|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.5.2012 19:43:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Porihtala,kaj sem imela za porihtat.Bom pa delat začela,samo kdaj še ne vem,mi bo kolegica javla,bom imela dostavo malic in kosil,ker ima svojo kafano(saj sem že tak pisala o tem). Teo je sprejet v vrtec ,dobila pravkar odločbo in sklep,ful vesela.Mi je pa zjutraj iz hojice padel derekt na nos,seveda si ustnico prebil,pa nos pošremfal,in gre hojica v smeti,ker ni več sploh varna. za vrtec in službo...za hojico pa...kr mirno jo vrži v smeti A v vrtec gre s septembrom ali že zdaj kaj prej? Ja,saj jo bom,ker ne bi rekla,da bi čez kaki prag šel,na ravnem se je obrno.Pa tak je več ne rabi!Ja,z 1.9. gre,ni pa mi jasno,zakaj bom vseeno mogla 30% plačevat! A ne boš ti imela 3 otroke hkrati v vrtcu naslednje leto ali gre Maks že v šolo? Ker če boš imela 3, potem za 1.ga plačaš, za drugega 30% tvojega razreda, za tretjega pa je brezplačno. Vse tri bom imela,ja,saj zato pa mi ni jasno.Moram vprašat,ko bom nesla pogodbo podpisano tja,kak je s tem.
|