Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 12:14:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Toti CSD.. sem danes jih probala priklicat pa se ne dajo, niti jih dobit ni mogoče :/ no sej 1x bom že mogla toto odločbo dobit ne ne dvigujejo telefona.."nam" ma samo brkljajo, jaz pa bi morala novo položnico dobit za vrtec, glede na odločbo, pa je že tri mesce ni...na koncu pa bom dobila za pol leta za nazaj za plačat vse...eh
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 15:02:22
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika Toti CSD.. sem danes jih probala priklicat pa se ne dajo, niti jih dobit ni mogoče :/ no sej 1x bom že mogla toto odločbo dobit ne ne dvigujejo telefona.."nam" ma samo brkljajo, jaz pa bi morala novo položnico dobit za vrtec, glede na odločbo, pa je že tri mesce ni...na koncu pa bom dobila za pol leta za nazaj za plačat vse...eh Uuuuu jaz sem pa dobila CSD danes na telefon. Mi je pa rekla, da rešujejo decembrske vloge, ki so prioriteta, vsi ostali pa pridemo na vrsto ko pač to rešijo. Kdaj točno pa še sama ni vedla povedat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 15:11:36
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heilaaa... no danes zjutraj me je čakala od CSD odločba v nabiralniku za otroške nisem mogla verjet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 22:18:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi kaj mu daš zvečer za pit? isto kot celi dan - čaj z vodo zmešan, saj druga noče pit. Probaj mu dat samo vodo. Ker če bo žejen bo pil. To ne velja pri vseh, preverjeno. Trmice so raje žejne, pa tečne, pa še flaško ti lahko kam vržejo. Jaz odločbo še tudi čakam. Bolečine pa so zjutraj bile takšne, da sem se eno uro pred budilko vstala, čez dan je bilo kar vzdržno oz. niti nisem imela časa, da bi me bolelo, no, zdaj pa spet začenja. Moj mali pa je spet na morju in spet nima časa se po telefonu menit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 22:19:32
|
|
|
|
majakla
|
< Sporočilo je popravil majakla -- 18.5.2012 22:26:35 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 7:33:45
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Že auf, pred sabo imam kafe. Nimam pojma kaj bom danes, ker sma spet cel daan sama...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 10:08:25
|
|
|
|
majakla
|
Jutro HB sobota. Karmen (in vse ostale): prideta pod Pohorje na kafe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 10:26:06
|
|
|
|
katy83
|
ojla bejbe...spet sobota in imam malo časa, da se vam javim. T je spet na AB, angina. Smo pa oktobra naročeni na operacijo žrelnice v MS, točen datum še izvemo. Včeraj je moj bil na razgovoru v Avstriji...tak da so kake pesti dobrodošle Glede na to, da delam na CSD, mi je prav groza kaj se dogaja Vsem, ki še nimate odločb, upam, da jih čimprej dobite...dejansko je ta računalniški progarm katastrofa od katastrofe...nič prav jim ne dopušča, da sami vstavijo...potem so pa še tam zaposlene tako hladne, da jao...bogi ljudje... Sicer delam jaz čisto nekaj druga, na terenu, sem pa bila zadnjič pol ure tam in telefon je zazvonil ziher 25x...no, pri nas jih vsaj dvigujejo. Arabela, v vrtec ne bo odločb, dokler jih vsi ne dobijo...nesi kopijo tja in ti bodo začeli nove položnice pošiljat..vsaj pri nas v Pesnici je tako... lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 12:29:55
|
|
|
|
majakla
|
Ja nič, te pa gremo via Trikotna, morda Luka, odvisno od g. Hrbta Mojega. DijoooooooooooS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 12:30:29
|
|
|
|
majakla
|
Katy: pikapokeee za T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 12:44:27
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 12:45:03
|
|
|
|
matcar
|
počivamo po kosilu,pol pa še ne vem,kaj bomo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 12:46:29
|
|
|
|
matcar
|
Katy-Saš tudi doma že cel teden na AB,tudi angina(prvič).Glede odločb za vrtec-pri nas je tudi tak,da moramo sami tja nest,samo kaj jim naj nesem,če nisem še vedno nič dobila,vlogo oddala pa decembra!Držim pestke!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 13:08:06
|
|
|
|
arabela*
|
dan me smo tud same do treh....moj dela danes.. No, smo bile naokoli v Mullerju in Lidlu, potem pa na dvorišču, sta se malo rolale in skirojale Zdaj pa sem pojedla sendvič, kafe spila in grem diplomo pocat naprej.... M boljša, uhica ne boli več full, malo je smrkava edino, mora pa še AB do konca pojest
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 13:08:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja nič, te pa gremo via Trikotna, morda Luka, odvisno od g. Hrbta Mojega. DijoooooooooooS jao...dobra si da greš z bolečinami gor..kaj pa bo jutri??
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 13:28:48
|
|
|
|
danyy
|
Dan, mi tudi čakamo na pošto iz vrtca, da vidim, če je mali sploh sprejet ali ne. DRugače, pa imam tudi jaz trenutno delo - sicer samo 2x na teden popoldan, v bistvu nadomeščam taščo in prav paše. :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.5.2012 15:27:10
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, mi smo pa bili v Rogaški Slatini, je imel moj tenis turnir, zgubil v polfinalu in smo že doma . upam, da bo zdaj mali vsaj malo zaspal... za vse bolančke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.5.2012 0:50:09
|
|
|
|
majakla
|
Ni mi za spat, zjutraj pa mi ne bo za vstat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.5.2012 7:48:26
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Včeraj sma se imela prav super; sva šla v mesto, našla ene sandalce od Cicibana za našega fantiča - čakam sponzorje, da kaj primaknejo , potem z bratcem na kavo v centru, kjer je bilo super in res full ljudi, pa v mestni park od tam pa k našim na vikend. Zvečer smo pa še fuzbal gledali. Zdaj pa kava, pa gor spet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.5.2012 8:06:21
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Tudi jaz sem imela včeraj pestro. Dopoldan šla k frizerju za model ( samo fenanje ), domov in v službo. So me rabli na "svojem starem delovnem mestu". Je prav pasalo se malo razmigat, sam danes me pa vse boli. Zdaj pa kavica in sestavljane skupaj. Drugi teden pa spet v nočno.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.5.2012 21:14:13
|
|
|
|
jaznoseca
|
hej hoj, danes ste pa mrknile . Mi smo bili pa na Poljanah na neulovljivem škratu . Krasna zadeva za naše malčke. Lani smo bili prvič in letos je bilo še bolje. Komaj čakamo drugo leto. A je bila še katera? Drugače pa sem še vedno samohranilka . Moj hodi domov zvečer po 22.00. Bemo milo kako sovražim take vikend dejavnosti .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.5.2012 22:11:05
|
|
|
|
botrca
|
Čer, da se še jaz malo javim...vikend za mano...pestro kot vedno. V petek seveda...bila na ribičiji, ker je pel Zečić...šla z prijateljico...bilo fenomenalno.. Prišli domov okrog pol4..spala 4 ure...včeraj zjutraj si kavo skuhala, oprala perilo in že sva šla z Janom v C&A ker so imeli 25% popust na vse...kupla 2 majčki zame in za mojega 2...potem šla v qlandijo po darilo za starejšo punco od te moje prijateljice...popoldan šla na r.d. kasneje se je moj pridružil..prišli zvečer ob 21.20...moj ostal, ker sta z možem od prijateljice gledala tekmo... Danes pa prala, kuhala, oplela in okopala svoj vrt...kofetkala z dvema prijateljicama....in že je večer...lase oprala...malega porihtala...moj je šel po kosilu delat...ga še ni...sem sama. Grem pod tuš pa spat. Za vse bolančke
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.5.2012 22:14:58
|
|
|
|
botrca
|
Punce...če se kdaj menite za kako pop. kavo naj mi tista ki ima mojo št. pošlje sms...mogoče mi pa znese prit... papa
< Sporočilo je popravil botrca -- 20.5.2012 22:18:23 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.5.2012 22:17:23
|
|
|
|
botrca
|
N A Š I O T R O C I arabela* * A & M tjaShiika* * Zara Matcar * Lea, *Maks, * Saš, *Teo Botrca * Jan Koala * A Marta82 * Tinej Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * T. Katy83 * Timotej Lenči_ * M. Sami0804 * Mitja in Sara Majakla * Nik Bambixxx * Tibor Arwenko *Alex CoKoLaDa84 * M karmen7 *Jure jaznoseča * Andraž * Gašper oktober11 *L
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.5.2012 23:40:07
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heilaaa.. Jaz sem tudi včeraj shoppingirala po C&A .. sploh nisem vedla da je -25% na vse, pol ko sem po trgovini rogovilila sem ugotovila.. pa seveda še kakšno stvar več kupla Drugače pa smo včeraj popoladan šli k tašči in tam prespali s tamalo, tak da sta bla dedek in babica cela vesela, pa danes še cel dan na sončku tak da vikend je bil super.. Ta teden kakšen kafe, zdaj pa upam da mi rata pa da nebom spet zamudla vse kafeje :/
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?