|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehlajen - ali naj gre v vrtec?
4.9.2005 15:54:13   
MUCI2004
Mojega malega pikeca sem uvajala cel prejšnji teden v vrtec. Tam so skoraj vsi otroci imeli polne noske, skozi so bili "žnodravi" in tako se je naš od njih že takoj nalezel...
Sicer vročine nima, malo kašlja in teče mu iz noska. Zdaj med vikendom sem ga zdravila kolikor je mogoče, saj jutri moram v službo, on pa v jasli. Star je 1 leto.

Zdaj se sprašujem ali ga naj dam v jasli prehlajenega? Kdaj je tista meja, ko mora otrok ostati doma?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prehlajen - ali naj gre v vrtec?
4.9.2005 16:27:24   
tesa
Mi bomo našega začeli uvajati šele jutri in se tudi bojim bolezni, ki so ponavadi v začetku pogoste
Nam je vzgojiteljica na RS rekla, da če imajo samo smrkave noske ni problem, naj ga pripeljemo. Če pa ima vročino pa nikakor ne, ker ga ne bodo vzele.
Pa obvezno je vedno treba povedat če se kaj kuha, da so malo bolj pazljive in opazujejo otroka.

(odgovor članu MUCI2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prehlajen - ali naj gre v vrtec?
4.9.2005 16:39:02   
Anonimen
Ja, se strinjam s reso. Fino sicer ni, dobro bi bilo, da nobeden prehlajen ne bi prišel v vrtec. Samo v praksi je res tako, da so več ali manj celo zimo vsi smrkavi. Vsaj prvo leto. Tudi jaz mislim, da je meja vročina ali pa zelo slabo počutje in da je treba vzgojoteljico opozoriti, da se morda kaj kuha.

(odgovor članu MUCI2004)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prehlajen - ali naj gre v vrtec?
4.9.2005 19:06:27   
VITA74
Živijo,

prehladi na začetku uvajannja v vrtcu so nekaj zelo običajnega, saj otrok teh bacilov ni vajen (igrače redno razkužujejo ampak kaj rado se zgodi da si malčki igrače izmenjajo) in ker gre pri malčkih za stres (uvajanje v vrtec ni samo stres za mamice ampak tudi malčke same) so še toliko bolj dovzetni za vse vrste okužb.
Moje mnjenje je da so otroci s smrkavimi noski bolj ali ne vsi v vrtcih, ampak če mu ob tem naraste še vročina potem naj ostane doma.
lp in čimmanj smrkanja vam želim

(odgovor članu MUCI2004)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prehlajen - ali naj gre v vrtec?
4.9.2005 22:15:40   
piščanc
sej ni tok hudo, naša ni bila nič pretirano veliko bolana, pa je v vrtcu, tud smrkavega noska nismo imeli do januarja (prvo leto, ko je bila v vrtcu)

poizkusi mu odpornost zvišati z sadjem, vitamini, sirup za izkašljevanje. drugače pa otroci takoj dobijo vročino, če gre zares. Moj predlog je, da dokler nima vročine naj hodi v vrtec

(odgovor članu MUCI2004)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prehlajen - ali naj gre v vrtec?
4.9.2005 23:35:38   
Marogica
Se strinjam z Blabomo

(odgovor članu MUCI2004)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?