Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ampak že zdej sem kot žoga, imam filing da sem se ful zredila, čeprav nič ne jem. Verjetno vsa ta napihnjenost in negibanje zarad slabosti, mi dajo občutek, da sem kot slon
Upam, da bom kmalu fajn nosečka, brez slabosti, in z normalno težo (ampak tolažit se pa znam, a ne?)
Jaz pa materinske še nimam
Verjetno jo bom dobila na naslednjem pregledu, ki je še zelooooooooooooooo daleč (12.9.) Cajt se kar nikamor ne premakne in zaradi teh vsakodnevnih slabosti nimam nobenega pravega veselja do nosečnost
Še zase ne morem poskrbet, kaj šele za ostale ..
vedno sem si želela naravno, ampak tudi mene skrbi da bi se matrala 8 ur ali več
Nič mi ni všeč, razen par izjem. In zdaj naj bodo njemu grda, smo pa tam
. Če ne bi on pogruntal kaj je bilo narobe z mojo maternico, mogoče še danes ne bi imela otrok:)
Za naju bo to 2. otroček imava že skoraj 3-letno malo navihano madam....test sem delala prejšnjo soboto in je bil
/
...prvi pregled imam ŠELE 25.9 tako da se bom res načakala. Drugače pa mislim da bo rok poroda začetek maja in ne konec aprila kot mi je programček izračunal...glede na to, kdaj sva ga/jo naredila bi moral biti začetek maja. Upam, da ne bo tako kot prvič, ko se je madam morala urgentno roditi 1 mesec prej s CR.
pa žal ne gre. Pri hrani nimam težav, niti z zaprtjem...tako da se nič ne pritožujem in bom lepo tiho