Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Se pa jih da naročit preko spletne lekarne
ne bom z ničemer mazala, pa še vedno smo v senci. Na rokicah in nogicah pa nekaj podlage dobi že doma, ko vozičkama okrog hiše.
krivec. Boš videla čez par dni, kaka bo reakcija. Vem da je skoraj nepredstavljivo težko, ko
noče nečesa, kar rabi, ampak tak špaget, da bi mu teh par dni diete hudo škodilo pa tud ni. Tudi če je nesojeni zobek cista se ne sekirat, spodaj se skriva zobek, ki bo ob svojem času pogledal na dan. Lahko res poskusiš še s Calgelom ali Gengigelom, če ne bo zdaj pomagal, bo pa v prihodnjih mesecih še prav prišel.
Ko bom dopolnila vlogo bodo verjetno potrebovali nadaljnih 6 mesecev za obravnavo in kdaj bom dobila tistih 18€ otroškega dodatka na mesec
..in upam, da se čimprej pozdravite
sedaj pa samo čakam da gremo na morje
Glede kreme se pa še nisem odločila katero bom kupila. Seveda ga bom držala v senčki, ko bomo šli v vodo(če bo dovolj topla) mu bom dala majčko. ampak če bo potrebno da imamo s seboj.
. V okaidiju so imeli eno sivo kravato ampak je bila prevelika za mojega. jaz bi pa imela temno modrega ali pa v odtenku peščene (take ima hlače).
za par min seveda)Naši
Zda spi že dve uri. Sem ga kar v spalnico dala, je bolj mir. Upam na to, da se navadi spat čez dan več časa v kosu pa manjkrat. Zdaj mi namreč hodi med vsakim hranjenjem po pol urce do ene ure. In ta čas se ravno spravim kaj delat.
... Mislim tudi za tiste, ki še računajo na nove boje;).