Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 8:54:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar bo treba novega nabavit,pa nikjer nič pametnega,ne na bolhi,ne nikjer,kaj pa je pametno pa cene take,da ti slabo rata. mi tud iščemo...bemikse....nekaj je na bolhi, samo tud slaba izbira
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 9:16:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Na morju pa ti ni mrzla voda, ko ima manj stopinj. letos je bilo tam 28 In po čem se razlikuje od bazena ko ima isto stopinj. na morju je drugače...se greš malo ohladit pač.. če pa grem na bazen, plačam karto tam(ki niso poceni), pa pričakujem vodo, da bom lahko nemoteno plavala in se namakala Te pa greš v terme in ne na kopališče. To pa je razlika.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 10:18:44
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Mi pa že pol ure pri zajtrku, pa pol še bo ziher trajalo. Uf, kam bi danes vse šla, če bi lahko. Moj pa pride vun z idejo, če gremo na kolo, pa malo po mestu. Mater je izvirni. Arabela nea ga seri, 28 ti je premrzlo?, pa 28 morje?, to je ko v mlakuži, ni? Se pač nea samo namakaš, to je za penziče , ampak še malo zaplavaš, pa te več ne bo zeblo. Po tem takem se ti v Bohinju ne boš ali nisi še kopala? Mmm bi šla zdaj na gorenjsko...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 18:11:01
|
|
|
|
arabela*
|
Doma....dan minil danes prehitro... Smo bile dopoldne v mestu, malo na igralih, pa pri kolegici na čveku.... potem smo šle na kosilo domov, popoldne pa smo se z jurčkom vozle malo, pa z drugo kolegico kofetkale pri Astoriji v senci. Zdaj pa tak počasi moj pride.. aja pa še "kužkov" rojstni dan bomo praznovali, smo sladkarije in gricke nabavli
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 18:13:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Arabela nea ga seri, 28 ti je premrzlo?, pa 28 morje?, to je ko v mlakuži, ni? Se pač nea samo namakaš, to je za penziče , ampak še malo zaplavaš, pa te več ne bo zeblo. Po tem takem se ti v Bohinju ne boš ali nisi še kopala? Mmm bi šla zdaj na gorenjsko... ma ja...ok tak za osvežit je super, če je zunaj tam nad 30 stopinj... Sem bolj med penziči nisem se še v Bohinju nikoli kopala, ne)
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 18:14:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uf, kam bi danes vse šla, če bi lahko. Moj pa pride vun z idejo, če gremo na kolo, pa malo po mestu. Mater je izvirni. A ni to kul? pa malo na sladoled in je
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 18:15:02
|
|
|
|
arabela*
|
grem testenine pogret....ker bosta umrle od lakote...samo mi jeta, ju komaj nafujtram..te babe moje..z mano vred
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 18:38:51
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, mi pa nič kaj fajn danes . po zajtrku se je T. pokakal in se začel naenkrat ful jokat. ko sem ga previjala, pa taki huronski jok in kričanje, da se je tresel od sile. še nisem doživela takega joka pri njem in sem se ful ustrašila kaj je narobe. ni pomagala duda, ne flaška, ne pesmica, ne risanke, nič. in smo se spokali k dežurnemu, ker nisva imela pojma kaj mu je . do tja se je že umiril in se pri zdravnici že smejal. ga je pregledala in rekla, da ima malo ritko vneto in ene 2 ranici na robu luknje, da je možno, da ga je to tak peklo. če bi se ponovilo, moramo nazaj, da ni slučajno kaj s črevesjem narobe. no potem smo šli k mojim, vse ok. domov spat, spal 1,5h, kosilo, se igral. zdaj pa mi je še zakuhal na 38,4 . upam, da bo calpol prijel, ker svečke mu ne upam dat. pa jutri smo se hotli it kopat, da bi se malo ohladili... pa spet ne bo nič s tega .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 18:47:01
|
|
|
|
majakla
|
Do zdaj spali. Res smo trio adijo. Ej Arabela kak te vozi Jurček, ob kolikih štarta? Bambi: pikapoke za T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 18:53:21
|
|
|
|
arabela*
|
Majakla...štarta ob 10.00 vsako uro do 12.00, pa od 16.00 naprej spet vsako uro
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 20:53:33
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Tak kot je rekla Arabela, dan prehitro minil. Dopoldan malo pospravljala pa prala, obešala in likala. Popoldan pa bila malo z L veni, pa mamo sem po nakup peljala. Zdaj se pa igra, jaz sem tukaj in poleg gledam TV, moj je pa na tekmi.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 20:56:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Do zdaj spali. Res smo trio adijo. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: pikapoke za T. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.8.2012 22:14:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Majakla...štarta ob 10.00 vsako uro do 12.00, pa od 16.00 naprej spet vsako uro Hvala. Te nam bo pa do 18., če ne pa pač 19., nasl.teden končno ratalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 7:29:42
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro.. Ob kavici.. bemtis, ne dela nam ne TV, ne internet, ne vem kaj muckajo))) zgodaj bomo sle ven, pa potem popoldne spet:)
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 7:53:09
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: pikapoke za T. Podpis. Bošček mali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 7:57:35
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Midva že tudi pokonci, se je najedel, jaz pa pri kavi. Včeraj popoldan smo šli pod Pohorje na piknik - rojstni dan, mali je bil neutruden. Pri gondoli sma bla x krat, spodaj pri piceriji enako, na igrišču tam tudi, preštela sva vse kamne, šla pogledat če je kaka raca v tistem ribniku, v glavnem fulll mu je dogajalo. In potem me ena mamica vpraša, če se ne bojim mišje mrzlice, da je ona svojega enoletnika raje pustila zato doma Sej najprej nisem vedela, če se heca ali resno misli. Drugače pa sem v torek doma, ker nimamo Jureta kam drugam dat . Tak da če bo imela katera čas za kavo naj javi. Pa študiram kaj čma delat danes, boma bolj samevala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 8:24:38
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Jaz tudi pri jutranji kavi. L gleda risanke in je jogurt. Sem pa neka bolj boga. Kot da me hoče prehlad polovid.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 8:26:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Drugače pa sem v torek doma, ker nimamo Jureta kam drugam dat . Tak da če bo imela katera čas za kavo naj javi. Jaz sem popoldan tak da lahko komot kafetkam v torek.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 8:27:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Dobro jutro...midve pokoncu že ne vem kak dolgo, ampak šele zdaj delam zajtrk. Kaj bova danes počeli ne vem...dopoldne sva sami s tamalo, moj dela. Karmen...jaz tudi nebi hodila na Pohorje s tamalo, čeprav moja teta zdaj pravi, da so baje nek strup posipali, da malo zajezijo te miši.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 10:34:28
|
|
|
|
arabela*
|
jupi...dela net so ažurno porihtali
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 10:35:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 In potem me ena mamica vpraša, če se ne bojim mišje mrzlice, da je ona svojega enoletnika raje pustila zato doma Sej najprej nisem vedela, če se heca ali resno misli. mi tud ne hodimo pod Pohorje že lep čas zarad tega
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 10:36:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko čeprav moja teta zdaj pravi, da so baje nek strup posipali, da malo zajezijo te miši. ma ni se za hecat s tem me bi šle drugače z gondolo gor na izlet malo, pa ne upam
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 10:37:53
|
|
|
|
arabela*
|
imele obisk že, se načvekala, nakofetkala...) Zdaj pa bomo šle malo v naravo, popoldne pa spet morda na Jurčka al pa kam..ne vem, treba ju je nonstop animirat
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 11:37:29
|
|
|
|
majakla
|
Dan Moja želja po kopanju zbrisana, se mi je naredil herpes. No, v petek pa na morje, tak da bom ta teden že preživela, nekak. Sva pa z Nikom spet "na kavi", kot vsak dan, pri babi, je zastonj, pa še deda špila animatorja, tak da sem jaz še bolj lena, če se to še sploh da. Novo pri nas je to, da zdaj vsak dan, pa ne le 1x, želvico Frančeka gledamo, obvezno. Bambi: kak je T.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.8.2012 13:36:08
|
|
|
|
arabela*
|
Zunaj vroče, me pa lepo notri še...sta se zaigrale, pa ju nisem motla kuham pohane šampinjone, krompir v pečici s smetanovim prelivom in kumarce solata
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?