|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Majčice
7.9.2005 20:06:11   
lenika
Test sem delala v soboto, en dan po izostali M. Na pregled še nisem naročena, ker moja G pride šele v ponedeljek iz dopusta in se bom naročila takrat. Me je pa malo strah, ker sem danes nekje prebrala, da je z izostankom M bolje počakat kakšen teden in šele potem delat test, ker baje se v času menstruacije lahko še marsikaj zgodi in ti je potem težje. Ampak dobro, upam, da bo vse v redu. Bom nehala brat takšne neumnosti.


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Majčice
8.9.2005 7:41:51   
puncica
jst mislim da če ti je test pokazal pozitivno pol že nekaj bo a ne, sam čudno se mi zdi da ti je sploh pokazal pozitivno že tako hitro, men še 7 dni po M romed test pokazal a ma čisto nič pokazal nič pol po 10 dneh pa CB ful lepo črtico. Tako da to je bilo to, se mi je pa itak čudno zdelo, zakaj mi ni že prej, ker M sem imela po porodu ful redne na 29 dni. no evo zdej pa vemo da bomo dobil še enga.
Kako se pa počutiš a kej drugače, kej bolj nosečo, no skratka al te kej prsa bolijo, kej špika spodaj. ma sej stane te ne nič, pač boš šla itak če ti je test pokazal pozitivno. Držim pesti da boš čim prej naročena.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Majčice
8.9.2005 7:54:27   
Spicy Black
Drage moje

Jaz se pa kar moram oglasit..pa nisem noseča amapak iz navade berem poste z naslovom Majčice itd. . Lani sem tudi jaz zanosila (nekje v avgustu) in 13.maja letos rodila in mi je zgleda kar ostalo da moram tem postom slediti

Vsem majčicam (in seveda ostalim) želim srečno na poti do novega družinskega člana

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Majčice
8.9.2005 9:22:24   
Bejba
Še ena majčica se pokorno javlja. Nisem še obesila na velik zvon, ampak včeraj sem naredila test in glej ga zlomka, naš mali sonček bo dobil družbo.
Zaenkrat sem še polna presenečenja, dvomov, vprašanj, veselja, mešanih občutkov......kar ne predstavljam si, da bomo štirje. Najbolj pa me skrbi, da se najin zakladek, ki je sedaj star 11 mesecev ne bo počutil zapostavljenega in, da se mu ne bom mogla več toliko posvečat kot sedaj. Ma, saj bo. Tudi ti dvomi se bodo razblinili.
Naj vaši bušiji pridno rastejo.

LP; Bejba

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Majčice
8.9.2005 9:26:43   
puncica
UAU Bejba čestitke, evo pa smo že tri, ki že imamo malčke stare okol enga leta pa nič te bit strah da bo zapostevljen. Moj buši še nič ne raste in trenutno si je zaželel jabolko.
A vam je že kej slabo? men je na trenutke, upam pa da mi res ne bo, pričakujem pa nasledn tedn, če bo kej slabosti

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Majčice
8.9.2005 11:41:51   
Anonimen
super bejba!

ja js sem mela pa menstruacijo na 26 - 28 dni zato pa ne vem točn kdaj pa kako. bo že ginekologinja povedala bl točn a ne? v prvo sem šla itak 2 dni čez rok, tko da če bo zdej isto bom res kr majčica

pa še to men je romed pokazal + že na dan izostale M, sam sem ga zalila pa se je vse spacal. 3 dni po zaostanku je pa čist lepo kazal kar more
lp, lara

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Majčice
8.9.2005 12:17:33   
puncica
Ja pri men pa po 7 dneh romed nič pokazal a ma ništa po 10 dneh pa baby check in CB ful debelo lepo črtico. ne vem zakaj romed ni nič pokazal?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Majčice
8.9.2005 14:39:27   
lenika
Jaz sem imela po prenehanju jemanja KT menstruacije med 28. in 35.dnevi. Prejšni mesec sva prvič začela delat na otročku in seveda mi ni dalo miru in sem že 29. dan naredila mini baby check. Kontrolna črtica je bila normalna, druga pa bolj rahla, zato sem šla v lekarno in kupila še clear blue, tam pa sem zagledala zelo močen plus. Naslednji dan torej v nedeljo sem še enkrat naredila mini baby check, kajti ta mi je še en ostal in sta bili dve zelo močni črtici.
Kar se tiče nosečniških znakov, me je bolj pikalo tam okoli menstruacije, sedaj je počasi ponehalo, imam pa boleča prsa, sicer včasih bolj, drugič manj, so pa že očitno narasla. Drugih znakov zaenkrat še nimam.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?