Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Ja ja, na naših koncih je lepo lepo
. 
Po pregledu vam pa javim, kako je bilo.
. Tudi jaz sem v prvi nosečnosti cel čas delala, ko sem pa šla na dopust pred porodniško, me je pa sine presenetil in se rodil 7 tednov prezgodaj. Ni rečeno, ampak mogoče, če bi bila doma in počivala, do prezgodnjega poroda ne bi prišlo. Nimam težkega dela v službi, samo 8 ur sedenja za računalnikom je tudi muka proti koncu. In vem, da v tej nosečnosti izkoristim vso možno bolniško, ki mi jo bo G ponudil.
že tako me muči utrujenost, bi kar spala, na šihtu bi stoje zaspala ... si ne predstavljam kako zdržiš v takem prostoru. Po moje, če dobiš vsaj nekaj dni bolniške, da vsaj malo prideš k sebi. Se strinjam s Panelo, nihče ne opazi, kaj šele ceni truda, eni vzamejo bolniško za vsako malenkost, pa so bolj pošteti...
. Jst se pak borim s slabo vestjo, ko se včasih popoldne uležem, si očitam da sem lena... sam včasih res ne gre drugače kot da za urco, dve zaspim, da pridem k sebi.
, da boš boljše volje...
)
v službi mi je že večkrat prišlo slabo in drevenele so mi roke, obraz, vrtelo se mi, lebdela slika. sicer sem šla k zdravniku, ampak je blo vse ok in me ni nihče vprašal za bolniško. sedaj sem pa odločena, če mi še enkrat pride tako slabo, grem takoj k zdravniku in začnem na veliko jamrat, da dobim bolniško.