kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_ Zakaj pa nisi dala vate vmes? Jaz imam prav tak aspirator, ampak še nikoli nisem pomislila, da bi brez vate....to si s kakšnim razlogom al kar tako? Iz enega in edinega razloga: ker sem POZABILA Sem 2x tako ponesreči očistila, ker se je mudilo (sem želela čimprej to opravit), ker tamala SOVRAŽI čiščenje noska.. Se dere kot jesihar- toliko, da skoraj explodira In toliko je močna, da ji sama sploh ne uspem čistit noska- vrti z glavo levo-desno, brca z rokicami in nogicami in me z rokami odriva.. Jaz pa imam samo 2 roki in ne morem hkrati držat aspiratorčka, njeno glavico in rokice Grozaaaaaaaaa.. Imam tašen občutek, da ji je res to neprijetno in boleče.. Srce se mi para, ampak moram ji očistit noska.. Bolje kot, da dobi vnetje ušes IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Elou. Nikjer nobene? Ma meni se ni dalo in sem večinoma počivala.. Pa tudi nič posebnega se ni dogajalo čez vikend, ko smo itak bile v hiši, ker sva obe prehlajene pa še včeraj je bilo kot, da smo s Havajev prišli na Antarktiko Jaz bi tudi kupila ta BABY VAC.. Ma mi bo brezveze stal in nabiral prah, ker doma nimamo sesalca.. Tako, da ga nimam kam priklopit.. In mi edino preostane ta aspirator na vpih.. Res so tej naši januarčki nekaj posebnega- vsi bojo vampirčki IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Sam res ne vem kam hitite s trojkami. A niso te na vrsti šele za 1,2 in 4? Vsaj po knjigi je tako. Vem, da v realnosti ni, ampak trojke? A ni da prvo zrasejo 1, potem 3 in šele nato 2??? Al sem jaz res to narobe prebrala Upam samo, da ne bo imela tašno zobovje kot jaz (jih imam pri 26 letih samo 27)
|