Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.8.2012 21:18:38
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, tudi mi2 doma iz delovnega dopusta. vse je bilo fajn, razen vročine (nikjer klime ) in milijonov tigrastih komarjev. ko sem vidla fotko od Teota sem se takoj mogla čohat začet po vseh mojih pikih , s tem da so mene tak enih 30x dnevno pičili, pa še rahlo alergijo imam in sem bila v gobah dobesedno. pol sem si šla kupit ta novi Autan tropical in res pomaga - so me še samo parkrat popikali. matcar škoda za oddajo, da nisi bila sprejeta. so ti kaki razlog navedli? za Leo pa mislim, da je še malo premlada za to "industrijo". pusti ji bit še malo otrok . pač moje mnenje. arwenko za dopust in odvajanje. karmen za Jureta in za šefa. kaj pa če se probaš zmenit samo za prvi dan, potem pa mogoče da prideš samo kako urco kasneje in potem podaljšaš? ker kolikor vem niti niso v vrtcu najbolj navdušeni, da starši cel dan tam visijo, sploh, če je velika skupina. te bojo po moje hitro "ven vrgli". arabela majakla čestitke za obletnico. upam, da si dobila kaj lepega. toliko sem na hitrco preletela, če sem katero pozabila se opravičujem. zdaj pa še najbolj pomembno vprašanje: kdaj bo kava?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.8.2012 21:25:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, tudi mi2 doma iz delovnega dopusta. vse je bilo fajn, razen vročine (nikjer klime ) in milijonov tigrastih komarjev. ko sem vidla fotko od Teota sem se takoj mogla čohat začet po vseh mojih pikih , s tem da so mene tak enih 30x dnevno pičili, pa še rahlo alergijo imam in sem bila v gobah dobesedno. pol sem si šla kupit ta novi Autan tropical in res pomaga - so me še samo parkrat popikali. matcar škoda za oddajo, da nisi bila sprejeta. so ti kaki razlog navedli? za Leo pa mislim, da je še malo premlada za to "industrijo". pusti ji bit še malo otrok . pač moje mnenje. arwenko za dopust in odvajanje. karmen za Jureta in za šefa. kaj pa če se probaš zmenit samo za prvi dan, potem pa mogoče da prideš samo kako urco kasneje in potem podaljšaš? ker kolikor vem niti niso v vrtcu najbolj navdušeni, da starši cel dan tam visijo, sploh, če je velika skupina. te bojo po moje hitro "ven vrgli". arabela majakla čestitke za obletnico. upam, da si dobila kaj lepega. toliko sem na hitrco preletela, če sem katero pozabila se opravičujem. zdaj pa še najbolj pomembno vprašanje: kdaj bo kava? Super,da sta že nazaj.Še morata it al sta zaključla?ja,niso mi nič navedli razloga,samo da pač žal nisem tokrat izbrana med tekmovalce.Mogoče me pa za rezervo pokličejo. Ma,že mora tak bit,mi pač ni blo usojeno.Za Leo pa je tak,da že ima en čas željo,bomo pa najprej vidli,kaki so sploh pogoji,koliko stane itd.,pa še šola je na prvem mestu,tak da mogoče sploh ne bo hodla.Bomo vidli.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.8.2012 22:13:50
|
|
|
|
ly117
|
Pa sem le do računalnika prišla.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.8.2012 22:14:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj pa še najbolj pomembno vprašanje: kdaj bo kava?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.8.2012 22:15:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx arwenko za dopust in odvajanje. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.8.2012 22:21:35
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj pa še najbolj pomembno vprašanje: kdaj bo kava? kaj se smejiš? rajši odgovori na vprašanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.8.2012 22:32:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj pa še najbolj pomembno vprašanje: kdaj bo kava? kaj se smejiš? rajši odgovori na vprašanje Zaradi mene lahko že v ponedeljek. Samo upam da bom do 10h porihtala vse. Happy naw?
< Sporočilo je popravil ly117 -- 25.8.2012 22:33:32 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.8.2012 22:35:43
|
|
|
|
ly117
|
Grem še malo pred TV pol pa spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 8:07:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj pa še najbolj pomembno vprašanje: kdaj bo kava? kaj se smejiš? rajši odgovori na vprašanje Zaradi mene lahko že v ponedeljek. Samo upam da bom do 10h porihtala vse. Happy naw? happy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 8:37:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj pa še najbolj pomembno vprašanje: kdaj bo kava? kaj se smejiš? rajši odgovori na vprašanje Zaradi mene lahko že v ponedeljek. Samo upam da bom do 10h porihtala vse. Happy naw? happy No dobro te. Zdaj pa naj še druge piskrček pristavijo in povedo kdaj imajo čas.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 10:46:10
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa naj še druge piskrček pristavijo in povedo kdaj imajo čas. jaz sem cel teden dopoldan fraj, tako da lahko kateri koli dan. ni nujno jutri, če imaš opravke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 11:23:11
|
|
|
|
majakla
|
Dan Špilam Fato, spet, pa še one dneve imam, tak da komaj čakam oz. ful hitim, da se čimprej rešim. Danes pride moj falot domov, juhuhuuu! O Bambi potepuhca, dobrodošla doma. Ne, nič nisem dobila, no, ne direktno. Sem jaz njemu kupla nekaj takega, da je bilo tudi za mene. Kaj torej naj kupim proti komarom?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 12:32:42
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj torej naj kupim proti komarom? v sobi sva mi2 imela Raid v vtičnici in ni bilo nobenega komarja v sobi. za zunaj pa suhi sprej Autan tropical, ampak se res moraš fajn našpricat in ponavljat na vsake par ur. Čeprav gor piše da drži 8 ur, bi mene v 8 urah živo požrli, če se ne špricala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 12:47:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa naj še druge piskrček pristavijo in povedo kdaj imajo čas. jaz sem cel teden dopoldan fraj, tako da lahko kateri koli dan. ni nujno jutri, če imaš opravke. Jaz tudi. Saj mi je vseeno kdaj, samo da nas bo čim več.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 12:58:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa naj še druge piskrček pristavijo in povedo kdaj imajo čas. jaz sem cel teden dopoldan fraj, tako da lahko kateri koli dan. ni nujno jutri, če imaš opravke. Jaz tudi. Saj mi je vseeno kdaj, samo da nas bo čim več. Jaz bi z veseljem,pa ni din-din.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 12:59:33
|
|
|
|
matcar
|
Karmen-te še tu vprašam,če bi imela ene gumi škorenčke in ene bucke,št.23 za Jureta!Teo jih ne dobi gor.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 13:45:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa naj še druge piskrček pristavijo in povedo kdaj imajo čas. jaz sem cel teden dopoldan fraj, tako da lahko kateri koli dan. ni nujno jutri, če imaš opravke. Jaz tudi. Saj mi je vseeno kdaj, samo da nas bo čim več. Jaz bi z veseljem,pa ni din-din. mislim, da je še vedno dovolj v skupnem šparavčku, tak da lahko Ly toto kavo "časti" . porable tak ne bomo nikoli drugače...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 13:46:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-te še tu vprašam,če bi imela ene gumi škorenčke in ene bucke,št.23 za Jureta!Teo jih ne dobi gor. če Karmen ne bo vzela, se jaz priporočam za bucke. T. je komaj na 22, tak da bo verjetno glih prav za zimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 13:52:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa naj še druge piskrček pristavijo in povedo kdaj imajo čas. jaz sem cel teden dopoldan fraj, tako da lahko kateri koli dan. ni nujno jutri, če imaš opravke. Jaz tudi. Saj mi je vseeno kdaj, samo da nas bo čim več. bi pasal kak fofe po vrtcu popoldna v Astorji, če bo kateri dan katera v bližini morda pa tud dopoldne uletim..ampak nič ne obljubim ..
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 13:53:15
|
|
|
|
arabela*
|
MI bili dopoldan na igralih, pa na pokopališču...Zdaj pa doma malo net in kavica...pa zravn pospravljam. M zaspala, A igra, moj gleda moto GP. Popoldne pa tak prideta kolega na obisk
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 13:54:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj torej naj kupim proti komarom? mene še niti en ni pičil letos
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 13:55:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj torej naj kupim proti komarom? v sobi sva mi2 imela Raid v vtičnici in ni bilo nobenega komarja v sobi. za zunaj pa suhi sprej Autan tropical, ampak se res moraš fajn našpricat in ponavljat na vsake par ur. Čeprav gor piše da drži 8 ur, bi mene v 8 urah živo požrli, če se ne špricala. pa kje to imate komarje..doma ? Če pri nas ni nobenega
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 13:56:59
|
|
|
|
arabela*
|
kak pa je fajn...okmno odprto, dežek..luft..., čeprav se včerajšnjih temperatur vseeno nebi branla
< Sporočilo je popravil arabela* -- 26.8.2012 13:57:22 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 13:59:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj torej naj kupim proti komarom? mene še niti en ni pičil letos Mene imajo zelo radi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.8.2012 14:03:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj torej naj kupim proti komarom? v sobi sva mi2 imela Raid v vtičnici in ni bilo nobenega komarja v sobi. za zunaj pa suhi sprej Autan tropical, ampak se res moraš fajn našpricat in ponavljat na vsake par ur. Čeprav gor piše da drži 8 ur, bi mene v 8 urah živo požrli, če se ne špricala. pa kje to imate komarje..doma ? Če pri nas ni nobenega Saj ne vem, če so le komarji. Notri jí nimam. Očitno je dovolj, da za minutko ven stopim. Npr. zadnjič me je muha v EP popikala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj določa otrokovo krvno skupino?Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?