Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je včeraj zvedel, da bo čez 8 mes postal očka. Novico je sprejel z veeeeeeelkimi učkami in veseljem ter smehom. Še cel popoldan se mu je risal nasmeh na ustih in sigurno je 20x vzel CB v roke in gledal, če res kaže plus
. Meni je bil full sladek
.
. Zjutraj sem opravila test in je bil pozitiven, sem začela tult od veselja, da sem lubija tko prestrašla, pa še zbudila sem ga
.
, bom dragemu čez noč na ogledalo v kopalnici napisala: Dobro jutro, ati. Pa ko bi si zjutraj zobe umival, bi ga šokiralo.
mi je rekel "Danes sva ga pa nardila veš." In je imel prav. Ko sem čez 14 dni nardila test sem ga samo poklicala v kopalnico in rekla "Poglej". Potem sploh ni mogel rečt nič cel dan, samo smejal se je. Po dveh dneh je pa rekel: "Veš, saj če bo punčka bo tudi v redu."
!!!!
sploh pa ker sem še klicala tist dop G in tam so mi rekle, da morm takoj prit na pregled zaradi bolečin, da ne bi blo slučajno izven maternično. itak potem rabiš nekoga za podporo, ne bi zmogla sama to zase zadržat... na srečo je blo vse ok. in čez dva mesca dobimo malo
... no jaz sem se na idejo o otroku zdej takoj počasi navadila in zdaj vem, da je bila to najboljša stvar, ki se mi je godila in še zdaj mi rata toplo pri srčku ko se spomnim tistega njegovega nasmeha, ki je kukal izza ogromne orhideje
me je čist navdušeno in iskreno srečen stisnil sebi in mi rekel... veš malek moi, mamica boš postala...jest pa atek....