Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
drugace mi pa full odgovarja fb ker si bolj anonimen pa se kaksne slikce popas. No anonimna ki me sprasuje o ZM sem imela 19.6 in pride rok nekje 26.3. bi mogla biti ze v 8t pa pri G se je vidlo kaksn teden manj bomo tocno vidli na naslednjem pregledu. Drugace sem nazadnje mela tocno m na 28 dni in tudi PDP je bil tocen no pustmo to da je mali malo pohitel! Zdaj od poroda sem imela pa M od 27-33dni tko da nisem pametna kdaj naj bi bil PDP ker test sem delala pa ful pozno ene 37 dan ker me je prej spikalo kot da jo bom dobila 
pa pogostot lulanja nisem imela tudi proti koncu nosecnosti. Tko da vse tudi ne drzi.
nisem imela nobenih znakov in to je vse lepo in prav. Nekaj drugega pa je, če znake imaš, potem pa čez noč izginejo. To me skrbi
Jaz ostajam pa malo zaskrbljena, ampak bo že. Itak nimam kaj naredit. Če znakci pridejo nazaj, ali ne, imam naslednji teden pregled, pa bom več vedela. Upam, da se bo kaj videlo.
Valda panika, ura pa tolko, da so bile vse trgovine že zaprte. SPala tisto noč nisem nič. In drug dan pridem v službo, najprej letim kupit dva testa in kar direkt na wc. Sta se oba kar v sekundi obarvala z dvema črticama
zate!
. JAz pa ne čutim nobenih drugih znakov kot utrujenost, ki se je kr malo umirila, lačna sem non stop, ampak res skoz in mogoče malo več hodim lulat, vendar lahko, da je to posledica pitja, ne vem. Slabo mi ni nič, nič me ne boli, tak da ... Jaz tud skoz razmišljam kaj pa če ......, ampak lepo je treba mislit pozitivno in bo vse vredu, a ne?!!!