Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 8:54:55
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, ogabno je zunaj videt . mi2 z malim greva danes v vrtec malo po 1 mesecu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 9:23:54
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro...katastrofalen začetek dneva...upam, da bo boljše kmalu...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 10:55:00
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro...katastrofalen začetek dneva...upam, da bo boljše kmalu...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 10:56:12
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, ravnokar iz posvetovalnice, lepo smo se zredili in zrastli :) mala spi jaz pa počasi kosilo pripravit pa malo pospravit, če se nebo gospodična prej zbudla :D
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 12:00:36
|
|
|
|
bambixxx
|
končno so se na tem zavodu za šolstvo malo premaknili in dali poizvedbo v vrtec. tako, da če bo vse po sreči (če greva pred dopustom še v Sočo), ga bomo vpisali po dopustu končno v vrtec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 12:02:24
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx končno so se na tem zavodu za šolstvo malo premaknili in dali poizvedbo v vrtec. tako, da če bo vse po sreči (če greva pred dopustom še v Sočo), ga bomo vpisali po dopustu končno v vrtec. Ooo, super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 16:11:37
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Vreme je res sam meni paše. Ponoči sem imela ful krizo, se ne spomnim kdaj je bila nazadnje taka. Zato pa sem spala ko top in mi ta dež je še samo pripomogel k temu. Zdaj smo se že najedli, moj nekaj freta po kopalnici jaz pa še grem malo počivat na kavč.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 16:13:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx končno so se na tem zavodu za šolstvo malo premaknili in dali poizvedbo v vrtec. tako, da če bo vse po sreči (če greva pred dopustom še v Sočo), ga bomo vpisali po dopustu končno v vrtec. Ooo, super Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 18:20:19
|
|
|
|
ly117
|
Kak je zdaj z kafetkanjem?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 18:46:16
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak je zdaj z kafetkanjem? jaz sem za, povej kje. meni bi malo bolj pozno pasalo, okoli 16.30-17h.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 19:03:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak je zdaj z kafetkanjem? jaz sem za, povej kje. meni bi malo bolj pozno pasalo, okoli 16.30-17h. Če bo deževno je tak najboljše v SO-ju. Ura mi pa tudi paše.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 19:41:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak je zdaj z kafetkanjem? jaz sem za, povej kje. meni bi malo bolj pozno pasalo, okoli 16.30-17h. Če bo deževno je tak najboljše v SO-ju. Ura mi pa tudi paše. ok, pa upam, da ne bova spet sami . jaz moram it na CSD prej in upam, da ne bom predolgo čakala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 20:15:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak je zdaj z kafetkanjem? jaz sem za, povej kje. meni bi malo bolj pozno pasalo, okoli 16.30-17h. Če bo deževno je tak najboljše v SO-ju. Ura mi pa tudi paše. ok, pa upam, da ne bova spet sami . jaz moram it na CSD prej in upam, da ne bom predolgo čakala. Jaz še tudi morem I peljat v hoče tak da dvomim da bom pre 17-o tam.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 21:06:35
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx končno so se na tem zavodu za šolstvo malo premaknili in dali poizvedbo v vrtec. tako, da če bo vse po sreči (če greva pred dopustom še v Sočo), ga bomo vpisali po dopustu končno v vrtec. Ooo, super Podpis. TUDI JAZ SE PODPIŠEM
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 21:07:38
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak je zdaj z kafetkanjem? jaz sem za, povej kje. meni bi malo bolj pozno pasalo, okoli 16.30-17h. Če bo deževno je tak najboljše v SO-ju. Ura mi pa tudi paše. ok, pa upam, da ne bova spet sami . jaz moram it na CSD prej in upam, da ne bom predolgo čakala. Jaz še tudi morem I peljat v hoče tak da dvomim da bom pre 17-o tam. meni tudi odgovarja samo če mi še povete SO???? kje je to..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 23:27:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak je zdaj z kafetkanjem? jaz sem za, povej kje. meni bi malo bolj pozno pasalo, okoli 16.30-17h. Če bo deževno je tak najboljše v SO-ju. Ura mi pa tudi paše. ok, pa upam, da ne bova spet sami . jaz moram it na CSD prej in upam, da ne bom predolgo čakala. Jaz še tudi morem I peljat v hoče tak da dvomim da bom pre 17-o tam. meni tudi odgovarja samo če mi še povete SO???? kje je to.. To se za jutri - sredo - menite???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 22.5.2012 23:40:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika meni tudi odgovarja samo če mi še povete SO???? kje je to.. To se za jutri - sredo - menite??? tjaShiika SO je na Pobrežju pri piceriji Šelih nasproti OŠ Borci za severno mejo. majakla ja za jutri se menimo. prideš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.5.2012 6:14:03
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, mogoče pridem še jaz na kavo ...samo ne pred 17h...naj mi ena pošlje sms, če bo kak drugače. Bambixx imaš mojo št. pa ly117, matcar...javite vglavnem. Grem v službo..čaw.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.5.2012 6:53:55
|
|
|
|
matcar
|
Ne morem verjet,da mi je ratalo post odpret po skoraj 2 dneh! Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.5.2012 6:56:30
|
|
|
|
matcar
|
Nič novega pri nas,bli doma,ker je tak hcalo skozi zunaj,otroci posledično tečni vsi-od prvega do zadnjega-z mano vred.Mene ne bo na kavo,ne morem,ima Maks trening taki cajt,pa z vsemi mi ni za hodit sploh. Bambi-super za vrtec,jaz še vedno čakam,kaj bo,nisem še nič dobila iz Zavoda!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.5.2012 10:32:06
|
|
|
|
oktober11
|
daaan otrokovo tečnarjenje presega vse meje, že 2 dni se niti 2 sekundi ne more sam zamotit. samo dretje ga skup drži ko ga odložim (oz. dreti se začne že ko nakažem da ga bom odložila), čeprav sem poleg njega. mislim, ne bom ga po rokah vlačila nonstop, mam še kaj drugo za delati. ne vem če je to faza al se je na dopustu navadil na ukvarjanje z njim. čakam da mine, oz. upam da mine. zaj spi, aleluja miru in tišini bambi za vrtec na kavo naju menda ne bo, mi2 mava v petek čas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.5.2012 11:19:25
|
|
|
|
karmen7
|
Dan, Uf gužva v službi danes, pa končno je malo sonca pa še toplo je. Na kavo pa naju ne bo danes, drugi plan. Ko bo čez vikend pa pricapljava. V petek imam babji večer z Junijkami v Lj in že komaj čakam. Samo torbico si še moram iti kupit, ker imam eno in edino, vse ostale so pa noge dobile (beri moj je pospravljal in jih dal bog si ga vedi kam, čeprav zdaj valda trdi, da on jih pa res ni pospravil).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.5.2012 12:02:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan, Uf gužva v službi danes, pa končno je malo sonca pa še toplo je. Na kavo pa naju ne bo danes, drugi plan. Ko bo čez vikend pa pricapljava. V petek imam babji večer z Junijkami v Lj in že komaj čakam. Samo torbico si še moram iti kupit, ker imam eno in edino, vse ostale so pa noge dobile (beri moj je pospravljal in jih dal bog si ga vedi kam, čeprav zdaj valda trdi, da on jih pa res ni pospravil). Tvoj jih je vsaj dal nekam,moj jih je vstran vrgo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.5.2012 12:05:10
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Porihtala,kaj sem imela za porihtat.Bom pa delat začela,samo kdaj še ne vem,mi bo kolegica javla,bom imela dostavo malic in kosil,ker ima svojo kafano(saj sem že tak pisala o tem). Teo je sprejet v vrtec ,dobila pravkar odločbo in sklep,ful vesela.Mi je pa zjutraj iz hojice padel derekt na nos,seveda si ustnico prebil,pa nos pošremfal,in gre hojica v smeti,ker ni več sploh varna.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.5.2012 13:10:37
|
|
|
|
danyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Porihtala,kaj sem imela za porihtat.Bom pa delat začela,samo kdaj še ne vem,mi bo kolegica javla,bom imela dostavo malic in kosil,ker ima svojo kafano(saj sem že tak pisala o tem). Teo je sprejet v vrtec ,dobila pravkar odločbo in sklep,ful vesela.Mi je pa zjutraj iz hojice padel derekt na nos,seveda si ustnico prebil,pa nos pošremfal,in gre hojica v smeti,ker ni več sploh varna. za oboje !!! Mi še vedno čakamo, da vidimo, če bo sprejet ali ne. Ne vem kaj čarajo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?