Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 12:16:06
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Že 15 min vsaj poslušam iz spalnice pregovarjanje in prošnje da naj že zaspi mali, me je prej dvignil, ker je pametoval, kak pri njem takoj zaspi. Mhm čujem ja... Drugače pa študiram kam naj grem potem popoldan z malim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 12:36:58
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Me aktivne...smo se zjutraj zbudile in šle na igrala..sta se dve uri igrali m zdaj spi malo, popoldne pa spet ven
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 12:44:36
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Počivamo po kosilu. Moj že spi, Luka bi moral pa noče, jaz pa bi pa ne morem. Za popoldan pa jaz tudi ne vem kaj bi, oz. kam bi se dali.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 12:50:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Za popoldan pa jaz tudi ne vem kaj bi, oz. kam bi se dali. me smo hotele na kak izlet, pa smo ključe pozable v drugem avtu.. tak da nam druga ne preostane kot pešaki Jutri pa smo vsi doma in bomo se šli malo namakat popoldne, bo baje vroččččeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 12:57:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, moja dva sem spravla iz bajte, da lahko grem v miru pakirat. juhu (not)! Jutro Zdaj si pa že fertig, ne? zdaj sem pa res fertig ja .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 14:55:13
|
|
|
|
majakla
|
Dan. Sem imela generalko, hb fertig. Zdaj pa tuš, pol pa sladoled za kosilo, te pa počasi po A., pa ziher ga bo spet na ribnik vleklo. In nedelje bo konec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 17:15:39
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan. Sem imela generalko, hb fertig. Hvala enako...moja dva sta šla ne vem kaj, mama pa se je v pucanje vrgla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 17:17:51
|
|
|
|
karmen7
|
Skoraj bi pozabila povedat: v petek je moj fant pobasal v vsako rokico eno igračko in shodil!!!! Gre čisto sam Če pa nima igrač potem pa noče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 21:31:46
|
|
|
|
arabela*
|
Čer... utrujene, smo bile popoldne spet na igralih, tu blizu nas....sta se naigrale , jaz pa nasedela v senci.. Zdaj pa grem A vpisat v šolo umetnosti, malo še prebrskam po netu, potem pa tuš in spanje...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 21:32:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Skoraj bi pozabila povedat: v petek je moj fant pobasal v vsako rokico eno igračko in shodil!!!! Gre čisto sam Če pa nima igrač potem pa noče
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 21:32:42
|
|
|
|
arabela*
|
ve katera za kak ugoden piknik plac tu v MB ali bližnji okolici?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 22:12:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* ve katera za kak ugoden piknik plac tu v MB ali bližnji okolici? Pod pohorjem je fajn,kamp v bistvu,lahko pa najameš za piknik in je super plac,stran od ceste,pa igrišče tako malo,npr. za nogomet.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 22:15:56
|
|
|
|
matcar
|
http://www.cck.si/cms/?q=sl/node/7 Tole sem mislila!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 9:03:45
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pri kavi. Bila že na jutranjem sprehodu. Saraya, hvala ti. Zunaj že fajn toplo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 9:05:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Skoraj bi pozabila povedat: v petek je moj fant pobasal v vsako rokico eno igračko in shodil!!!! Gre čisto sam Če pa nima igrač potem pa noče Bravo Jure.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 9:17:48
|
|
|
|
ly117
|
Kava kdaj?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 9:41:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kava kdaj? Lahko jutri, če prideš/pridete do mene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 9:44:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Skoraj bi pozabila povedat: v petek je moj fant pobasal v vsako rokico eno igračko in shodil!!!! Gre čisto sam Če pa nima igrač potem pa noče Jeee! Bravo Jure! Nik je tudi tak prve samostojne korake naredil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 9:49:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kava kdaj? Lahko jutri, če prideš/pridete do mene. Brez avta, ali ne moreš od doma.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 9:58:36
|
|
|
|
oktober11
|
daaaaaan jao, kak so ta teden spet zakurili zunaj ni da bi šel nekam ven iz bajte, bv nimam nobene pametne ideje kak bi animirala otroka. zaj spi, v tem primeru sem zelo dobra animatorka karmen oz. jure, čestitke!!!!!!! zaj je pa uradno veliki fant bambi lep teden vama želim, zeblo vaju ziher ne bo kava mogoče pa res lahko ju3... lokacija bi te tudi ok bla, mava blizu matcar držim pesti!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 11:41:02
|
|
|
|
karmen7
|
Hvalaaaa vsem, smo važni zdaj Kaj pa to??? Prej šefa spomnim za dopust v prvem tednu septembra zaradi uvajanja v vrtec, pa mi ga ne odobri????!!!! Sploh ne vem kaj naj zdaj???? Ker imamo ravno takrat dva projekta v teku in je full gužva in ne morem dobit dopust!!!!!!!!!! Kaj te naj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 12:44:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Kaj pa to??? Prej šefa spomnim za dopust v prvem tednu septembra zaradi uvajanja v vrtec, pa mi ga ne odobri????!!!! Sploh ne vem kaj naj zdaj???? Ker imamo ravno takrat dva projekta v teku in je full gužva in ne morem dobit dopust!!!!!!!!!! Kaj te naj? groza... nevem...vem samo, da so eni čudni, da enostavno al nimajo otrok al ne razumejo.. Jaz sem ravno zarad takih in podobnih razlogov dala priklic v službi, ki bi jo naj ta mesec začela delat.(pa sem imela že vse podpisano, naretega zdravniškega, pa še fulll sem si želela to službo).no saj ni skrivnost, delala bi v harvey Norrmanu, pa še dobro delovno mesto bi imela. Ampak je žal grozen delavnik, večina samo popoldanin podobno...pa ko te tisti, ki te najbolj "silijo " it delat na koncu izneverijo in se izmikajo varstvu, po drugi strani pa svoje trajblajo, človek več ne ve nič pri čem je. Sem spoznala, da se ni fajn zanašat na druge...na žalost) tako, da sedaj striktno iščem dopoldansko delo, da ne bom drugih z varstvom bremenila. Ni fajn nonstop bit v breme nekomu, ampak kaj ko so časi taki, da težko dobiš kaj pametnega ali pa sploh kaj dobiš
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 12:45:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya, hvala ti. ni za kaj
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 12:46:02
|
|
|
|
arabela*
|
Gremo h kosilu, potem pa riti namakat na bazen
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.8.2012 14:30:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kava kdaj? Lahko jutri, če prideš/pridete do mene. Brez avta, ali ne moreš od doma. Brez avta, pa blizu imam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?