Tippi
|
Evo me. Malo oddiha je pasalo, čeprav sem bila ves čas zelo, zelo utrujena, na trenutke mi je bilo pa tudi slabo. Sploh v fazi lakote, ali pa po tem, ko sem se najedla (čisto miceni obroki hrane). Poleg vsega pa sem zelo pogrešala aktivnosti, ki so mi v krvi Komaj čakam, da rodim, da bom spet lahko obula gojzarje, ali pa šla na kolo Še najhuje od vsega pa je bilo to, da sem 875 x šla ponoči lulat Vsako noč ista zgodba. Lulat, lulat, lulat. Sploh se ne morem naspat To lulanje mi pokvari spanec ful!!! Počasi se bliža moj glavni pregled v sredo in komaj že čakam . Upam, da je vse uredu. Sem pa tudi v nizkem štartu, da obelodanim novičko v službi. Čeprav nimam nobenih razlogov za skrb, me kar malo tišči v grlu. Pa sploh ne vem zakaj No, kakorkoli verjamem, da bom potem psihično boljše volje, kot sem bila do zdaj. In prepričana sem, da bo tudi ta sproščenost vplivala na to, da mi bo nosečnost končno v veselje! Slabosti se počasi poslavljajo, vsaj v tisti celodnevni obliki. Tistih parkrat čez dan, pa že zguram. Toliko zaenkrat! Žal mi je za izgubljeno pikico In držim pesti, da bo naslednja usojena! Vsem ostalim pa želim, da se slabosti vsaj zreducirajo, če že ne popolnoma nehajo! Se tipkamo
|