Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.5.2012 23:04:30
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila; Danes smo meli pestro; tamal skoraj celi dan sitna, tak da sem jo nosla v ruti cel dan da sem sploh uspela kaj naredit, no zdaj vsaj spi upam ad bo do jutra spala pa da če ne druga se vsaj spočijem od dretja :) mislim da na njo vpliva vreme, vedno ko je dež je neka sitna pa bi spala pa nebi spala Toti CSD.. sem danes jih probala priklicat pa se ne dajo, niti jih dobit ni mogoče :/ no sej 1x bom že mogla toto odločbo dobit nič gremo pod tuš pa spat hihi :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 7:06:11
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 7:09:15
|
|
|
|
matcar
|
Bla v k...u včeraj cel dan,malo zaradi vremena,malo zaradi M,ki sem jo že zjutraj dobila.Upam,da bo danes kaj boljše,je moj doma,pa bo lažje vse skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 8:23:14
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, še pride katera danes na kavo v SO okoli 10h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 8:25:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, še pride katera danes na kavo v SO okoli 10h? Mene ne bo,imama opravke z mojim,pa logopeda s Saš-em.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 8:55:25
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Se samo javim da povem da pridem na kavo. Sem včeraj dopopldan ostala brez neta. Če pa slučajno odpade pa me bambi prosim pokliči ali pošlji sms, da ne bom sama tam sedela.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 9:12:31
|
|
|
|
karmen7
|
Helou, Končno malo sonca po včerajšnji zimi. Sama v pisarni, za delat trenutno bolj malo. Uživajte na kofetkanju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 9:36:10
|
|
|
|
arabela*
|
dan M še doma, je bila včeraj pri zdravniku in ima eno uho vneto...tako da je na antibiotiku... Moj še tud danes doma..... popoldne pa tak predavanja...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 20:23:30
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 20:24:23
|
|
|
|
matcar
|
Ni mi za nič,me že cel dan glava boli,pa M imam tako močno pa bolečo spet,da bom znorela.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 21:34:18
|
|
|
|
tjaShiika
|
Heila, kako je bilo kafetkanje, jaz sem prepozno vidla, bi se vam drugače pidružla ;) jutri mogoče kaki kafe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 22:34:39
|
|
|
|
jaznoseca
|
heja babike kako ste kaj? Jaz sem se čisto izgubila... Na srečo smo zdravi. Tamali je danes dobil komaj drugo redno cepljenje, ker smo bili skoz nekaj bolani , zdaj je bil pa že skrajni čas. Drugače sem pa ful brez časa - dopoldan nekaj po PC ju telovadim, popoldan pa je pestro z otroci. Zdaj se redno udeležujemo delavnic za športno pomlad in smo tam kar do večera. S gre katera na nulovljivega škrata v nedeljo? Aja, pa jutri dopoldan grem spet razgibavat tamicenega k tej pedokinetičarki. Se mi zdi, da ga je začelo plazenje pa že kar malo zanimat . tjashika z odločbo ne bo nič, če ne boš poklicala in gnjavila. Jaz jo dobim v ponedeljek, sem dobila danes odgovor po telefonu - jasno, da sem bila en mesec nazaj že osebno tam... Res pa je, da se mi te na CSD ju kar malo smilijo, ker poznam odnos ministrstva in vem tudi, da imajo gomilo prošenj od decembra še v omarah . Meni je na srečo izračun prinesel več otroških in manj vrtca - na žalost zato, ker imamo manj dohodkov . Če bi imela pa poračun, pa tud ne vem kako bi... matcar pozdravite se, arabela vam tudi . kavice joj jih kar pogrešam... pa sploh ne vem kdaj bo še kaj zneslo... matcar sem tako želela prit h Galiču zadnjič, da sem popolnoma pozabila, da imava s tavečjim ob petkih telovadbo . Pa mi spet ni zneslo.... Bodite lepo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.5.2012 23:28:02
|
|
|
|
majakla
|
Čer V hrbtu me je nekaj vsekalo, sem se prej cela s kavo polila, mi roke drevenijo, prsti hočejo po svoje, ... Mi je moj rekel, da je izgledalo, kot da sem se hotla polit, pa tak lepo v počasnem posnetku. No, saj zdaj je malo smešno, ampak boli pa ful... bog ne daj, da moram kihnit, kaj še le, da bi se ful smejala - vse auč. Nič, grem v posteljo, upam, da bom vsaj ležala lahko. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 8:11:02
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 8:12:30
|
|
|
|
matcar
|
Maks je že v vrtcu,Saš gleda risanke,Teo se pa veselo fura po stanovanju.Moram pa v nabavo danes obvezno,mi bo hrane za Tea vsak cajt sfalilo,pa robčkov,tak da se moram v EP zmigat!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 8:13:01
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Nič presenetljivega - kje drugje kot v pisarni. Ampak bo hitro minilo, pa še petek je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 8:33:05
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, z malim sva bila včeraj popoldne na trapevtskem plavanju v Fontani preko društva Sonček. Je bilo kar ok za prvič, mali crknjen po plavanju in je lepo ob 21h že spal . Sva se pa zato danes pred 8h zbudila, ampak nič hudega, mi bolj paše, da prej zvečer zaspi . Seveda sva spet imela previjanje ponoči, ker je bil celi moker. Kako mu naj ne dam za pit zvečer, če je žejen in se steguje po flaši danes po planu FT v ZD, fajn da je sonček in lahko greva peš. tudi drug teden sva še doma, še ne greva v Sočo . majakla , upam da je spustilo do jutra. karmen , upam da si preživela prvi delovni teden in da bo zdaj lažje. kava - povejte tiste z manj časa, mi2 se prilagajava .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 8:42:54
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Jeeeeeeeee plača danes. Majakla in upam da je danes že boljše. Bambi kaj mu daš zvečer za pit?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 9:13:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi kaj mu daš zvečer za pit? isto kot celi dan - čaj z vodo zmešan, saj druga noče pit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 9:52:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi kaj mu daš zvečer za pit? isto kot celi dan - čaj z vodo zmešan, saj druga noče pit. Probaj mu dat samo vodo. Ker če bo žejen bo pil.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 12:00:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi kaj mu daš zvečer za pit? isto kot celi dan - čaj z vodo zmešan, saj druga noče pit. Probaj mu dat samo vodo. Ker če bo žejen bo pil. ni res, sem že poskusila z vodo in noče pit. je raje žejen in pol se dere tak, da ga komaj umirim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 12:09:15
|
|
|
|
arabela*
|
Dan delam ko tele, čas beži... zdaj imam malo pauze...kavica
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 12:09:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi kaj mu daš zvečer za pit? isto kot celi dan - čaj z vodo zmešan, saj druga noče pit. Probaj mu dat samo vodo. Ker če bo žejen bo pil. ni res, sem že poskusila z vodo in noče pit. je raje žejen in pol se dere tak, da ga komaj umirim. pri na sisto....Lahko je dneve žejna, pa vode ne bo pila, raje tuli v nedogled...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 12:10:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Probaj mu dat samo vodo. Ker če bo žejen bo pil. točno te besede je meni P položila v uho
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.5.2012 12:11:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla V hrbtu me je nekaj vsekalo, sem se prej cela s kavo polila, mi roke drevenijo, prsti hočejo po svoje, ... Mi je moj rekel, da je izgledalo, kot da sem se hotla polit, pa tak lepo v počasnem posnetku. No, saj zdaj je malo smešno, ampak boli pa ful... bog ne mene pa v vratu, ne morem glave prav obrnit, pa full boli
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtroška imena: Nežna imena za nežne otrokeIzbrali smo dvajset nekoliko manj znanih čudovitih nežnih imen za vse nežne deklice in dečke, ki bodo nekoč zrasli v čud...
Zadnje s foruma
koliko otrok imate?maca83 RRkoliko otrok že imate?še delamo na prvem (
14%)

enega (
34%)

dva (
37%)

tri (
11%)

štiri (
2%)

več kot štiri (
2%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!