Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
črtici on oba sva
. Sem v 9. tednu nosečnosti, za mano je 1. pregled pri kinekologinji in srček nači mali bibi utripa. Ne vemo pa še ali je pikec ali pikica. Sicer sem že mamica 7-letni deklici in minilo je že kar nekaj časa odkar sem imela trebušček, slabosti, težave z zgagao...
Ampak vse te tegobe minejo, ostane pa štručka, ki te razveseljuju. Sestrica se

zate, ker ni besed, ki bi te potolažile, objemi svoj dva pikca doma, pa bo mogoče malo lažje.
.
, 23.6. NS, Logatec
Me je potem podrobno pregledala, baje mam ful občutljiv maternični vrat in mi ga je med UZ zgleda ranila. Tak da plodek ni ogrožen. Imam pa bolniško do naslednjega pregleda, ki bo 13.7.
.
Se mi je pa PDP premaknil na 24. januar...kako sem vesela, ko sem videla da je vse ok!! Zdaj pa šibam!! Lepo se imejte