Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Kako ste kaj spale?Moj mali me je včeraj zvečer čist prebrcov
, že zdj me kr prestavla če me brcne v kšno kost ali v spodnji del, kaj šele pride ko bo še večji in močnejši
, usaj tako sm se pozanimala.
. Pa tako so usi rekli, da si v nosečnosti zaprt in nevem kaj.Tudi z nohti nimam nobenih problemov in s kožo tudi ne juhuuuu
Pa tole otrdevanje trebuha je tudi bolj prisotno zadnje dni. Dokler ni večkrat na uro menda ni takšen problem.... se bom pa čez 10 dni o tem pogovorila z ginekologinjo.
. Ni bila prepričana, ali je leva stran srčka malo večja ali ne, potem je mene spraševala pa da se s tem UZ ne vidi vedno dobro. Potem pa se je mali obrnil in sma zaključile. Tako da zdaj sem dobila napotnico za MB, da še oni pogledajo. Kar malo me je ustrašila
. Naročena sem po naslednjem tednu in upam, da bo vse ok.
. Meni so ruska ful všeč za fantke.
. Na morje ne boma šla, tako da si boma ta teden drugače splanirala. Pa greva malo gledat za otročka.
. Če bi blo kaj hudega, bi verjetno že blo očitno. Nisem pa še slišala, da je kaj takega sploh možno, da je ena polovica lahko malo večja kot druga in kaj bi to vplivalo na kvaliteto življenja pozneje.
. Bom držala pesti za usak slučaj. Tut men ni to jasno če je ena polovica večja kot druga..mogoče bo pa bolj dobrosrčn otročiček hh