Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Rok imam določen za 1. septembra. Danes sem dopolnila 21. teden in grem jutri v 22. Kar hitro tole mineva. V ponedeljek imam morfologijo in že komaj čakam, da spet vidim svoja dva žabeka. Z mojim sva se odločila, da ne bova vprašala za spol. Naj bo to presenečenje. Počutim se v redu, vendar me že cel teden muči prehlad, pa še zadnjih nekaj dni me strašno dol tišči, kot bi na trebuščku imela nekaj kg utež.
. En teden me ni gor pa vas je kar cel kup novih super
. Dobrodošle.
.
Je pa mala dobila tako izsušeno kožo, da je bilo groza. Potem pa sem šla po eno specialno kremo in je bilo takoj boljše. Mi je pa v lekarni svetovala, naj jo pred kopanjem v bazenu namažen z eno fejst mastno kremo, da klor ne tako izsuši kože.
Hokuspokus, če si boš zdravila vnetje ne boš nič škodovala svoji pikici. Nasprotno bi bilo, da se vnetje ne bi zdravilo.
Smrkam in malo me grlo boli. Ali smo v nosečnosti kaj bolj občutljive na prehlade?
. Do zdej sem se zredila 5 kg in moram se kontrolirat pri hrani, ker drugače se kile kar nabirajo
Drugih težav zaenkrat nimam, moram potrkat
. Komaj čakam september in bebico
, svečke pa najbrž tudi, danes vzamem zadnjo.
Res je najbrž krivo tole kislo vreme. Komaj čakam sonček in poletje
Upajmo, da bo za vikend res malo lepše kot pa tole aprilsko vreme
No, dosti bolje od pričakovanj. Kaj pa porodniška doba? Se bo to kaj skrajšalo? Nisem nič sledila. Sem preveč živčna, če gledam Dnevnik.
pozabim na vsa vprašanja potem me pa jezi zakaj nisem vprašala