arabela*
|
Dan Končno malo časa za net...bila leteča že dopoldne, sem na csd še hodla nekaj spraševat...ker jih telefonsko ni možno dobit.... Mimogrede, dela se nič, vse stoji, kazala mi je, ima celo omaro za narediti subvencij, ljudje čakajo na odločbe od novembra in decembra, ne dobijo otroških, nič...klicala pred mano na ministrstvo, tam nič ne vejo,....oz vejo, pa se očitno z vseh norca delajo....tak da brezveze....bogi ljudje... M spet doma, z malo vročine, kar sem pričakovala, ker je bila včeraj pri babici, vedli so da jo malo grlo boli, pa so jo na sladoled peljali, pa vedli so, da je imela v petek vročino..in je napol naga laufala 3 ure skup zunaj.(ker če bom jaz rekla da je hladno, bojo oni rekli, da si domišljam, če rečem, da je prehlajena, si domišljam in podobno..)..eh brezveze skratka, ker itak vse delajo, samo da me jezijo. Evo, sedaj pa je zarad tega otrok nastradal.... zdaj pa se v delo vržem, se ven ne vidim, moram do jutri naredit eno predstavitev, pa za naslednji še eno, plus oddaja diplome...eh norišnica skratka...začela pa še nisem nič