|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mastitis bom jutri dobila
6.9.2005 6:33:33   
Anonimen
SPET!!!!!

Moj ziznik ima že cel teden ringarajo ponoči. Še med dojenjem joka, se pravi zobki. In nobenega prehoda ni, čeprav je dobil zadnji dve štirici prejšnji vikend. Ima že 12 zobkov.
Sedaj ko je spet navalil na dojenje, mi sledi mastitis. Ponovno. Prejšnji mesec sem ga tudi imela. Ne morem ga odvaditi. To pa mi predstavlja že problem. Velik problem.
Vem, kako ublažiti mastitis, sam malo jamram.
Zdaj je že tako velik, da sam pride iz postelje v kuhinjo, ko se zbudi ves nasmejan. Joj, kako je sladek. Tako popoln, da se mi trga.
Sedaj spi kot grof.

Potrebuje katera kaj mleka?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   mastitis bom jutri dobila
6.9.2005 7:12:23   
Anonimen
mastitis? si zihr? si pol vsak mesec na antibiotikih? al maš samo zamašitev mlečnih vodov? punca pumpej si, če tamal ne pije...sicer je pa dost str da lohk zaklučš kalvarijo. no sj js bi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   mastitis bom jutri dobila
6.9.2005 7:19:48   
Anonimen
Ma ne, nisem na antibiotikih...malo si stisnem, zelje gor dam. Moj ziznik pa bi tak zizal dan in noč...ni blema.

Ni sile. Sam noče se odvaditi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   mastitis bom jutri dobila
6.9.2005 7:39:14   
Anonimen
no gekko pol pa ni panike...mastitis je namreč bakterijska okužba pri kateri se zagnoji mlečni vod in jošk zateče, pordi in boli k hudič, zdravn vročina 40 in obvezno je treba k dohtarju po antibiotike!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   mastitis bom jutri dobila
6.9.2005 11:37:45   
Maxica
Lara, poglej naslov, pravi, da ga bo jutri dobila . Ne, hec. Vem, kako je to. Zadnjič me je kr naenkrat začelo boleti v grlu in potipam dojko-čist bulasta. Sem si šla hitro stisniti mleko, pa je bilo. Drugače pa za zamašene mlečne vode precej pomagajo topli, če ne že vroči obkladki, ali pa tuš. Vsaj meni so. K sreči se mi prav mastitis dosedaj ni pojavil, da bi morala prav po antibiotike. Sem bila pa že kdaj prav na meji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mastitis bom jutri dobila
6.9.2005 19:53:50   
Anonimen

Naslednji ponedeljek začnem z operacijo odstavljanja. mastitis je prehuda reč.

Mi bo uspelo?????

No če pogledam to vprašanje, ali mi bo uspelo in od malega smeh na sliki...dvomim!!!!! Gekko Junior38601,8298032407

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   mastitis bom jutri dobila
6.9.2005 20:00:19   
mehurčica
Joj, Gekko, jaz sem tudi imela, dokler sem dojila, probleme z izcejanjem mleka-mi je zastajalo in so se mi delale bule. Pa bolelo, dokler si nisem iztisnila-ponavadi sredi noči.

Odstavljanje? Hm...David se je sam. Na srečo. Probaj ga s čim drugim zamotit, ko se bo hotel dojit-če ga res želiš odstavit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mastitis bom jutri dobila
7.9.2005 20:18:55   
tesa
Mi smo se pa končno odvadili dojenja in od sedaj moj mali končno spi celo noč. Prej pa se je hotel ves čas crkljati. Še posebno, ker ni imel ne dude ne flaške.
Tudi jaz sem imela mastitis kar nekaj mesecev zaporedoma. Grozno Potem pa smo ugotovili, da je ta bakterija tako trdovratna, da se ful rada potuhne in če jo ne ozdraviš oz. ne odpraviš v celoti se ta ponavlja. Na koncu sem dobila kar tri kure zaporedoma antibiotikov in končno je ta hudiš crknil Od takrat sem imela mir in dojenje je postalo užitek za oba. Druga stvar pa je zamašitev mlečnega voda. Tudi to boli kot hudič in nastanejo bulice... ampak to ni bakterijsko obolenje. Tukaj pa pomaga vroč tuš, masiranje in zelnati listi
GJ ti pa le počasi zaključi to crkljanje, ker dlje časa
odlašuješ težje bo.
Veliko sreče!
Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?