Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Z veseljem pa sprejmemo povratno informacijo, ali res pomaga...

verjetno odločila v kakšnem drugem letnem času.. ne vem če mi bo uspelo sploh preživeti do začetka septembra :) Grozno, se kuham, potim.. počasi se mi že trebušček začenja zadevati ker sem vse bolj lesena in samo počivala bi pod klimo
kje pa se ga kupi? V lekarni ali se ga dobi tudi v kakšni drugi trgoviin? :)
, ampak sm staklna prehlad z vročinico,.. in upam, da gre čim prej mimo
Zdravnik je reku, da se lahko vzame kšn lekadol, sam jst vsem mislim, da je bolše da se filam z čajom,... A ste mele tudi vi v nosečnosti kdaj kšno virozco?
. Sm se malo utrujena od včerajšnje hoje do krnskih jezer ma ju3 bo že dobro. vam morm prou povedat kšno mi je nrdu tamali. Meni nč tebi nč je v teniskah in oblečen šel v jezero jst pa v obuta in oblečena za njim kr je bla smo še glava nad vodo
. V šolo za starše nebom hodila kr sm jo mela 2leti nazaj tko da mi je brez veze zgubljat čas kr sm vse že slišala. Matejkaa po moje je bujš da geš prej ku pa na koncu nosečnosti kr je lažje tko da ne fališ nč če greš septembra.
.... jemljejo na vsakem koraku..... A ve katera, če so se kaj spremenile cifre zneskov, ki dobiš od občine, a sploh še dajo? Moja frendica je rodila začetek junija in je od občine Ajd. dobila 400 €, upam, da ostane tako vsaj še do feb.2013...
l.p