da bi lahko bil do 5.leta. Gre menda tudi dedno, moj mož se pravi oče tamaučka je lulal ponoči v posteljo do 5.leta ali čez. Če pa traja dolgo, pa mora otrok na pregled in če nekaj ugotovijo, ne vem točno kaj, dobi tablete. Ampak seveda zdej bom še počakala.

kakanje tu pa imamo še vedno štalo, štalo, štalo. Odkar je šel iz plenic je šlo vse v rit, dobesedno. Je ni stvari, ampak resnično, je ni, ki je nismo poskusili. Ah, ne da se mi pisat in dolgovezit celo proceduro, ampak zaenkrat kakamo na 2-3 dni, kar je super za njega. Še vedno nisem zadovoljna, bi raje videla da vsak dan ali vsak drug dan in to v stranišče ali na kahlo, ampak ok, počasi se daleč pride s takimi otroci glede kakanja.

taly čestitke tudi tebi user posted image Še vedno odgovarjam na tvoj post na FB user posted image

mastercard vedno in povsod v uporabi.

Joj kaj sem še pozabila, ziher sem katero spregledala, ni namerno user posted image .

Aja drugače pa sem dobila izvide od AC in je vse ok, imela sem tudi že morfologijo in kaže, da je vse ok. Sem pa imela blazne krče in otrdevanje trebuha, kot popadki, sedaj je to kul user posted image . Magnesol + buscopan sta rešila težave in seveda počitek, če se ob triletniku to sploh lahko reče počitek user posted image . Imam pa na vse prestane težave zgolj zaradi previdnosti 3.4. test sladkorne v UKC kjer bom 4 urce in pila tisto menda sladkobno zanič vodo in na vsako uro vzamejo kri, ampak samo da bo vse ok, vse je treba potrpet. Tale baba mi bo pa dala vetra že zdej, kaj šele pol. Ja, imeli bomo user posted image . Sicer sem bila prepričana, da bo še en fantek in zdej mi ni jasno ker je punčka, no tamauček se full veseli, pravi da bo dobil dojenčka in sestrico user posted image haha, no dostikrat mu pa ni čisto vse jasno, zadnjič me je vprašal, kje bo ven prišla in sem rekla čez popek, pa mi je rekel, a pol bo pujsa pepa tut tuki ven pršla, hahaha, kr neki. Tko kr dogaja.

Zdej ga pa šibam dat lulat in upam, da se ni že pululal.

Nočko.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 23.3.2012 1:26:21 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
   RE: Novemberski malčki 2008
23.3.2012 13:21:27   
poli*
Orka- hvala za povabilo med novembrke 2008 na FB user posted image . Je pa tako, da skoraj nobene ne poznam po pravem imenu, tko da bi bilo mogoče fajn, če bi se tam vse predstavile in pripisale nick iz RR, ker vas enostavno ne vem s katerim malčkom povezat user posted image .

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
   RE: Novemberski malčki 2008
27.3.2012 18:34:54   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Orka- hvala za povabilo med novembrke 2008 na FB user posted image . Je pa tako, da skoraj nobene ne poznam po pravem imenu, tko da bi bilo mogoče fajn, če bi se tam vse predstavile in pripisale nick iz RR, ker vas enostavno ne vem s katerim malčkom povezat user posted image .

Ja ni kej, malo ti lahko sama pomagam , če kero falim pa se naj sama javi...

Helow...
malo na hitro
Andromeda- dolžna sem ti odgovor kje smo dobili stan. = nova soseska Polje II
zara- sem vesela za vas, da tako napredujete
Bethany- norice-ja, ko jih enkrat preboliš si imun nanje...zakaj jih hočemo imet čimprej? zato ker manjši ko si manj se praskaš, če se praskaš lahko ostane brazgotina na mestu celo življenje, ne obstajajo mazila za to pa itak noric ne smeš močit, torej tudi kopanje in tušanje odpade,samo čiščenje z mokro krpo....mi smo jih imeli lani, ko res še ni vedela da jo nekje nekaj srbi...čimprej tem bolje
Polynesia- čestitke za punci in vse dobro...in sladkorna,tu ti tudi lahko napišem kaj...res je sladka tista reč...sem imela obe nosečnosti s puncami cukr, pri prvi občutno manj kot pri drugi...pri Emi, ko sem šla na test sem celo skup padla in ravno tistikrat moža ni bilo zraven prej je pa skoz z mano hodil...seveda pa še jest nč ne smeš tko da rezultat je bil tam cukra ogromno preveč a še vedno toliko, da smo ga uravnavali samo s hrano, ni bilo tko hudo da bi rabila inzulin...
še pridem nazajuser posted image


_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
   RE: Novemberski malčki 2008
30.3.2012 18:52:07   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: orka

Bethany- norice-ja, ko jih enkrat preboliš si imun nanje...zakaj jih hočemo imet čimprej? zato ker manjši ko si manj se praskaš, če se praskaš lahko ostane brazgotina na mestu celo življenje, ne obstajajo mazila za to pa itak noric ne smeš močit, torej tudi kopanje in tušanje odpade,samo čiščenje z mokro krpo....mi smo jih imeli lani, ko res še ni vedela da jo nekje nekaj srbi...čimprej tem bolje

Po novem se lahko tuširaš (celo zaželeno naj bi bilo), samo po koncu moraš otroka zavit v brisačo in ga ne smeš BRISAT!

No, nam so se tako želene norice zakomplicirale, česar sploh nisem pričakovala, glede na to, koliko jih je imel. Imamo s parimi težave, ker se ne želijo preobrazit v kraste. Danes smo dobili antibiotično mazilo na bel recept (cena skoraj 8€) in navodilo, da krastice odstranimo, očistimo s fiziološko raztopino in namažemo z antibiotičnim mazilom.
Ker sem sama mnenja, da krastic ni dobro odstranjevat, bomo dva dni mazali čez obstoječe in spremljali dogajanje.
Mogoče pa lahko Andromeda komentira, ki je iz foha?

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
   RE: Novemberski malčki 2008
19.4.2012 18:18:10   
mojsoncek
Hello hello, drage moje mamice user posted image

Mislim, da je minilo ze celih 100 let odkar sem nazadnje prisla pogledat na forum. Preprosto me je minilo vse skupaj, ampak ob tem nisem nikoli pozabila na vas, saj se tako ali drugace (vsaj virtualno) srecamo se kje drugje.

Za nazaj definitivno ne bom vsega brala, ampak pozdravila bi vas pa vseeno rada.

Morda se v prihodnosti najde kaj vec casa, za branje in cvek, ampak obljubljala pa ne bom nic.

Imejte se super fino fajn in uzivajte!

p.s. zara, ti si superwoman!!! Obcudujem tvojo (vajino) voljo in moc in verjamem, da se vam bo vsem obrestovalo!

p.s.s. hvala za povabilo na FB... vidim, da se nekaj dogaja tudi tam, ampak kaj dlje pa se nisem prisla user posted image . Kaj cem, sanje so se mi le uresnicile, ampak je s tem prislo tudi veliko pomanjkanje casa user posted image

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
   RE: Novemberski malčki 2008
19.4.2012 21:27:31   
Andromeda
Hello!

mojsoncek - dobrodošla spet nazaj med nami, pa bravo za uresničene sanje, predvidevam, da so z biznisom povezane? Kot vidiš se tukaj, odkar se je na FB ustanovila skupina, ne dogaja kaj dosti, pa tudi na FB-ju ne. Meni FB skupine res niso preveč "user friendly" za neke daljše poste, pa tudi tako mi je ta FB čedalje manj všeč, sploh odkar vem neke stvari glede čekiranja FB in bi si najraje račun izbrisala, ampak je že itak prepozno. Zato tudi na svojem profilu zadnje čase bolj malo objavljam. user posted image

Pri nas vse OK, Dario je zadnje čase spet bolj bolehen in je na vsakih 14 dni bolan, v nedeljo je dobil neko blažjo trebušno virozo, ki se je hitro pozdravila in je šel danes v vrtec. Vreme je ful smotano, sploh ne vem, kaj obleči zjutraj, čez dan še kar gre. Upam, da bo za prvomajske lepo, ker gremo na morje. Mene pa že nekaj časa daje neka čudna bolečina, ki se iz križa širi skozi zadnjico po nogi vse do kolena, menda imam išias, ampak ti dohtar ne da nič drugega kot naklofen in navodilo, naj se oglasim čez 1 mesec, če ne bo bolje, da je kao akutna zadeva. Je pa prav zoprno, ponoči se zbudim vsakič, ko se obrnem, zjutraj pa komaj vstanem kot kaka stara mama.

Nič, grem zdej perilo zlikat, Dario ima jutri fotografiranje v vrtcu, pa da bo lep user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
   RE: Novemberski malčki 2008
20.4.2012 9:16:58   
sončnica24
Hojla še jaz nekaj dodam, na FB me skoraj več ni ker mi gre že tudi počasi na živce, tu še pogledam če katera kaj napiše pa tudi nič kaj ni. Pri nas nič novega nik še je ta teden doma in upam da pa zdaj pa bo počasi ok je dovolj vsega fasal po teh vodenih kozah, ker drugače bo pozabo kako je v vrtcuuser posted image .

Za prvomajske praznike pa bomo mi zgleda kar doma jaz tiste dneve delam tako da mogoče za kak dan samo kam malo skočimo, če bo vreme seveda lepše pa malo bolj toplo.


(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
   RE: Novemberski malčki 2008
20.4.2012 18:39:08   
šema
Prvomajski dopust - odvisno od vremena. Smo šele v sredo ugotovili, da ni cel teden šolskih počitnic ampak le ponedeljek.
Sem videla, da se kar dogaja v Arboretumu. Lahko bi določile en dan, ko bo vreme bolj stabilno - tista, ki lahko pride, kdor ne more pa naslednjič na kak drug prostor???

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
   RE: Novemberski malčki 2008
23.4.2012 12:02:19   
orka
helow
Ja, nič, andromeda, bi ti jaz delala tule družbo, če me vzameš

Sem bila danes na razgovoru za usposabljanje na delovnem mestu, kamor me je poslal zavod in bila sprejeta...še sreča, da rabijo za isti vrtec, kjer sem delala prakso in imela starejše dva tam... in potem, ko sem povedala, da bi rada delala z otroci s posebnimi potrebami, lahko tudi kot spremljevalec takih otrok, sem dobila info, da bo fant, ki trenutno pri njih opravlja to funkcijo verjetno dal odpoved in mi je ravnateljica rekla, naj kar vlogo napišem in da sem lahko njegova namestnica...jeeeej, sem prav vesela, da se tudi meni odpira...

Otroci- so pa itak zlati...Ema raste, je zeloooooooo pridna ( popolno nasprotje prvih2) in se je ta vikend naučila napisati svoje ime in bila je zelo važna in ponosna nase ..... pa mami seveda tudi...

Se še oglasim...

_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
   RE: Novemberski malčki 2008
24.4.2012 17:11:48   
šema
orka - zaupaj v katerem koncu? Sem ful firbčna:))))

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
   RE: Novemberski malčki 2008
25.4.2012 8:11:47   
sončnica24
Hojla jaz pa bom počasi zdaj imela teh prehladov in bolezni dovolj. Nik je v petek zjutraj pojedo zadnjo dozo antibiotika in popoldan začel kašljat, v soboto je bil čito hripav v nedeljo pa kašljat da je groza, v ponedeljek je zdravnica rekla da gre očitno za kakšno virozo - prehlad? Včeraj pa je zakuhal na 38,5, danes vročine več ni bom vidla kaj bo ko pridem iz službe. Ima kakšna kako idejo kaj naj še s tem bogim mojim revežem naredim da se te bolezni nehajo?


(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
   RE: Novemberski malčki 2008
25.4.2012 9:24:39   
Andromeda
Hello!

sončnica - mislim, da je v tem primeru čas najboljši zdravnik. Našemu je po vodenih kozah tudi blazno odpornost padla, 1 teden v vrtcu - 1 teden doma, nekako tako gre ta shema že več kot 2 meseca pri nas user posted image Mogoče probaj s siurpom ameriškega slamnika, pa žličko meda vsako jutro.

orka - super za službo! user posted image

Pri nas nič posebnega, danes imamo končno lepo vreme in menda se je dež poslovil za nekaj časa, jupi user posted image Dariu se je zjutraj nekam tečen zbudil (no, saj je vako jutro tečen), najprej se vedno zapiči, da ne bi teh hlač itd, no, danes sem pa res popenila in mu rekla, da bo te hlače oblekel ali pa gre nag v vrtec. Seveda je sledilo dretje vse do avtomobila. Sem mu potem obljubila, če bo priden, da greva po vrtcu na sladoled in na tobogane in se je malo umiril. Če ne drugega, me vsaj z adrenalinom že navsezgodaj napolni tale naš mulček user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
   RE: Novemberski malčki 2008
25.4.2012 10:45:34   
sončnica24
Joj te hlače ja Andromeda, moj noče slišat o kavbojkah ni šanse da mu jih oblečem, mi gre v teh trenirkah že počasi na živce, pa mi na veliko razlaga da on v kavbojkah ne mora tekat v trenirki pa lahko. Tako da ko hočema oblečt kavbojke imava vedno ene pol ure pregovarjanjauser posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
   RE: Novemberski malčki 2008
25.4.2012 11:48:14   
orka
Helow
No mi smo upam, do velike večine že uredili tudi druge "selitvene" reči. Za Emo že poslali premestitveno vlogo, čakamo na odg., Ajdo sem pa tudi danes vpisala v šolo Zadobrova.user posted image .
šema- V vrtec Mojca, Enota Tinkara...ker si prej tam blizu živela, boš vedela kje je to, no saj bi skoraj v Kekcu pristala a ker sem prakso delala v Tinkari, so me tudi tja dali, pa ta spremljevalec je tudi v Tinkari...pa še vse zaposlene že tam poznam...
oblačenje- moram priznat, da pri nas vse teče gladko, zaenkrat se še ne upiramo...kar se pa jutranje tečnobe tiče, se je pa pri nas ukinila s selitvijo...prej je bilo treba peš v vrtec (2 min.) in so jo skoz noge bolele in da ne bo hodila...zdaj se vozimo ( še) in je vsa navdušena.

_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
   RE: Novemberski malčki 2008
25.4.2012 21:21:10   
šema
Bom malo omenila pomočnici ravnateljice :)) Jo poznam posredno:))

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
   RE: Novemberski malčki 2008
26.4.2012 8:36:11   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Joj te hlače ja Andromeda, moj noče slišat o kavbojkah ni šanse da mu jih oblečem, mi gre v teh trenirkah že počasi na živce, pa mi na veliko razlaga da on v kavbojkah ne mora tekat v trenirki pa lahko. Tako da ko hočema oblečt kavbojke imava vedno ene pol ure pregovarjanjauser posted image


S tem, ko sem napisala hlače, sem mislila spodnji del trenirke, Dario namreč vsemu temu reče "hlače".user posted image
Jaz ga sicer ne silim, da nosi kavbojke, ker so res neudobne v primerjavi s trenirkami, ampak hočem samo to, da obleče hlače, tiste, ki mu jaz pripravim, ne pa da bo zjutraj pol ure stal pred omaro in se zmrdoval, potem pa hoče met ene iz debelega materiala, ki so zdaj čisto prevroče (sej vem, da moram zimsko garderobo umaknit, ampak do sedaj je bilo tako hecno vreme). Tudi če si zvečer sam izbere hlače, potem tiste zjutraj noče obleči, ker je pri njemu vsa poanta, da kontrira user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?