|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.9.2012 13:06:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Eno vprašanje: na bolho sem dala oglas za prodajo kopalk - nove, še z etiketami, ker sem jih dobila za rd, ampak ker so številka 38 so mi valda prevelike...v glavnem včeraj jih ena gospa odnese zadovoljni obe; sedaj pa me kliče, da z njimi nekaj ni ok (btw. ko so šle kopalke od mene, so bile v brezhibnem stanju, nikoli oblečene, so Liscine že itak sem ji spustila ceno, v glavnem vse je bilo ok) z njimi oziroma da vrvica ki pride okrog vratu ni ok, ker je kao prevelika in si je ne more zmanjšati, posledično želi denar nazaj. Sem ji razložila še enkrat po telefonu, da so bile kopalke ok včeraj, ampak ona vseeno hoče denar nazaj, kopalke pa vrnit. Kako je sedaj s tem? Ji moram vrnit denar ali ne? Da ne bom imela jaz problemov na koncu... Ni ne rabiš vračat.To gre po sistemu "videno-kupljeno".Kar tudi na bolhi lepo piše.Enak problem sem imela jaz z "gospo",ki je kupla Bugypod od mene.Lepo sem napisala,da je rabljen,kolko je bil rabljen,kolko je cena novega.Bil je v originalni škatli z vsemi papirji.Pa mi pošlje mail po 5 dneh-iz morja-da hoče denar nazaj,ker je narazen pado,oz. se je zlomlo tak,ko pride našravfano na voziček.Z tožbo mi je grozila pa kaj vem še s čim.Je pa vidla,sem ji vse pokazala in razložla,tak da mi ni mogla nič,ker je kupovanje in prodajanje preko bolhe tako narejeno.Enako,kot če greš na bolšji sejem. načeloma ne rabiš vračat, ampak če prodajaš več stvari je fajn, da imaš zadovoljne kupce - saj poznaš ono: dober glas seže v deveto vas . lahko jih pa ona dalje proda, če ji ne ustrezajo. sicer pa se vrvica okoli vratu ponavadi zaveže na želeno dolžino. ali je na kakšno sponko? To je res,samo potem bi vsak tak naredil,to pa ne gre.Jaz do takrat nisem imela težav,je vedno blo vse ok,edino z tem Buggy-jem,pa še to je bilo v brezhibnem stanju.Kar je tudi sama vidla.
|