ronja
|
Ronja, a ti si že teta? Se spomnim, da ti je brat malce kravžljal lase... Kako je sedaj? Sem že teta ja . Brat - hm... ja, malce mi jih je pa res:D. No, ni glih tako kot je bilo, ne z bratom, ne z mami - si ne morem privoščit, da se še kdaj tako razsujem... Sem se sprijaznila: taka sta, take it or leave it. Tako da kaj ful stikov nimamo, sem pa že videla njuno princesko:) LUštna mala damica, reklama za dojenčke (skoz spi:). Svita tudi še nismo cepili, je p. rekla, da bi še malo počakala zaradi cepljenja za tbc (tam sicer pravijo, da je treba počakat 6 tednov, na listu piše 4, ampak sem čisto za, da še malo počakamo s 1. cepljenjem - zdaj enkrat naj bi ga cepili, moram poklicat, ker ga bo med ambulanto - ampak pride na hodnik za zdrave). Sem bila čisto za tudi zato, ker sta šli tisti dan ravno v vrtec, pa potem Ronja na kmetijo in iz vrtca vedno kaj prineseta, tudi zdaj sta - sicer nista nekaj bolani, smrkali smo pa vsi, tako da je čisto ok, če ni bil glih cepljen - zakaj bi se bolj matral, kot je treba?